Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért szakítottatok a legutóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakítottatok a legutóbbi pároddal, és mennyi idő után?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 13:38
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Alapból hülye voltam, hogy összejöttem vele. Kedves, jófej srácnak tűnt, igazából tényleg az is volt, de vonzani különösebben nem vonzott, szódával elment a külseje. Aztán kezdtek felszínre jönni olyan személyiségjegyek, amik alapján egyre kevésbé tudtam őt tisztelni, pl elkényeztetettség, hisztisség, akaratosság. Ezek miatt is szakítottam, de igazság szerint alapból tudtam, hogy nem lesz ez egy életrerszóló kapcsolat, csak fiatal voltam és akartam nagyon már valakit. Fél évig voltunk együtt.
2022. ápr. 19. 14:56
 32/32 anonim ***** válasza:
Már eleve úgy jöttünk össze, hogy én kezdeményeztem, először visszafogottabban (elhívtam valahova, kétszer is, mindkétszer úgy mondott nemet, hogy szerintem fel sem tűnt neki, hogy szeretnék vmi), aztán kicsit rámenősebben (konkrétan áthívtam magamhoz :)) és még akkor sem esett le neki, hogy mire gondolok). Pár hónap után kiderült, hogy ő még mindenképpen szeretne saját gyereket, nekem meg már nem lehetett. Szerintem az életben nem lesz neki. (Előző barátnőivel is már úgy jött össze, hogy nekik sem lehetett már.) Szóval akkor úgy volt, hogy szakítunk, de végül ő mondta, hogy ne szakítsunk, jó ez így. Akkor még 2 évet együtt voltunk. Végül elég viszontagságosan vége lett. De nagyon nem illettünk össze.
2022. ápr. 19. 15:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!