Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek, ha egy férfi úgy lép ki egy 5 éves kapcsolatból, hogy nem jelentkezik semmilyen formában?
páááá kis aranyom páááááá
3x?
hát ujrakezdésnek max egy esélyt szoktam adni.
De rendszerint iylenkor pillanatok alatt zátonyra fut. (nálam)
legyen eszed, és keress jobbat.
Az oka? Egyszerű: talált egy fiatalabb/szebb/gazdagabb nőt.
26/F
Ezt én így csinálom 17 éves korom óta. Volt 3,5 éves kapcsolatom is és rövidebb ideig tartóak is, de nem beszélek azóta a másikkal. Miért beszélnéK? Miről? Ők már a múlt. Már nem kötődöm hozzájuk, nem vagyunk együtt. Nem érzek semmit, semmi jót ha velük beszélek. Kiléptek az életemből és én is az övékből.
A "legyünk csak barátok" bullshitben sem hiszek.
26/F
Biztos csatlakozott a Szolgálathoz.
Csatlakozzatok a Szolgálathoz!
A világ retteg ahogy szembenéz a Zónából terjeszkedő betegséggel.
A Szolgálatnál minden újonc remek felszerelést kap, de ami ennél is fontosabb, hogy a mutánsok elleni harc örök dicsőséget hoz számodra és beírja a neved a történelembe!
Ha mi nem védjük meg a világot a terjeszkedő Zónától akkor ki fogja??
# 3 -nak: #1 vagyok.
Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy a fickó egyszercsak szó és indolkás és megbeszélés nélkül lelép
Az, hogy egy paraszt, + emellet ezer oka lehet. Mondjuk lehet, hogy leesett neki, hogy ez a "szakítunk-összejövünk"-kapcsolat egy fhos. Hiába szeret, ha valamelyikőtök (vagy mindkettő) alkalmatlan a párkapcsolatra... a szerelem nem elég, az csak az elején húzza ki a párt a sz..rból, később már tenni kell +fejlődni, hogy működjön a dolog.
Hogy mit tegyél? Hagyd a fhaszba.
Kedj új életet, ugyan mi mást tehetnél.
Nem fontos miért nem jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!