Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért szakítottatok a legutóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakítottatok a legutóbbi pároddal, és mennyi idő után?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 13:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Csak ez is onmagában. Rohogve szorakozik egy csunya mamahoteles, egy cégvezeto meg a tenyeren a hordoz.

Es nem csak rolam van szo. Jelzem haverokkal baratokkal bnőkkel is egyaránt tapasztaljuk akik röhögnek is olyanokon, mikor olyanok utasitanak el vkit, aki orulhetne hogy egyáltalán szoba áll vele vki.

2022. ápr. 18. 15:19
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
2 éve a tavaszi covid kezdete előtt szakítottam. 1,5 èvet voltunk együtt, de a végén màr nagyon boldogtalan voltam. Amikor belengett a "lehetőség", hogy 0/24 együtt leszünk karanténban, ott végképp menekülőre fogtam.
2022. ápr. 18. 15:41
 23/32 anonim ***** válasza:
86%

Több mint egy évig voltunk együtt. Igazából nem voltunk nagyon szerelmesek, egyikőnk se, ez volt a baj. Én megszerettem, jobban mint ő engem. Sose bókolt, nem jegyezte meg hogy szép vagyok, röviden: kérni kellett a szeretet. Mindenhez lusta volt, csak az volt a hobbink amit ő akart, az én vágyaim teljesen le voltak ejtve. Az utolsó hónapban eltávolodott tőlem, elmart magától, rámcsapta a telefont, nem akart velem találkozni. Előtte pedig még egy ismerősőmet titokban elhívta találkozni is, akiről tudta hogy baromira zavart a jelenléte.

Majd nagy örlődés árán, de kibukott hogy nagyon vágyik más nőkre. Nem akart szakítani, de mondanom se kell, másnap kipakoltattam a cuccaim, szakítottunk korrekten. Persze síránkozott, meg szüneteztünk, a szünet alatt nem keresett, majd végérvényesen lezártam.

Egyik napról a másikra ment tönkre ez a kapcsolat, ő volt az első barátom. Az fáj a mai napig (két hónapja volt) hogy én annyira megértő voltam a családjával, nagyon sokat benyeltem neki, de negyed annyi szeretetet se kaptam tőle vissza, és még meg is alázott ezzel a másokra vágyással

21/L, hamar továbbléptem

2022. ápr. 18. 16:36
 24/32 Noren1989 ***** válasza:
81%

3éve szakítottunk, 3évet voltunk együtt.

Oka: abortusz.

2022. ápr. 18. 16:54
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
3 évet voltunk együtt, és azért szakítottunk, mert ő már kb 2 éve nem szeretett engem, de velem elfelejtette közölni. Aztán amikor már nem bírt tovább, akkor nyögte ki végre, meg hogy ő még élni és bulizni akar (33 éves).
2022. ápr. 18. 18:06
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
5 és fél év barátság, 3 hónap kapcsolat. Nem lett szerelmes a másik fél, elvileg..
2022. ápr. 18. 18:15
 27/32 anonim ***** válasza:
70%
Én voltam a 23-as: megszabad kérdezni hogy miért vagyok lepontozva ha így történt??:D még jó hogy mások jobban tudják a szakítások
2022. ápr. 18. 18:22
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Ma szakítottunk. Rengeteg oka volt. Többek között, hogy ismerte az exemet és zaklatta sokáig, hogy “jobb nála”. Kisebbségi komplexusa volt, erőszakos volt, illetve féltékeny. Ma azért lett vége, mert elcsattant egy pofon. Én reflexből visszaadtam neki ( nőlétemre) amit ő egy orrtöréssel rendezett. Még ő volt az áldozatszerepben. Nem teszek feljelentést, de többet nem akarom látni. 2 évig voltunk együtt.
2022. ápr. 18. 18:40
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

5,5 éve voltunk együtt. Több oka volt. Tiniszerelemnek indult, a szakításkor voltunk 21 évesek. Egyrészt, volt részéről megcsalás, egyről tudtam konkrétan, adtam még egy esélyt, de sejtettem, hogy több volt, eléggé odavolt a bizalom. Másrészt, az eltelt évek alatt változtunk, kinőttük a kapcsolatunkat. Én fűztem volna szorosabbra, ahogy haladtunk a felnőtt élet felé (összeköltözés, ilyesmi), ő totál bepánikolt ettől, ott akart maradni a lakótársaival az albérletben, bulizni még. Harmadrészt, nem egyezett a jövőkép, én akartam családot idővel, ő semmiképp. Negyedrészt, szeretett sokat bulizni és piálni, ilyenkor pedig hihetetlenül bunkó volt. Mindez sok veszekedést szült, így már eléggé el is hidegültünk. Őszintén, azt hittem, nehezebb lesz a szakítás, de úgy tűnik, már kellőképpen kiábrándultam belőle, mire eljutottunk odáig, mert gyorsan túltettem magam a dolgon.

12 év telt el, jóban vagyunk amúgy, mert közös maradt a baráti kör. Én házas vagyok, hamar összejöttem a szakítás után a férjemmel, van 2 gyerekünk. Ő most egy több éve tartó kapcsolatban él, elvileg lenyugodott, és fontolgatja a családalapítást is. Emberként kedvelem, de kár, hogy anno nem szakítottunk hamarabb.

2022. ápr. 18. 19:20
 30/32 anonim ***** válasza:
28%
8 éve szakítottunk, másfel év után. Uncsi volt vele, neki is velem,nem voltunk szerelmesek se. Fél évvel a szakítás előtt megcsaltam a főnökömmel,nem sokkal később szerelmes lettem másba, par hónapot a szeretőm volt mire szakítottam az exemmel. Mint kiderült, akkor már neki is volt valakije ezer éve, mégis én voltam a világ krvaja.. :D azóta férjnél vagyok már, és nagyon boldog vagyok. 30/N
2022. ápr. 19. 06:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!