Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottatok a legutóbbi pároddal, és mennyi idő után?
", csak szólni kellett neki, hogy szabad a pálya."
Szóljál már valakinek akivek 10 eve nem beszéltel, hogy szabad a pálya. Megnézném.
Ezt tetted férfi szemmel nézve. Ha engem felhív egy csaj 10 év után hog gyere már inni, egyértelmű mit akar.
Plusz másnap már az ő kocsijában menőztél :D
De nekem 8, akkor tévedek bocsi.
Csak epp ha tele vagy nővel es nem erdekel egyertelmu hogy offolod.
Hagyjuk már a rizsát utanam lehet csinalni.
Egy telefonhivasbol komoly kapcsolat. Olyannal aki barmikor barkit visz ha akar.
Hajrá.
11-es
Olyanról még nem hallottál, ha két ember találkozik 10 év után és mindketten éppen egyedül vannak (párt keresnek), akkor összejönnek egymással. Persze ez csak akkor lehetséges ha egyébként végig jó viszonyban voltak egymással, nem volt harag vagy sértődés semmi miatt, csak esetleg már régen találkoztak.
Első nap már tobbet letett az asztalra egyetlen nap alatt is,amit az exem 1 év alatt se szinte.
Meg mamahotelesek röhögnek. Meg a gyk.
A vezetok gazdagok meg nem.
Olyan erdekes.komolyan.
15 a lényeg nem a 10 évben van.
Hanem abban hogy kvázi senkik lealáznak, a "nagyemberek" meg felemelnek. Abszolut logikatlan amit az élet hoz. Nem is ertem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!