Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szeressek ki a barátomb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki a barátomból hogy szakítani tudjak?

Figyelt kérdés

Sajnos szerelmes vagyok de pszichopata.

Néha bekattan az agya es mantrázza hogy csalom es elkezd dühöngeni. Főleg ha fáradt azaz képes olyanra hogy félálomból kelve lefog vagy a nyakamat lefogja es elborult fejjel mantrázza a dolgait.

Irtó betegesnek néz ki olyankor amikor valami elpattan nála. Idegrendszeri a baj.

Betegségtudata nincs, mindig engem tart hibásnak, ha ideges.

De ezen kívül álmaim férfija, filmbe illő amiket csinálunk együtt, repkedek vele, soha életemben senkivel nem voltam es nem is leszek soha ilyen boldog mint vele.

Nagyon szeretem őt de van ez a betegsége, ami miatt veszélyes kapcsolatra és amit nem lát be.

Állandóan otthagyom olyankor, hogy ne essen bajom, es allandoan elmulik ez nála, es megint boldogság és hatalmas szerelem van.

Így állandóan folytatjuk es ez megy.

Másik barátom soha nincs elotte sem volt, a pasik lekezelnek lenéznek, szexre akarnak csak használni stb. Ő az egyetlen, aki szeret.

#szerelmesen szakitani
2022. ápr. 25. 07:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
17%
#8, igen, ezek a tipikus magas vérnyomás/pulzus tünetei. Megsínyli a memória.
2022. ápr. 25. 07:19
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

9 szerintem meg te nem vagy százas és aki a magas vérnyomásra fogja az agressziót és a téveszmèket.

Ezt nagyon elegánsan kihagytátok…lehet, a ti “vérnyomásotokkal” is gond van.

Amit èn átéltem egy év alatt és valószínűleg a kérdező is, az konkrétan bántalmazás, fizikai és lelki is. Ha pedig valakinek olyan szintű mentális problémája van, hogy másokat bántalmaz, és nem ismeri el, hogy ez súlyos gond, amit kezeltetni kell, akkor egy önző patkàny.

Nincs mit szépíteni és mosdatni az ilyeneken. Az ilyen szintű önzőségre és bántalmazásra semmilyen mentális probléma nem mentség. Főleg, hogy vannak tiszta pillanatai!

2022. ápr. 25. 07:34
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezek miatt nem szerettél ki belőle, akkor nem vagy te sem normális pszichésen.

Olvass utána a bántalmazó kapcsolatoknak, mert ez pontosan az. Az egyik része a pokol a másik a mennyország, de hat ez nektek nyilván izgalmasabb, mint egy kiegyensúlyozott, normális kapcsolat….

23N

2022. ápr. 25. 07:38
 14/33 A kérdező kommentje:

És olyanok is vannak nála hogy pl.minden rendben van, jol néz ki.

Aztán elmegy munkába, (behívták 4 ora hosszra helyettesiteni a szabadnapján)es ugy jön vissza hogy ugy néz ki mint aki 3 napja nem aludt. Vérben úsznak a szemei, full sötét karikás, majd'összeesik, kidől az ágyra alig áll.

Korábban fizikailag is agressziv volt, de már elborulásoknál is visszafogja magát. De azért a veszely fent áll. Szóval annyiban nem önző mikor el van borulva látom rajta az önkontrollt is, hogy saját magával küzd. De inkább lelépek gyorsan.

Mai napig nem jött rá arra hogy elborul az agya, mai napig azt hiszi en váltom ki belőle. Hiába mondom pl amikor fekszem alszom csendben vagyok es bekattan mégis mit tettem en hogy en váltom ki?

Olyan szinten beteg hogy az miatt nincs betegségtudata.

2022. ápr. 25. 07:41
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Maradj vele, tényleg, mindenki jobban jár. Leginkább a normális szingli nők.
2022. ápr. 25. 07:44
 16/33 A kérdező kommentje:
1t szerinted mi a kérdés?
2022. ápr. 25. 07:47
 17/33 A kérdező kommentje:
15#
2022. ápr. 25. 07:47
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mit irunk neked ugyis vele maradsz... nem is értem miért irtad ki a kérdést
2022. ápr. 25. 08:42
 19/33 A kérdező kommentje:

Most sem vagyok vele eleve.

Csak mindig visszacsúszok, mert szerelmes vagyok.

Ezert a kérdés, hogyan kell kiszerezni valakibol? Elengedni azt aki szeret és a boldogságot, mert beteg, es felkészulni arra hogy más pasik majd kihasználnak rongynak néznek, meg egyedul leszek?

2022. ápr. 25. 09:11
 20/33 A kérdező kommentje:
*kiszeretni
2022. ápr. 25. 09:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!