Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szeressek ki a barátomb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki a barátomból hogy szakítani tudjak?

Figyelt kérdés

Sajnos szerelmes vagyok de pszichopata.

Néha bekattan az agya es mantrázza hogy csalom es elkezd dühöngeni. Főleg ha fáradt azaz képes olyanra hogy félálomból kelve lefog vagy a nyakamat lefogja es elborult fejjel mantrázza a dolgait.

Irtó betegesnek néz ki olyankor amikor valami elpattan nála. Idegrendszeri a baj.

Betegségtudata nincs, mindig engem tart hibásnak, ha ideges.

De ezen kívül álmaim férfija, filmbe illő amiket csinálunk együtt, repkedek vele, soha életemben senkivel nem voltam es nem is leszek soha ilyen boldog mint vele.

Nagyon szeretem őt de van ez a betegsége, ami miatt veszélyes kapcsolatra és amit nem lát be.

Állandóan otthagyom olyankor, hogy ne essen bajom, es allandoan elmulik ez nála, es megint boldogság és hatalmas szerelem van.

Így állandóan folytatjuk es ez megy.

Másik barátom soha nincs elotte sem volt, a pasik lekezelnek lenéznek, szexre akarnak csak használni stb. Ő az egyetlen, aki szeret.

#szerelmesen szakitani
2022. ápr. 25. 07:00
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
*szerelmes vagyok de a párom pszichopata
2022. ápr. 25. 07:01
 2/33 anonim ***** válasza:
94%
Hogy lehetsz boldog dgy ilydn emberel? Tutti kamu kérdés
2022. ápr. 25. 07:04
 3/33 A kérdező kommentje:
Amikor nincsenek bekattanásai az maga a maximális boldogság!
2022. ápr. 25. 07:07
 4/33 A kérdező kommentje:

Szinte eufóriát ad olyan szinten jo vele lenni. Filmbe illő és millio sztorik vele, megbízható, a tenyerén hordoz, szinte istenít, rajong imád engem, elismert mindenki imádja, lehet vele repkedni. 1 éve vagyunk együtt és hatartalan boldogságot biztosít.

Amikor nincsenek agyi kisülései.

2022. ápr. 25. 07:09
 5/33 anonim ***** válasza:
92%
Ez idővel rosszabbra is fordulhat...
2022. ápr. 25. 07:10
 6/33 anonim ***** válasza:
91%

Az én exem is pszichopata, mondjuk én nagyon hamar kiábrándultam emiatt, sőt bele se tudtam szeretni, de még a vonzalom is elmúlt hamar az ugyanilyen viselkedése miatt.

Úgy tudsz belőle te is kiábrándulni (vagyis normális emberek ettől ki szoktak), hogy tudatosítod, ha eddig még nem jöttél rá magadtól, hogy egy önző patkánnyal élsz, aki életed végéig elnézegetné, ahogy szenvedsz miatta, mert annyira gyenge, gyáva ès önző, hogy inkàbb nem vallja be magának, hogy beteg, ezzel tönkretéve a környezetét.

Nálam, amikor ez igen hamar tudatosult, nemhogy kiàbrándultam, hanem hányni tudtam volna tőle, nem tekintettem férfinak, és még a testem is spontán. allergiás reakciót produkált, mikor egy ágyban feküdtem vele.

Én is először azt gondoltam, hogy majd nem kellek másnak, de ez hülyeség, és amúgy is inkàbb egyedül, mint egy ilyennel.

2022. ápr. 25. 07:15
 7/33 anonim ***** válasza:
42%

Lehet, kezeletlen ingadozó magas vérnyomása van.

Ha fontos neki a környezete, pláne Te, akkor elmegy dokihoz.

Csak utána meg az lesz a baj, hogy olyan lesz mint a mosott sz.r, meg impotens lesz a gyógyszertől.

2022. ápr. 25. 07:16
 8/33 A kérdező kommentje:
Meg olyan kihagyásai szoktak lenni olyankor ha fáradt pl nem emlékszik hol voltunk 4 órával ezelott. Ugy kell rá emlékeztetni es akkor beugrik neki.a rovid távu memoriája olyankor mikor bekattan vagy fáradt, szinte csődöt mond
2022. ápr. 25. 07:16
 9/33 anonim ***** válasza:
19%
#6, te se vagy teljesen normális, ilyen szintű frusztráltsággal...
2022. ápr. 25. 07:18
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Skrizofrén
2022. ápr. 25. 07:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!