Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szerelmes pasi szakitas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmes pasi szakitas utan mindig kuzd a noert? Egyaltalan milyen nokert kuzdenek a ferfiak szakitas utan is?

Figyelt kérdés

Sok esetben van h szakitas utan a ferfi mindent megtesz h helyrehozza. Ezek milyen esetben vannak?

Pl nalunk en szakitottam mert elegedetlen voltam a viselkedesevel, de tudja h szeretem. Még nem keresett meg.

nov. 26. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha be van sz**arva attól, hogy a büdös életben nem találna még egy olyan jó csajt...vagy talán soha senkit.,
nov. 26. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez gyerekes. Egy normális párkapcsolatban 2 felnőtt meg kell tudja beszélni, hogy mi az amit egyik másik másképpen szeretne, mi a baj a viselkedésével, mik a másik igényei, elvárásai. Ha ezt megbeszéltétek és nem akar változtatni, akkor úgysincs értelme együtt élni. Ha megkeres és visszamész, akkor fog változni a viselkedése? Nem. Akkor meg? Ha meg nem keres meg, akkor rájössz te is milyen gyerekes volt ez az "úgy csinálok mintha szakítani akarnék, de valójában nem". És lehet, hogy hoppon maradsz.
nov. 26. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van önbecsülése nem fog keresni.
nov. 26. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Engem 2x dobott a barátnőm, de nem adtam fel. Tudtam hogy nem velem van a baj, eléggé szar neki most minden. Csládi dolgok, munka, előző kapcsolat. De most ő is teljesn máshogy áll hozzá, most tényleg együtt dolgozunk ezeken.
nov. 26. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
"Még nem keresett meg." - És miért várod, hogy megkeressen? Az is gyerekes, hogy nem tudtátok megbeszélni a gondokat és az is, hogy valami játszmaként tekintesz erre. Lehet, hogy ő felfogta, hogy vége és továbblépett, miért keresne?
nov. 26. 15:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert en megtettem mindent, rajta mulik n valtoztat.
nov. 26. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogy küzdök, ha nem hát nem.
nov. 26. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb igen.
nov. 26. 20:46
 9/10 mikeXxX ***** válasza:
Egy kapcsolathoz 2 ember kell teljesen mindegy ki szerelmes kibe ha az egyik kilép akkor cseszheted.
nov. 26. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kell összejönni azzal újra, akivel egyszer már szétmentél. Az hogy ennek még lehet jövője, ritkább eset, mint Tinderről házasodni.
tegnap 06:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!