Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszaszerezni a volt barátomat? Új nője van.
10 év után szakítottam a párommal még tavaly. Igazából nem volt nagy problémánk, nem volt megcsalás vagy ilyesmi. Őszinte leszek, már untam, annyira vágytam már a szabadságra, újdonságokra. Az én természetem sokkal pörgősebb, vadabb, ő pedig sokkal-sokkal nyugodtabb. A szex sem volt az igazi, max az eleinte. Próbálkoztam megmenteni a kapcsolatot, újdonságokat belevinni, és a párom is igyekezett, ez nem kétséges. De végül meguntam az egészet, szakítottam. Bár elfogadta a döntésem, utána héten még próbálkozott, végül feladta. Nagyon szeretett engem.
Nekem azóta volt egy rövid kapcsolatom, de ismét egyedül vagyok. Nemrég megtudtam, hogy az exemnek is most van valakije. Rossz érzés kapott el. Állítólag egy ideig egyedül maradt és most összejött egy nővel, állítólag nagyon szerelmes. Tudom, hogy gázul hangzik de reméltem, hogy őt annyira nem szereti, mint ahogy engem. Nem akarok arra gondolni, hogy most más nővel kedveskedik, viszi neki a kávét reggel az ágyba, gondoskodik róla, gyengéd vele. Mert ő ilyen. Lehet hibáztam amiért elhagytam. Nyomoztam kicsit és megtaláltam a nőt. Teljesen más típusnak tűnik, mint én, ránézésre nem tűnik olyan temperamentumosnak amilyen én vagyok.
Ráírtam az exemre, hogy hogy van, de nagyon tartózkodó volt, így nem tudom hogyan tovább. Célozgattam az elmúlt éveinkre, de nem igazán reagált. Írta, hogy továbblépett, van egy új párkapcsolata egy hozzá hasonló nővel és reméli, hogy én is megtalálom a boldogságot.
Nem akartam erőlködni akkor, de remélem így is felkavartam kicsit, hátha elnosztalgiázik.
Arra gondoltam, hogy nagyon csiniben megpróbálok felbukkanni a környékén (városközpontban lakik, nem lenne átlátszó).
Mindenképp fogok még próbálkozni, erről hiába is beszélnétek le. Inkább tanácsokat kérnék, hogyan lehetne minél gyorsabban esélyem nála.
36N, a volt párom 42F
Nyugi, privátban már kaptam nem egy hasznos tippet (nekik köszönöm szépen), szóval nem kell rinyálni, vannak akik értették a kérdést. 😉
Privátban kérdezte más hogyan nézek ki én és hogyan az új nő.
Én: 176 cm magas, karcsú alak, vörösesbarna haj barna szem.
A másik nő sokkal kisebb mint én, szerintem nem annyira vékony mint én, szőke haj, kék szem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!