Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem azt, hogy egyre több férfi kíván az életem része lenni valamilyen formában?
Vannak, akik nem akarnak mást, csak rendszeres szexet, vannak, akik a barátnőjüknek akarnak, sőt, olyan is van, aki a közeljövőben feleségül akar venni.
Ezek az emberek pedig komoly férfiak, idősebbek nálam( 30-as korosztály) , a karrier és a gazdagság náluk természetes, de mégis tetszem nekik (lehet, hogy ez egy gyenge kifejezés)... Nem csináltam semmi különöset, nem néztem rájuk 'úgy' :) nem tettem szét a lábam minden utamba kerülőnek, és az öltözékem is rendben van. Mégis mi ez itt? Nem értem ezt. Mintha hirtelen mindenkinek a kedvence lennék :) holott a saját korosztályom még csak észre sem vesz. Én komoly, rendszerezett életet tudok a magaménak, de ehhez, a kapcsolatokhoz, érzelmekhez, semmit sem értek, így nem tudom, mit kellene tennem. Segítenétek?
Egy fiatal lány
Válassz egyet a jelentkezők közül, a maradéknak meg mondd meg, INTELLIGENS FORMÁBAN, hogy nem kivánsz velük kapcsolatot teremteni.
25/F
B-verzió: hozzámész a leggazdagabbhoz.
12-es, 11-es vagyok:
:-))))Nem tudom, sztem en vagyok naiv de hiszek abban h azert nem minden no lesz manipulativ attol, h felfedezi a hatalmat a ferfiak felett, legalabbis en nem lettem ilyen.
Sztem a kerdezo az a tipikus tagra nyilt szemu ketlabu aki racsodalkozik az eletre meg 60 evesen is ol: ooooo en azt hittem, h a pingvinek tudnak repulni:-)
Meg az a " azt hittem h el akar venni felesegul es elhagyja majd miattam a feleseget" kategoria. Tehat az a lany aki attol h szex van, egybol szerelmet keres es a hazassag lebeg a szeme elott:-))Siman el tudom kepzelni h igy eli le az eletet, h azon problemazik meg negyven evesen is h kit valasszon, meg hogy kezelje a rajongokat:-)))
Vannak ilyen emberek, nem igazan lehet veluk mit csinalni, ok azt hiszik, hogy a buszvezeto azert dudal mert jo nonek tartja es nem azert mert a piroson megy at az uttesten:-))
Egyebkent a hodolokrol sem gondolom h hodolok, inkabb pasik akik szerencset probalnak mindenfele komolyabb erdeklodes nelkul, de az ilyen Agika-k total elhiszik h itt valami evszazados romanc van szuletoben es hatalmas dilemma a valasztas. Amig dilemmazik addig a pasik mar reg elhuztak valaki massal:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!