Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszaszerezni a volt barátomat? Új nője van.
10 év után szakítottam a párommal még tavaly. Igazából nem volt nagy problémánk, nem volt megcsalás vagy ilyesmi. Őszinte leszek, már untam, annyira vágytam már a szabadságra, újdonságokra. Az én természetem sokkal pörgősebb, vadabb, ő pedig sokkal-sokkal nyugodtabb. A szex sem volt az igazi, max az eleinte. Próbálkoztam megmenteni a kapcsolatot, újdonságokat belevinni, és a párom is igyekezett, ez nem kétséges. De végül meguntam az egészet, szakítottam. Bár elfogadta a döntésem, utána héten még próbálkozott, végül feladta. Nagyon szeretett engem.
Nekem azóta volt egy rövid kapcsolatom, de ismét egyedül vagyok. Nemrég megtudtam, hogy az exemnek is most van valakije. Rossz érzés kapott el. Állítólag egy ideig egyedül maradt és most összejött egy nővel, állítólag nagyon szerelmes. Tudom, hogy gázul hangzik de reméltem, hogy őt annyira nem szereti, mint ahogy engem. Nem akarok arra gondolni, hogy most más nővel kedveskedik, viszi neki a kávét reggel az ágyba, gondoskodik róla, gyengéd vele. Mert ő ilyen. Lehet hibáztam amiért elhagytam. Nyomoztam kicsit és megtaláltam a nőt. Teljesen más típusnak tűnik, mint én, ránézésre nem tűnik olyan temperamentumosnak amilyen én vagyok.
Ráírtam az exemre, hogy hogy van, de nagyon tartózkodó volt, így nem tudom hogyan tovább. Célozgattam az elmúlt éveinkre, de nem igazán reagált. Írta, hogy továbblépett, van egy új párkapcsolata egy hozzá hasonló nővel és reméli, hogy én is megtalálom a boldogságot.
Nem akartam erőlködni akkor, de remélem így is felkavartam kicsit, hátha elnosztalgiázik.
Arra gondoltam, hogy nagyon csiniben megpróbálok felbukkanni a környékén (városközpontban lakik, nem lenne átlátszó).
Mindenképp fogok még próbálkozni, erről hiába is beszélnétek le. Inkább tanácsokat kérnék, hogyan lehetne minél gyorsabban esélyem nála.
36N, a volt párom 42F
Van ilyen, kérdező, de ez az eset nem az.
Leírta világosan, hogy már nem érdekled.
Akkor nem tudom, hogy lehetsz ennyire szánalmas, hogy ott vergődsz.
De mondhatunk bármit, úgy is megteszed, de ezzel csak magadat járatod le...
Ha szeretsz nevetséges lenni, akkor hajrá.
Ne reménykedj. Valószínüleg boldog az új kapcsolatába, eltelt egy csomó idő. Már rég túl van rajtad. Csak végül te maradtál egyedül, ezért akarsz most bekavarni az új szerelembe.
Ha valaha is szeretted ezt a férfit, hagyd őket békén! ;)
Aha, persze.
Álmodozni mindig lehet.
Az újdonság varázsa egy dolog, de ha valóban szereti a nőt, pl belső tulajdonságai miatt, akkor baromira nem fogja érdekelni az se, ha csiniben bemész a városközpontba. Egyáltalán nem is biztos, hogy találkoztok.
Nem tudom, felnőtt ember hogy lehet ennyire gyerekes...
Szerintem csak kamu, hogy 34 vagy, valójában nem lehetsz több 14-15 évesnél. Ilyet csak a kamaszok csinálnak, bár az értelmesebbje ott se...
13# Vagy épp élete szerelmét találta meg. Te ne akard ezt jobban tudni.
Keress mást magadnak. :)
Csak magadat alázod ezzel a viselkedéssel.
Szerintem ő is rájött, hogy nem illetek össze és a jelenlegi barátnővel megtalálta a harmóniát.
Erre jössz te nosztalgiázni..
Minek? Hogy arra emlékeztesd, hogy miként dobtad, mint egy megunt játékot?
Tudod minden kapcsolatban vannak súrlódások, idővel változnak a dolgok. Tíz évig jó volt, aztán rádjött az 5 perc és szakítottál. Most is csak a birtoklási vágy beszél belőled, merem fogadni, hogy ha nem lenne új kapcsolata, akkor nem érdekelne, hogy mi van vele.
Csak megalázó szituba sodrod magad, ha zaklatod. Már mást szeret, mással van. Tökmindegy, hogy az nem olyan, mint te. Az exem teljesen más pasi volt, mint a mostani és szerelmesebb vagyok, mint valaha, soha nem kellene már a régi, mert nagyon szerelmes vagyok.
N
"Jajj ugyan már, szerintetek hány olyan szituáció volt már, amikor hiába jött új nő, ugyanúgy a régi után vágyakozott a férfi?😂"
😂Észrevehetnéd, hogy a te szituációd teljesen más mivel köztetek még a nő előtt nem működött a kapcsolat. Ráadásul te raktad ki a francba aztán még mással voltál is. Téged csak az zavar, hogy nem kellesz senkinek komolyan szóval az exed nehogy boldog legyen mással. Rohadtul gáz vagy 36 évesen, nem is meglepő még egy kicsit se, hogy nem vesznek a férfiak komolyan.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!