Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elképzelhető hogy nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy nem kellene azonos korú férfival foglalkoznom? (35n)

Figyelt kérdés

Párommal jól elvagyunk, minden móka kacagás stb.

Együtt élünk.

De valahogy nem haladunk közös ingatlan vagy gyerekvállalás felé, mert ő nem akar amit meg is értek mert az már nem lenne móka kacagás.(nekem sem, igy nem is erőltetem, de most nem ez a lényeg)

Hanem csak attol tartok, ha 40 leszek ő még simán felszedhet huszasokat is mert jo pasinak számít de én meg kivénhedtnek fogok 40 évesen számítani.

Es most attol tartok így mivel gyakorta le is öregez poénosan a párom, hogy csak pocsékolom az időmet. Habár a kaocsolatunk rendkívül jó szerelmes és boldog. Azaz lehet nem kellene kihagynom.

Aggodalmamra annyit mond hogy de együtt akar velem megöregedni, dehát ez csak vmi vigasztalás féle hogy ne aggodjak, nem tervezi azt hogy elhagy.

Mindent összevetve csak azért vagyok bizonytalan a kapcsolatomban mert egyidősek vagyunk.

Annak ellenére hogy pedig látok jó házasságokat még ott is ahol a nő 35 koruli a párja meg huszonéves. Megis házasság gyerek lett. Mégsem tudom ezt mintának venni hogy nem számít a kor mert a páromnak ez elég velem mint ami most van(habár nekem se kéne gyerek.., de mégsem jó ez így hogy ugy erzem öregen meg le leszek cserélve)

#egyidősek
2022. ápr. 6. 07:59
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Igen vannak baratnoim akik huszonevesekkel házasok. És Lamour meg boldogság van.

Írtam errol is.

Mégsem tudok a kapcsolatomban vagy kapcsolataimban ugy élni hogy legyen jövőképem az épp aktuálissal.

2022. ápr. 6. 10:42
 22/40 A kérdező kommentje:

Nemhogy 1 ejszakára hanem.bőven többre is kellenek a 35 40 es nők huszasoknak is.

En meg itt vagyok ugy hogy x év ezzel, y azzal, és nekem nem ez kell.

2022. ápr. 6. 10:43
 23/40 anonim ***** válasza:

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, a gyerek elköteleződés. Nem csak a gyerek felé, hanem a párok között is. Ezért nagyobb az esély az együtt megöregedésre azoknak, akik felneveltek közösen 1-2-3 gyereket. A gyerek vagy szétmorzsolja a kapcsolatot, vagy összekovácsolja.

Hülyeség, hogy a férfiak nem alkalmasak az elköteleződésre. Sokan alkalmasak, aki vágyik az apaságra, az eleve alkalmasabb, mint aki hallani se akar gyerekről, vagy csak hétvégi szórakozásnak tekinti a gyerek nevelést.

Van ismerősöm, aki jómódban él a párjával, nincs és nem is akartak gyereket. Ilyen is van, szerintem már 20 éve biztos együtt vannak. De aki úgy gondolkodik, mint a párod, az valószínűleg kiteszi a szűrödet, amikor csillogó szemmel bálványozza majd 40 éves márvány testét egy 20-as hamvas pnci. Valószínűleg én is így tennék a helyében, mert hiába leszel te bomba 40-es, a fiatal mindig szebb. Gondolj bele: 40-esen még tök jól nézel ki, de 50 felé már jön a klimax, ízületek, ráncos, megereszkedett lesz a bőr. Igen, ott alul is változni fognak a dolgok. A párod meg a szupi genetikájával még mindig kemény lesz, lapos hasú, izmos. Lehet, hogy már csak 1 menetet fog bírni, de külsőre ez nem téma, és nektek nőknek a külső az elsődleges.Szóval képzeld el azt, hogy úgy fog rád tekinteni, mint most te a 40-es pocakos tokás aputestű fazonokra. Te bevállalnál egy ilyet, csak mert jófej, és lenyomtál vele x évet?

Aztán az is lehet, hogy annyira egy húron pendültök, hogy elszórakoztatjátok egymást ásó-kapáig. Ki tudja.

2022. ápr. 6. 10:44
 24/40 A kérdező kommentje:

Akkor most dobjam ki es legyek egyedül?

Meg regisztráljak tarskeresőre majdnem 40 es fejjel?

Ha ezt nézem ennél még a párommal is jobb lenni, mert az boldogság(amig van)

Vagy most el kell engedni valami jót egy 50-50% esélyes jobbért vagy épp rosszabbért? Hazárdjátékot játszak?

2022. ápr. 6. 10:49
 25/40 A kérdező kommentje:

"Aztán az is lehet, hogy annyira egy húron pendültök, hogy elszórakoztatjátok egymást ásó-kapáig. Ki tudja."

Ja es ez is 50-50% hogy elhagy vagy marad, ahogy a többi pasi is 50%

2022. ápr. 6. 10:51
 26/40 A kérdező kommentje:

Vagy megtehetném azt is hogykituzom hogy egocentrikusan élek. Pl kimegyek kulfoldre es legalább lesz pár milliom az ilyen ki tudja mi lesz belole tipsu kapcsik mellett.

Oénzt keresni meg szexelni ossze vissza mikor melyik baratommal.

Ez se jo.

NINCS jövőképem sem igy

2022. ápr. 6. 10:58
 27/40 A kérdező kommentje:
A pasiknak meg mivel gelelossege nincs a gyerekben(simán elhagyják a családot)igy gyereketbmagamnak hát nem is tudom valaha akaroke.
2022. ápr. 6. 11:03
 28/40 anonim ***** válasza:

Ismétlem magam: igen, a kapcsolatok többsége nem arra van tervezve, hogy évtizedekig kitartson. A régi világban sem volt ez másképp, csak akkor nem lehetőség egyedül lenni, nem volt "szokás" válni. Ma már van.

Viszont én továbbra sem tudom elhinni, hogy egyes nőknek rosszabb sors egyedül maradni a gyermekükkel és egyedülálló anyaként élni, aki szereti a gyermekét és gondoskodik róla - mint vénlányként megöregedni, és úgy élni le 40-től 80-ig az életet, hogy nincs családod és magányos vagy.

2022. ápr. 6. 11:05
 29/40 anonim ***** válasza:

Én 34 vagyok, a férjem másfél évvel fiatalabb nálam, de nem aggódom amiatt, hogy majd lecserél egy huszonévesre. És nem azért, mert nálunk 2 gyerek is van, hanem azért, mer tudom, hogy a mi házasságunk TÉNYLEG rendben van, nincs okom kételkedni.

Neked vagy az önbizalmaddal vannak súlyos gondok, és azt hiszed,h ogy egyetlen éréked a fiatalságod, vagy a kapcsolatod nem olyan rózsaszín és szerelmes, mint ahogy leírtad. Nem muszáj válaszolni, elég, ha magadnak felelsz.

2022. ápr. 6. 11:10
 30/40 anonim ***** válasza:
41%
Dobd ki! Gyere hozzám! 59F Velem más jellegű problémáid lesznek.
2022. ápr. 6. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!