Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszaszerezni a volt barátomat? Új nője van.
10 év után szakítottam a párommal még tavaly. Igazából nem volt nagy problémánk, nem volt megcsalás vagy ilyesmi. Őszinte leszek, már untam, annyira vágytam már a szabadságra, újdonságokra. Az én természetem sokkal pörgősebb, vadabb, ő pedig sokkal-sokkal nyugodtabb. A szex sem volt az igazi, max az eleinte. Próbálkoztam megmenteni a kapcsolatot, újdonságokat belevinni, és a párom is igyekezett, ez nem kétséges. De végül meguntam az egészet, szakítottam. Bár elfogadta a döntésem, utána héten még próbálkozott, végül feladta. Nagyon szeretett engem.
Nekem azóta volt egy rövid kapcsolatom, de ismét egyedül vagyok. Nemrég megtudtam, hogy az exemnek is most van valakije. Rossz érzés kapott el. Állítólag egy ideig egyedül maradt és most összejött egy nővel, állítólag nagyon szerelmes. Tudom, hogy gázul hangzik de reméltem, hogy őt annyira nem szereti, mint ahogy engem. Nem akarok arra gondolni, hogy most más nővel kedveskedik, viszi neki a kávét reggel az ágyba, gondoskodik róla, gyengéd vele. Mert ő ilyen. Lehet hibáztam amiért elhagytam. Nyomoztam kicsit és megtaláltam a nőt. Teljesen más típusnak tűnik, mint én, ránézésre nem tűnik olyan temperamentumosnak amilyen én vagyok.
Ráírtam az exemre, hogy hogy van, de nagyon tartózkodó volt, így nem tudom hogyan tovább. Célozgattam az elmúlt éveinkre, de nem igazán reagált. Írta, hogy továbblépett, van egy új párkapcsolata egy hozzá hasonló nővel és reméli, hogy én is megtalálom a boldogságot.
Nem akartam erőlködni akkor, de remélem így is felkavartam kicsit, hátha elnosztalgiázik.
Arra gondoltam, hogy nagyon csiniben megpróbálok felbukkanni a környékén (városközpontban lakik, nem lenne átlátszó).
Mindenképp fogok még próbálkozni, erről hiába is beszélnétek le. Inkább tanácsokat kérnék, hogyan lehetne minél gyorsabban esélyem nála.
36N, a volt párom 42F
Nem gondolkozik ez semmin, csak most egyedül van, és ezt nem bírja 5 percig sem elviselni.Nincsen semmilyen fasz jelenleg, aki bedugná a tátongó lyukát.Ez meg nem tetszik neki.Pusztán ezért akarja az exet,aztán szépen lelép megint, ha talál jobbat.Önző picsa ez.Nem is csodálom, hogy nem sikerült eddig összehoznia egy tényleg sokáig tartó kapcsolatot senkivel.
Attól tartok, nem létezik olyan megoldás, amilyet te szeretnél.
Nincs olyan trükk, amitől azonnal hozzád rohan majd az exed.
Mielőtt bármit is csinálnál, érdemes átgondolni egy-két dolgot. Az egyik, hogy szeretnéd-e ezt a férfit. Szereted őt pontosan olyannak, amilyen? Vagy csak birtokolni szeretnéd? A másik, amit fontolja meg, hogy miért akarsz újra összejönni vele. Egyszer már szakítottál, nem voltál vele elégedett. Most miért lennél vele elégedett? Valóban a volt barátoddal szeretnél lenni? Vagy csak az egódnak kellene egy kis simogatás, hogy még mindig szeret az exed?
A "nagyon csiniben felbukkanni" teljesen felesleges. Egyrészről amennyire kétségbe vagy esve, nem csini leszel, hanem közönséges. Másrészről semmi garancia rá hogy találkoztok, hogy az exed észrevesz, vagy észre akar venni.
Ha komolyan gondolod az exeddel, akkor most várnod kell. Hónapokat, éveket. Talán évtizedeket. Amíg együtt van a mostani barátnőjével, addig neked várnod kell. Csendben, türelmesen. Maximum jó ismerősként írsz neki születésnapi üdvözlést.
Férjem exnője volt pontosan olyan, mint te. 10 évet pazarolt rá a férjem és közben a nő folyamatosan félrement, mert neki unalmas volt az élete. A férjem hasonló kaliberű, mint az exed. Gondoskodó, szeretni tudó férfi aki tiszteli a nőt. A nő ezt nem becsülte meg. Aztán 10 év után a férjem megismert engem. Szinte azonnal szerelmesek lettünk egymásba. Na ahogy megtudta az exnő, hogy én vagyok, képes volt külföldről is haza jönni és csinálni a fesztivált. Akkor bezzeg már foggal körömmel ragaszkodott a férjemhez persze. Nyilván el lett zavarva a hölgy, de még utána is 1-2 alkalommal próbálkozott. Neki is pontosan az volt a baja, mint neked - nem maradt meg a férjem talonban neki. Ha összeveszett a szeretőjével külföldön akkor haza jött (rá kapcsolatban éltek az utolsó 2 évben már), szexelt a férjemmel és ürítette a pénztárcáját egyből. A férjem meg volt olyan hülye és minden alkalommal bedőlt neki. Aztán mindig koppant, amikor kiderült, hogy a nőnek megvan még a pasi is külföldön.
Xarul esik az egótoknak, hogy bizony ti is pótolhatóak vagytok és nem ti vagytok az egyetlen nő az univerzumban. Xar érzés, igaz?😅 Legközelebb becsüld meg azt az embert, aki őszintén szeret és törődik veled. Az expasidat meg hagyd békén! Te pedig keress valakit akivel boldog lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!