Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amikor azt mondja x óráig ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor azt mondja x óráig ad időt hogy szakítok e döntsem el, addig nem is jelentkezik, akkor valójában nem érdekli?

Figyelt kérdés

Sok a probléma veszekedés, mert terrorizál, gyakorta el kell mennem otthonrol is máshova ha csak nyugodt alvást akarok(feleslegesen veszekszik, vádol, vagy gúnyol stb)

Ezt ugye sérelmezem hogy így viselkedik velem, de nem változtat, mert szerinte ő engem nem is terrorizál. Nem úgy fogja fel, mint én.

Igy lassan az egész nekem élhetetlen, amit ő mégcsak nem is ért, hogy miért.

Amikor nem balhézik, minden szép, szerelem van. Tehát olyannal kell szakítanom, akit amúgy szeretek.

Szakítás esetén abszolut ignorál is. (Elvileg. Mert gyakorlatilag amugy elég balhés és durván az, valojában félek szakítani is)

Es most az van hogy x óráig gondolkodjak mondjam meg hogy vége vagy nem és kész.

Azaz nem érdekli valójában hogy egyszerűen kidobom?

Csak mert én biztos nem várnék így az "ítéletemre", ölbe tett kézzel, hanem tennék ellene.

Olyan szinten képes gyakorta "elengedni" engem, mintha felőle aztán édesmindegy lenne egyutt vagyunk e vagy nem

Tehát teljesen olyan érzésem van hogy a kapcsolat csak rajtam mulik. Ha akarom benne van, egyutt járunk, ha szakitani akarok akkor meg megy.

Ezekbop nekem az jön le hogy érzései úgy nincsenek is.

2022. ápr. 19. 14:39
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Neki a nem együtt alvás= vége.

Mivel a szakítást nem léphetem meg, igy marad az együtt alvás(ra a kényszer).

Olyan opcio nincs hogy nem egyutt alvás és nem szakítósdi "játék."

Tehát nem létezik neki kapcsolatban különalvás.

2022. ápr. 19. 15:44
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

7-es Ezek szerint neked sem ártana pszichológus!

Ha minden kapcsolatod így alakul, akkor keresd első sorban magadban a hibát. Ha beszélgetni akar, az nem megoldás, hogy kivonod magad a helyzetből!

2022. ápr. 19. 15:44
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet szakítani és miért kell neked mindig minden játékszabályához alkalmazkodnod? Te ezt élvezed?
2022. ápr. 19. 15:49
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező egyre inkább “ lefesti” az én volt páromat. Hallgass rám, dobd ki mert soha se lesz ennek vége. Nem fog megváltozni. Esetleg ha kidobod és vége lesz, talán nem követi el ezeket újra. Ne legyünk naivak, a jellem nem változik. Teljesen átérzem a helyzetedet. De most a saját idődet pazarlod
2022. ápr. 19. 15:53
 15/39 A kérdező kommentje:

13 terrorizálo bántalmazo.

Szakitással lehet nekem is jönne.

Nem véletlen élezte ki szakitásra, tudja jol, hogy nem vagyok dontesi helyzetben.

Mint vmi logikai jatek az egész.

-En csak nem akarok vele aludni

-Erre szakitást provokal amire nemet kell mondanom

-Igy eléri azt, hogy akkor vele kell aludni.

Jol "sakkozik"

Mindenesetre jobban mint a gyk.

2022. ápr. 19. 15:58
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem élsz vele - márpedig nem élsz -, nem engeded be. Tiltsd le. Hívd át apádat, pár napig legyen veled valaki.
2022. ápr. 19. 16:04
 17/39 A kérdező kommentje:

Es a "csend" lehet arra van csak, hogy elhitesse velem azt, mintha döntési helyzetben lennék. Mintha ő csak csendben várná azt mit döntök. Hogy kiprovokálja, hogy magamtol mondjam.

Ahhoz hasonlo mikor szivat olyanokkal hogy lehet ma nem alszunj egyutt. Ezt ha siman fognam fel hogy oké, kezdődne a balhe. Jóhhogy azt mondom ó mennyire sajnálom. Es ezután mondja csak hogy egyutt alszunk caak vicc volt.

Errol volt kérdesem is. Hogy miert hiszi el hogy en sajnálnám ha nem alszik velem? Eleve nem is mondhatok mást csak játszanom kell a riadtat

2022. ápr. 19. 16:07
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Szóval miért nem zárod ki, tiltod le, hívod át apádat/bátyádat, bárkit?
2022. ápr. 19. 16:10
 19/39 A kérdező kommentje:

Mert csak 1 nap van szerinted?

Eleve bele se akartam folyni szakitasba meg ilyenekbe, pont terrort kerülnék, nemhogy még azt provokalni meg nagyobbra.

2022. ápr. 19. 16:12
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem 1 nap van. Viszont ez az 1 életed. Így akarod leélni, ő terrorizál, füttyent, te meg hunyászkodsz mert lusta vagy belekezdeni?

Akkor ne folyj bele. Akkor aludj vele.

Mit vársz ezektől a kérdésektől, úgy őszintén? Imádod a drámát. Imádod azt érezni, hogy azért akar veled aludni, mert imád és azért tőled várja szakítasz-e vagy sem, mert ő nem rúgna ki Biztos így van, mert még egy ekkora hülyét keresve se találna.

2022. ápr. 19. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!