Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem azt, hogy egyre több férfi kíván az életem része lenni valamilyen formában?
Vannak, akik nem akarnak mást, csak rendszeres szexet, vannak, akik a barátnőjüknek akarnak, sőt, olyan is van, aki a közeljövőben feleségül akar venni.
Ezek az emberek pedig komoly férfiak, idősebbek nálam( 30-as korosztály) , a karrier és a gazdagság náluk természetes, de mégis tetszem nekik (lehet, hogy ez egy gyenge kifejezés)... Nem csináltam semmi különöset, nem néztem rájuk 'úgy' :) nem tettem szét a lábam minden utamba kerülőnek, és az öltözékem is rendben van. Mégis mi ez itt? Nem értem ezt. Mintha hirtelen mindenkinek a kedvence lennék :) holott a saját korosztályom még csak észre sem vesz. Én komoly, rendszerezett életet tudok a magaménak, de ehhez, a kapcsolatokhoz, érzelmekhez, semmit sem értek, így nem tudom, mit kellene tennem. Segítenétek?
Egy fiatal lány
Szerintem látják rajtad, ami már a kérdésedből is kitűnik, hogy kicsit butuska, naiv, könnyen hitegethető, befolyásolható, határozatlan fiatal lányka vagy, ezért könnyű prédának tartanak.
Ha nem ilyen lennél, eleve nem lenne ilyen butácska kérdésed, hogy mit kezdj a helyzettel, hanem választanál valakit közülük, akihez vonzódsz, a többieket meg szépen elutasítanád, vagy ha egyikükhöz sem vonzódsz, mindent.
Meg az is erre utal, hogy elhiszed, hogy több olyan férfi is valóban feleségül akar venni a közeljövőben, akikkel semmi sem történt köztetek. :)
A nem tettem szét a lábam minden utamba kerülőnek, nem azt jelenti, hogy egyikkel sem feküdtem le :)
De nem akarok választani, ugyanis én szeretek egy srácot, és rá várok :)
Nem vagyok sem buta, sem butuska. Ezt kérlek ne gondold rólam! Egyszerűen nem tudom másképp megfogalmazni, nem lehet máshogy megfogalmazni ezt... Ha szeretsz valakit, és ő van a szívedben, és ezt hiába mondod sokadszor, hol gyengéden, hol erőszakkal tudtára adva a másiknak, de továbbra is kitartóan ostromol, mondd, nem borzasztó dolog?
"A nem tettem szét a lábam minden utamba kerülőnek, nem azt jelenti, hogy egyikkel sem feküdtem le :)
De nem akarok választani, ugyanis én szeretek egy srácot, és rá várok :) "
Gratulálok a kitartó szerelmedhez...pff. :D Tényleg naív és butuska vagy kicsit.
Köszönöm a válaszokat :) mindenki igazán segítőkész és kedves volt (bár ez utóbbit nem hiányolom, csak legalább a kérdésemre válaszolnátok :) )
Nem vagyok sem falusi, sem pedig olyan , aminek egy másik válaszoló beállított... (szerintem mindenki tudja, mire gondolok).
Nem hinném, hogy magyarázattal kellene szolgálnom, de ez alkalommal kivételt teszek és leírok pár dolgot magamról, a könnyebb megértés végett :)
Az a fiú, akit szeretek, nem szeret engem, csak barátként, bár lefeküdni szeretne velem, de szerintem az nem megy, csak ha két ember együtt van, kapcsolatilag is..., én mégis szeretem őt, nem mondok le róla. Mióta őt szeretem, pedig az már sok ideje tart, nem feküdtem le senkivel. Akivel lefeküdtem, az az összesen 6 ember, azt hiszem kiérdemelte azt, hogy együtt legyek vele, és ez természetesen az előtt történt, hogy a szerelmemet megismertem volna. Remélem kimerítő magyarázatot adtam arra, hogy miért nem vagyok olyan, mint amilyennek ti elhordtatok :)
8-as Agika a Toth-ekbol hatlamas fazon volt, de totalisan mas karakter mint a kerdezo aki sztem nem feltetlenul buta, sokkal inkabb csak eretlen es naiv:-))
"Olyan szep mint az apu" keeeeesz imadom azt a filmet:-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!