Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amikor azt mondja x óráig ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor azt mondja x óráig ad időt hogy szakítok e döntsem el, addig nem is jelentkezik, akkor valójában nem érdekli?

Figyelt kérdés

Sok a probléma veszekedés, mert terrorizál, gyakorta el kell mennem otthonrol is máshova ha csak nyugodt alvást akarok(feleslegesen veszekszik, vádol, vagy gúnyol stb)

Ezt ugye sérelmezem hogy így viselkedik velem, de nem változtat, mert szerinte ő engem nem is terrorizál. Nem úgy fogja fel, mint én.

Igy lassan az egész nekem élhetetlen, amit ő mégcsak nem is ért, hogy miért.

Amikor nem balhézik, minden szép, szerelem van. Tehát olyannal kell szakítanom, akit amúgy szeretek.

Szakítás esetén abszolut ignorál is. (Elvileg. Mert gyakorlatilag amugy elég balhés és durván az, valojában félek szakítani is)

Es most az van hogy x óráig gondolkodjak mondjam meg hogy vége vagy nem és kész.

Azaz nem érdekli valójában hogy egyszerűen kidobom?

Csak mert én biztos nem várnék így az "ítéletemre", ölbe tett kézzel, hanem tennék ellene.

Olyan szinten képes gyakorta "elengedni" engem, mintha felőle aztán édesmindegy lenne egyutt vagyunk e vagy nem

Tehát teljesen olyan érzésem van hogy a kapcsolat csak rajtam mulik. Ha akarom benne van, egyutt járunk, ha szakitani akarok akkor meg megy.

Ezekbop nekem az jön le hogy érzései úgy nincsenek is.

2022. ápr. 19. 14:39
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Külön szervezest igenyel lelépni.koltozes munkahely etc.

Ez nem igy megy ilyen embereknél a szakítás, mint itt hiszik sokan a kenyelmes fotelukben nagy arccal.

Csak abbol, hogy nem akarok vele aludni, csak ennyibol is, már nálunk háboru van.

Azert akar velem aludni, mert féltékeny. Kontroll alatt akar tudni.

Amugy simán talál bárkit. Mindig is voltak bnői/női. Meg látom is az epekédeseket másokon utána.ezt mondjuk becsülöm is benne ahogyan látom ahogy leráz minden szutykot. Nem semmi, ahogy más nőket ignorál, elutasít, lesz.r magas ívben. ebben kivételes férfi mondjuk, ahogy sokminden másban is.

2022. ápr. 19. 16:29
 22/39 A kérdező kommentje:

22 csak épp ha nalunk máshogy sül el? Meg ennek menjek elébe?

Megszervezve sincs semmi.

2022. ápr. 19. 16:45
 23/39 A kérdező kommentje:
23 higyjem el.es ha nem jött be amit irsz? Akkor meg hoppszi tévedtem? Es ezt olvasom a korházban?
2022. ápr. 19. 16:47
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most mi lesz? Örökké így fogsz élni? Szar kapcsolatban, félelemben, terrorban?
2022. ápr. 19. 16:49
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Megszervezve sincs semmi. Mert nem szervezted meg. Hónapok óta. Mert élvezed a drámát, élvezed hogy ez a kivételes férfipéldány téged terrorizál - tehát téged imád, a szukákat pattintja mint tudjuk - és veled akar aludni. Akkor folytasd.

Semminek nem kell elébe menni. Aludj vele még 40 évig és írj ki róla napi 3 kérdést, hátha beüt valami csoda. Pl elgázolja a csodálatos férfipéldányodat a halottaskocsi, esetleg egy meteor.

2022. ápr. 19. 16:54
 26/39 A kérdező kommentje:

A kérdés csak mostani helyzetre vonatkozik. Kesobb ugyis lesz vmi.

Várja a válaszom. Velem aludna. Csendben van. És kimérten vár.

Ha semmit nem csinalok, akkor megkeres ő, hogy csináljak.

2022. ápr. 19. 17:08
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Csicskulj be neki, szopd le, aztán aludj mellette a fal felé fordulva, duzzogva. Ennyit tudsz, meg a neved nagybetűkkel. Közben írj ki róla 25 kérdést.
2022. ápr. 19. 17:11
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, téged péklapáttal kéne ütni. Baromi unalmas már a mindennapos regényed. Legalább valami fordulat lenne benne, de semmi. Állandóan a szakítás, meg beszélgetsz magaddal és megfejted végre ezt a kivételes embert. Legyél már kreatívabb, ha már írsz. Sose láttam még ennyire nárcisztikus nőt, aki egy napot nem bír, ki, hogy ne körülötte forogjon a gyik. Őszintén, kit érdekel már a drámád?
2022. ápr. 19. 17:55
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincsenek már érzelmei feléd. Kiölted a napi hisztiddel. Úgy van vele, ha maradsz, akkor van fix punci, ha mész, akkor nyugta lesz végre.
2022. ápr. 19. 18:07
 30/39 A kérdező kommentje:

Ő a hisztis.

Amugy aki nem akarja ne olvassa.kíméljen meg magátol.

2022. ápr. 19. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!