Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amikor azt mondja x óráig ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor azt mondja x óráig ad időt hogy szakítok e döntsem el, addig nem is jelentkezik, akkor valójában nem érdekli?

Figyelt kérdés

Sok a probléma veszekedés, mert terrorizál, gyakorta el kell mennem otthonrol is máshova ha csak nyugodt alvást akarok(feleslegesen veszekszik, vádol, vagy gúnyol stb)

Ezt ugye sérelmezem hogy így viselkedik velem, de nem változtat, mert szerinte ő engem nem is terrorizál. Nem úgy fogja fel, mint én.

Igy lassan az egész nekem élhetetlen, amit ő mégcsak nem is ért, hogy miért.

Amikor nem balhézik, minden szép, szerelem van. Tehát olyannal kell szakítanom, akit amúgy szeretek.

Szakítás esetén abszolut ignorál is. (Elvileg. Mert gyakorlatilag amugy elég balhés és durván az, valojában félek szakítani is)

Es most az van hogy x óráig gondolkodjak mondjam meg hogy vége vagy nem és kész.

Azaz nem érdekli valójában hogy egyszerűen kidobom?

Csak mert én biztos nem várnék így az "ítéletemre", ölbe tett kézzel, hanem tennék ellene.

Olyan szinten képes gyakorta "elengedni" engem, mintha felőle aztán édesmindegy lenne egyutt vagyunk e vagy nem

Tehát teljesen olyan érzésem van hogy a kapcsolat csak rajtam mulik. Ha akarom benne van, egyutt járunk, ha szakitani akarok akkor meg megy.

Ezekbop nekem az jön le hogy érzései úgy nincsenek is.

2022. ápr. 19. 14:39
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Segítek, mindenképp szakíts vele, mert ez nem egy egészséges, normális kapcsolat. Akkor se, ha néha tud viselkedni és olyankor jó vele. Szóval dobd ki, én megmondanám neki, hogy nincs szükségem gondolkodási időre, most is tudom a választ, majd ha túlléptél rajta, akkor keress valaki normálisabbat, aki jól bánik veled és akivel nem csak a veszekedés van.
2022. ápr. 19. 14:43
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Neki tökmindegy. Amúgy meg tudja, hogy kötődsz hozzá és eddig is csúnyán viselkedett veled, terrorizál - tudja ő, ne aggódj... - mégis szereted és mégis mellette vagy. Tudja, hogy nincs miért aggódjon. Hagy, hogy főj a saját levedben, aztán még puncsolj neki, hogy jaj hát nem úgy gondoltad... ha vele maradsz, edd meg amit főztél.
2022. ápr. 19. 14:47
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem olyan bonyolult, mint hiszed. Ha szeretne nem terrorizálna, mert ha szeretek valakit nem akarok neki rosszat. Ha szeretne akkor azt mondaná, hogy üljünk le, beszéljük meg, meghallgatlak, te is engem, és eldöntjük hogyan tovább.
2022. ápr. 19. 14:50
 4/39 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy is azt mondtad hogy nem lehet vele jövőt tervezni. Nem akartad hogy eljegyezzen, mert ha egyszer összeházasodnátok és lenne gyerek, te magad írtad, hogy az is csak rád maradna, mert az állandó veszekedések miatt amúgy is szétmennétek.

Ha nem lehet vele közös jövőt tervezni (mamahoteles), akkor miért maradnál vele? Csak a szex az ami titeket összetart, és arra hiszed azt, hogy az milyen szuper alap egy párkapcsolathoz. Egyszer már sikerült kiraknod 3 egész napra. Ez most sem lesz másként. Tök mindegy hogy szakítasz e, mert pár nap múlva kezditek elölről.

2022. ápr. 19. 14:55
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne érdekelné, uralkodni akar rajtad, de ez nem szerelem! Tudja, hogy úgyis visszakozol, nincs tétje a szavainak.

Az ilyen embert olyan messzire kell elkerülni, amennyire csak lehet. Ha egy csöppnyi eszed lenne, akkor az életben nem állnál vele többet szóba! A kapcsolatotok élhetetlen, és nem is lesz változás, csak ha megkeresed az önbecsülésed, és a nem tényleg nemet jelent.

2022. ápr. 19. 15:04
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki. Én is ezt tettem. 2 év rózsaszínköd, egy év terror. Többször álltunk a szakítás szélén. Mindig bocsánatot kért, hogy szeret engem nagyon, azért ellenőrizget, meg gyanusít, meg köcet, veszekszik. A férfi ismerőseimet/ barataimat elmarta mellőlem. Stb.. Tudnék mesélni. Egy teljes évet vártam, hátha megváltozik és béke lesz. Hát nem lesz. Sose. Ha egyszer vérszemet kapott és így viselkedik, akkor csak rosszabb lesz…
2022. ápr. 19. 15:26
 7/39 A kérdező kommentje:

Most ez csak azért fajult eddig mert nem akarok vele aludni a terror miatt. Ő meg nem akar nélkülem, akkor vége.(itt vádol, mert szerinte nem a terror miatt nem akarok vele lenni, hanem mert meg akarom csalni. A tipikus. Minden pasi ezt mondja ha bajom van, hogy nem ő a hibás, hanem biztos en akarok mással lenni van vkim stb, erre szoktam mondani hogy ne háritsa magáról a felelősséget, azaz de miatta van bajom, nem más pasira kell kenni bármit aki nincs is, de ezek ilyen levegőben elszállt szavaim, mert meg se hallják)

Le akart ülni velem beszelni, de ugye kapásbol mondtam én nem, mert ez nekem nem beszelgetés.

Ez a szint lenne:

Ha kérem arra hogy ne veszekedjen, válasza az, hogy én viselkedjem helyesen. Azaz ha rászólok, akkor rámszól csak vissza. Ehhez én le sem ülök.

A terror miatt nem vagyok amugy szakito es döntési helyzetben eleve. Hiába láttatja ugy.

Ha azt mondanám vége, lehet megcsalással kezd vádolni, felhergelné magát ahogy szokta, meg jönne a többi, amikre képes. Ki tudja mikre.

Akkor valszeg azzal hogy azt mutatja mintha ő csak csendben várna az "ítéletére", amögött teljesen más is lehet. Ezért a kérdés. Hogy mi.

2022. ápr. 19. 15:30
 8/39 A kérdező kommentje:

Megvan. Szimpla zsarolás csak, hogy együtt aludjak vele. Ha nem mondom hogy vége félelembol, akkor evidensnek tartja hogy megint állandoan egyutt alszunk. Amit nem akarok. Elnyom teljesen.

Szoval kielezte szakitásra csak hogy rávehessen az együtt alvásra.

Mivel szakitani ugysem merek ezért sakk matt akkor egyutt kell aludni.

2022. ápr. 19. 15:40
 9/39 anonim ***** válasza:
33%

Minden pasi ezt mondja ha bajom van, hogy nem ő a hibás, hanem biztos en akarok mással lenni

Már kérdeztem többször is - tényleg minden hapsival próbáltál már kapcsolatot, vagy csak direkt az idiótákkal kezdesz?

Miért kell ezt magadra venni amúgy, ha pontosan tudod, hogy ez egy gyenge visszatámadás? Ne haragudj, mi a jóistennek magyarázkodsz egy ilyen gyökérnek jaj én nemdehogy akarlak megcsalni... ő meg röhög a markába, mert megint te érzed még magad szarul mindezek után.

válasza az, hogy én viselkedjem helyesen.

Anyukáját nevelgesse.

Mi a francnak állsz még vele szóba egyáltalán, engeded őt be, miért nem tiltod le? Hagyjuk már! Tényleg az életed ez a dráma non stop?

2022. ápr. 19. 15:40
 10/39 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell beengedni, nemhogy vele aludni. Élvezed az áldozatszerepet amúgy? Együtt kell aludni. Mert a felesége vagy, közös a lakás és nincs hová menned vagy miért kéne? Terrorizál de ha dugni akar, akkor kutya kötelességed beengedni. Megérdemled.
2022. ápr. 19. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!