Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottatok a legutóbbi pároddal, és mennyi idő után?
2 évig voltunk együtt.
1 évig együtt voltunk, aztán én elkoltoztem másik országba. Azt mondta jön ő is. 1 évig volt tavkapcsolat, sosem jött el...
Sosem csaltam meg, aztán találtam mást aki mamar a férjem 10 eve. Mielőtt bármi lett volna szakítottam az exemmel.
1,5 évig voltunk együtt.
A fő ok az volt, hogy elhanyagolt, és halogatott. Illetve nem is illettunk össze.
1 év mulva lekezelt mert nyeregben érezte magát. A végefelé már olyanokat is mondott hogy legyunk inkább csak szexkapcsolatban.
Szakitottam.
Amikor másnap pedig meglátott egy másik pasi luxuskocsijábol kiszállni, leesett az állan es azt mondta az a kép örökre beléégett.
Akkor kezdett el szánalmasan kapálózni utánam, meg a csillagokat is lehozni. Hát én köszöntem..
3.vagyok
Es ez a 2. eset volt hogy leesett tolem az álla, es rájött hogy azta mégis kellek neki.
Az első alkalom mikor eleinte lazán vett engem az első honapokban. Aztán ledöbbent rajtam es beütött neki a love bombing. Meg hogy velem megfogta az isten lábát.
Aztán mégis elkezdett megint lekezelni. Akkor jött az a sztori amit leirtam.
Tehát az exem olyan ember akit folyamat emlékeztetni kéne arra hoy KIVEL van es becsulje meg. Sajnalom az exeit meg a kovi csajait is.
Ja es a menő luxukocsis aki bárkit megkaphatna, meg megbecsül engem, hű és korrekt, az önző smucig exem aki meg örülhetne ha egy nő egyáltalán komolyan veszi, meg lekezelt.
Egy kész vicc at élet amikor olyanokat tapasztalsz hogy most szélsőségesen fogalmazva, de egy nyominger aki orulhetne hogy nője van, szórakozik veled, egy gazdag alfa meg lehozza a csillagokat, megbízhato és a tenyerén hordoz es extrem korrekt es valóban szerelmes beléd.
Ha ezt nekem mondták vopna el se hiszem hogy ilyen van.
Errol màr külön kérdésem is volt. Mivel átlagnő vagyok es nem fér a fejembe hogy az átlagpasik miert kezelnek le, es miert azok vesznek észre es latnak meg bennem vmit akik a legjobb nőket is megkaphatnák.
Ezt úgy csinálta, hogy párhuzamosan volt neki egy ideig mind a kettő. Mert már tudta, hogy szakítani fog az exével, és közben kereste a következőt. A jelenlegi krapekot meg már ismerte régebbről, csak szólni kellett neki, hogy szabad a pálya.
Ezt onnan tudom, hogy leírta régebben itt a gyk-n.
Nem eppen.
A luxuskocsis az gyerekkori haverom jelenleg speciel, akivel 10 éve nem is beszéltem.
Szakitás napján az esti bőgés helyett felhivtam random(aznap szereztem meg a számát is) hogy jön e velem inni mert ez meg ez van velem. Ennyi volt csak.
10 év utan azonnal ugrott.
Masik sztorim meg amikor mamahoteles ráadásul csúnya srác szórakozik velem, akinek adtam esélyt mert valamiert mindog azt hiszem a csúnyák meg átlagok a rendesek. Szakítás után meg cégvezető (nem is egy cége van) kapott értem egyből.ez netes társkeri. És még ő is többre becsült bőven, mint a mamahoteles csúnya exem aki röhögve dobott.vele 4 évig voltunk egyutt.
Meg egy rakat ilyen sztorim van amikor a csórobb szegenyebb rondább szórakozik egy nála magasabb "rangú", vagy szép nővel. Ezen mar a haverok is röhögtek.
Mert ők is tapasztalják.
Sőt tarskerirol olyannal is volt már randim, aki ugy sacc 100 kg-t letagadott a képen, és teljesen izadtságszagu volt azt sem tudtam hogyan szabaduljak, és meg ő kezdte nekem azt ecsetelni hogy erte tenni kell hogy egy nő megkaphassa. Kegyetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!