Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináltok az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok az exetek nálatok maradt cuccaival? Csak neki vannak nálam dolgai, de nem jelentkezik értük, csak nem én fogok szaladozni utána

Figyelt kérdés
Összekészítettem egy zacskóba, de nem jelentkezett a szakítás óta. Én meg nem fogok futni utána a cuccaival. Mit kezdjek vele? Meddig tárolnátok?
2020. nov. 29. 16:42
 1/7 Noren1989 ***** válasza:

Igazàból pàr dolog azóta jóljött, pl vattapamacs, női deo. A ruhài eltűntek a zsennyes aljàn.

Én a helyedben nem tàrolnàm.

2020. nov. 29. 16:53
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
*szennyes
2020. nov. 29. 16:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Itt főleg ruhákról van szó.

Lehet majd tavasz közeledtével jut eszébe, hogy nálam van a fele nyári ruhatára...

2020. nov. 29. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben azt csinálnám, hogy megírnám, hogy x. hónap y. napjáig tárolod, ha nem viszi el addig, akkor eladományozom/kidobom. Vagy, ha a közelben lakik egy haverja, odáig elvinném, leraknám, hogy a lelkiismeretem tiszta legyen.
2020. nov. 29. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A hasznos dolgokat, mint pl könyveket megtartottam. A fölöslegeseket mint pl nyaklánc meg szivecskés párna, azok a kukába landoltak.
2020. nov. 29. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Megírnám neki, hogy itt vannak a cuccai, jöjjön el érte vagy küldjön valakit, mert nem fogom hónapokig tárolni. Ha van közös barát, akkor meg neki adnám oda, hogy továbbítsa.
2020. nov. 29. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt, akinek visszaküldtem ismerőssel, másét kivágtam, miután hónapok után is én tároltam.
2020. nov. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!