Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amikor azt mondja x óráig ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor azt mondja x óráig ad időt hogy szakítok e döntsem el, addig nem is jelentkezik, akkor valójában nem érdekli?

Figyelt kérdés

Sok a probléma veszekedés, mert terrorizál, gyakorta el kell mennem otthonrol is máshova ha csak nyugodt alvást akarok(feleslegesen veszekszik, vádol, vagy gúnyol stb)

Ezt ugye sérelmezem hogy így viselkedik velem, de nem változtat, mert szerinte ő engem nem is terrorizál. Nem úgy fogja fel, mint én.

Igy lassan az egész nekem élhetetlen, amit ő mégcsak nem is ért, hogy miért.

Amikor nem balhézik, minden szép, szerelem van. Tehát olyannal kell szakítanom, akit amúgy szeretek.

Szakítás esetén abszolut ignorál is. (Elvileg. Mert gyakorlatilag amugy elég balhés és durván az, valojában félek szakítani is)

Es most az van hogy x óráig gondolkodjak mondjam meg hogy vége vagy nem és kész.

Azaz nem érdekli valójában hogy egyszerűen kidobom?

Csak mert én biztos nem várnék így az "ítéletemre", ölbe tett kézzel, hanem tennék ellene.

Olyan szinten képes gyakorta "elengedni" engem, mintha felőle aztán édesmindegy lenne egyutt vagyunk e vagy nem

Tehát teljesen olyan érzésem van hogy a kapcsolat csak rajtam mulik. Ha akarom benne van, egyutt járunk, ha szakitani akarok akkor meg megy.

Ezekbop nekem az jön le hogy érzései úgy nincsenek is.

2022. ápr. 19. 14:39
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Nem szexorientált. Nem azert van velem.
2022. ápr. 19. 19:01
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem is az eszedért.

Valószínűleg csak nem jutott neki jobb, addig beéri veled.

Közben nézi az utódod.

Ezért mindegy neki a szakítás. Nem érdekled, csak hézagtöltő vagy.

2022. ápr. 19. 19:27
 33/39 A kérdező kommentje:

Nem néz senkit. Ő nem ilyen.

Barmikor jutna neki bárki.

Minden exéhez is maxon korrekt volt.

Szorongok. Nem tudom hogy ússzam meg a mai napot is. A savazás megy csak itt is.

2022. ápr. 19. 19:34
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Remélem tudod, hogy ellentmondasz magadnak folyamatosan.
2022. ápr. 19. 19:42
 35/39 A kérdező kommentje:

Nem éppen.

Kivételes férfi, de hátránya, hogy terrorizál. Belátasa nincs. Moderálta ugyan már magát, amit tart is.

Átmeneti kapcsolat, nem élhető.

Nem veszekedni balhézni akarok(ami a szakítással feltételezhetően várható, mivel nála mindenből várható a veszekedés eleve), csak nyugalmat.

A szemelyes szférám nem tiszteli, kötelez napi szintű együtt alvásra.

Amit nem szeretnék.

Ma sem.

A cél ez.

2022. ápr. 19. 19:54
 36/39 A kérdező kommentje:
Amibol ő megcsalást hisz. Ujabb balhéesély.
2022. ápr. 19. 19:55
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Téged egyébként kezelnek ezzel? Te se tudod, hogy mi bajod, csak csapongsz. Közben ezredszerre se fogod fel, hogy amíg defektes vagy, addig az ilyen defektes pasikat találod meg. Aki agresszív, betegesen féltékeny, akinek a közelségét se tudod elviselni.

Szerinted ez savazás? Mert? Attól, hogy neked nem tetszik a válasz, még lehet, hogy jó megoldást kínálnak.

De ha nem: akkor meg tényleg ne itt fetrengj hónapokig, hogy szakíts-e, hanem várd ki csendben, amíg kinyomja a szemed.

2022. ápr. 19. 20:35
 38/39 A kérdező kommentje:

Nem tartom magam azert hibasnak ha mas hulye deffektes stb.

A ferfiak javaresze nem normalis. Nem erdekel itt a kivetel 1% amirol pampognak hogy az ő barátja bezzeg tokeletes. Hagyjuk már ezt.

Megint leléptem ma is amugy

2022. ápr. 19. 20:44
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a férfiak java részét? Azért szerencsére nemcsak 1% nem ilyen barom, mint a te kivételes pasid.

Vele aludtál végül? Beengedted?

2022. ápr. 20. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!