Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszaszerezni a volt barátomat? Új nője van.

Figyelt kérdés

10 év után szakítottam a párommal még tavaly. Igazából nem volt nagy problémánk, nem volt megcsalás vagy ilyesmi. Őszinte leszek, már untam, annyira vágytam már a szabadságra, újdonságokra. Az én természetem sokkal pörgősebb, vadabb, ő pedig sokkal-sokkal nyugodtabb. A szex sem volt az igazi, max az eleinte. Próbálkoztam megmenteni a kapcsolatot, újdonságokat belevinni, és a párom is igyekezett, ez nem kétséges. De végül meguntam az egészet, szakítottam. Bár elfogadta a döntésem, utána héten még próbálkozott, végül feladta. Nagyon szeretett engem.

Nekem azóta volt egy rövid kapcsolatom, de ismét egyedül vagyok. Nemrég megtudtam, hogy az exemnek is most van valakije. Rossz érzés kapott el. Állítólag egy ideig egyedül maradt és most összejött egy nővel, állítólag nagyon szerelmes. Tudom, hogy gázul hangzik de reméltem, hogy őt annyira nem szereti, mint ahogy engem. Nem akarok arra gondolni, hogy most más nővel kedveskedik, viszi neki a kávét reggel az ágyba, gondoskodik róla, gyengéd vele. Mert ő ilyen. Lehet hibáztam amiért elhagytam. Nyomoztam kicsit és megtaláltam a nőt. Teljesen más típusnak tűnik, mint én, ránézésre nem tűnik olyan temperamentumosnak amilyen én vagyok.

Ráírtam az exemre, hogy hogy van, de nagyon tartózkodó volt, így nem tudom hogyan tovább. Célozgattam az elmúlt éveinkre, de nem igazán reagált. Írta, hogy továbblépett, van egy új párkapcsolata egy hozzá hasonló nővel és reméli, hogy én is megtalálom a boldogságot.

Nem akartam erőlködni akkor, de remélem így is felkavartam kicsit, hátha elnosztalgiázik.

Arra gondoltam, hogy nagyon csiniben megpróbálok felbukkanni a környékén (városközpontban lakik, nem lenne átlátszó).

Mindenképp fogok még próbálkozni, erről hiába is beszélnétek le. Inkább tanácsokat kérnék, hogyan lehetne minél gyorsabban esélyem nála.

36N, a volt párom 42F

nov. 28. 11:08
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Leírtad hogy miért szakítottál

Nem írtad le hogy ezek a szakítookok miért nem állnak már fenn

nov. 28. 11:11
 2/37 anonim ***** válasza:
95%
Sztm hagyd békén...szánalmas az ilyen amit csinálni akarsz.
 3/37 anonim ***** válasza:
15%
Hagyd a fenébe, megírta mi a helyzet vele. Vadabb együttlét érdekelne írj! Domináns Férfi vagyok.
 4/37 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd békén. Ez az egyetlen tanácsom.
nov. 28. 11:12
 5/37 anonim ***** válasza:
94%

Őszintén, nőként is hányok az olyan nőktől mint te.

Panaszkodsz, hogy unalmas a pasi meg szar a szex, elhagyod, hogy szabadon kúrhass, de amikor a pasi is talál mást, az úgy már neked nem oké.

Ha nem lenne most nője, ugyanúgy szarnál rá. Elvárnád, hogy szingliként sóvárogjon utánad, de amint megtalálja a saját boldogságát miután 10 évet elvesztegetett rád, te azonnal közbe akarsz avatkozni, hogy talomban tarthasd mint lehetőséget.

Remélem egy percig sem gondol rád és boldog lesz az új nővel.

nov. 28. 11:13
 6/37 anonim ***** válasza:
94%

"Írta, hogy továbblépett, van egy új párkapcsolata egy hozzá hasonló nővel és reméli, hogy én is megtalálom a boldogságot."

Ilyen kijelentés után ha nem hagyod békén zaklatás miatt feljelent aztán magyarázkodhatsz a rendőrségen. Lehet még pszichológusnál is végül kikötsz. Mondjuk nem ártana mert valami nagyon nem stimmel veled.

nov. 28. 11:14
 7/37 anonim ***** válasza:
94%

"Mindenképp fogok még próbálkozni, erről hiába is beszélnétek le. Inkább tanácsokat kérnék, hogyan lehetne minél gyorsabban esélyem nála."

Írhatunk bármit nem fog működni mert már nem szeret és nyilván akármit is követsz el visszafelé fog elsülni. De ha te mindenáron vissza akarod kapni mintha valami tárgy lenne akkor járasd le magad. 🫶

nov. 28. 11:17
 8/37 anonim ***** válasza:
93%
Erdekes, mert azon nyafogsz, hogy uj noje van, uristen azt kenyezteti es nem teged. Arrol semmit sem irsz, hogy hianyzik, folyton csak ra gondolsz es megbantad volna a szakitast :) csak azon porogsz, hogy uj baratnoje van. Beloled csak a birtoklasi vagy beszel. :) de persze, szerezd vissza, csak aztan ujra visszajonnek a problemaid.
nov. 28. 11:21
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak jót tettél vele, hagyd békén.
nov. 28. 11:22
 10/37 A kérdező kommentje:

Jajj ugyan már, szerintetek hány olyan szituáció volt már, amikor hiába jött új nő, ugyanúgy a régi után vágyakozott a férfi?😂

Nem ez az első ilyen és nem is az utolsó.

nov. 28. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!