Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy nem kellene azonos korú férfival foglalkoznom? (35n)
Párommal jól elvagyunk, minden móka kacagás stb.
Együtt élünk.
De valahogy nem haladunk közös ingatlan vagy gyerekvállalás felé, mert ő nem akar amit meg is értek mert az már nem lenne móka kacagás.(nekem sem, igy nem is erőltetem, de most nem ez a lényeg)
Hanem csak attol tartok, ha 40 leszek ő még simán felszedhet huszasokat is mert jo pasinak számít de én meg kivénhedtnek fogok 40 évesen számítani.
Es most attol tartok így mivel gyakorta le is öregez poénosan a párom, hogy csak pocsékolom az időmet. Habár a kaocsolatunk rendkívül jó szerelmes és boldog. Azaz lehet nem kellene kihagynom.
Aggodalmamra annyit mond hogy de együtt akar velem megöregedni, dehát ez csak vmi vigasztalás féle hogy ne aggodjak, nem tervezi azt hogy elhagy.
Mindent összevetve csak azért vagyok bizonytalan a kapcsolatomban mert egyidősek vagyunk.
Annak ellenére hogy pedig látok jó házasságokat még ott is ahol a nő 35 koruli a párja meg huszonéves. Megis házasság gyerek lett. Mégsem tudom ezt mintának venni hogy nem számít a kor mert a páromnak ez elég velem mint ami most van(habár nekem se kéne gyerek.., de mégsem jó ez így hogy ugy erzem öregen meg le leszek cserélve)
Párod egy gyökér, aki direkt építi le az onbizalmad.
Hidd el, semmivel nem fiatalabb nálad és nem is néz ki fiatalnak, csak a pasikkal szemben nincsen az az elvárás, hogy halálukig maradjanak 22 évesek.
De tényleg simán járhatna huszasokkal is, tényleg kapós. De 30 asoknak meg simán bejön a párom.látom.
Tényleg jo pasinak számít egy férfi amikor egy nő meg hiába szexi fitt vagy bármi, akkor is 40 evesen CSAK a kora miatt kivénhedtnek számít.
Felregisztrálnék 40 évesen a társkeresőre, szerintem lezsibbasztanának a jelentkező taták egyből.
Kb Uma Thurman stilus vagyok. Idős de azért nem valók hozzá a pocakos vén kappanok sehogy. Senkinek nem kellenék később mert 40 a kor.
Engem nagyon zavar az, hogy arra kell szamitanom valahol, hogy 40-50 vagy 60 évesen meg macskás öregnő lehetek csak egyedul. Es az még jobb is mint egyedülállo anyának lenni.
Én ezt nem akarom.
Felcsinalna ha akarnám. Neki az számít hogy én vállaljam főleg a terhet ami a gyerekkel jár. Azaz leginkább en lennék vele ugye otthon meg gondoznám meg stb ő meg munka es hétvégente velem.progik.
Igazábol engem szívna csak le egy gyerek. Ő meg elfogad engem ígyis ha nem akarok. Ha nagyon temáznék rajta csak visszakerdezne biztos kell e ez nekem..es lenne szives felcsinálni. Mivel nem ő szív egy gyerekkel. Simán leléphet akkoris.
Es ez is. Egy gyerekben egy ferfinek sincs felelőssége. Nekik megcsinálni kell csak szinte. Aztan ha nem tetszik vmi simán lelépnek. Mindenképpen a nő kell hogy tudja saját magárol akar e gyereket ha kell egyedul is..
Hát en jelenleg holtbiztos hogy nem akarok. De a párom nem is erolteti. Meg nem is tudom miért kéne akarjak.
Valojában annyit tudok csak hogy en 40-60 kozt normalis párkapcsolatban akarok lenni. Es nem macskásneni meg egyedulállo anya sem.
…hát kedves kérdező, egy szerinted “kivénhedt” 40+ nő vagyok.
Szóval lehet, hogy emiatt már kár is emberszámba venned :) - azért halkan jegyzem meg, hogy te is és mindannyian leszünk 50 meg 60 évesek is várhatóan…
Nagyon fekete-fehéren és - bocs, de- elkeseredetten, görcsösen gondolkodsz. Egy kapcsolat sem csak “móka és kacagás” gyerek nélkül és nettó szívás gyerekkel (tudom, mert van…).
Az a férfi, akivel 35 éves létére nem lehet leülni és megbeszélni már a kapcsolat eleje felé (NEM az első X randin, de azért ha már együtt éltek, illene… eleve az összecuccoláson túl sosem volt téma az elköteleződés, családhoz, gyerekvállaláshoz való hozzáállás? Akkor hogy kezdtétek a közös életeteket?)- nos az lehet, hogy nem is alkalmas hosszútávú, monogám párkapcsolatra.
Az egy dolog, hogy “jól néz ki” meg bárkit megkaphat… ja. Szexre. Nem olyan nagy etwas ez azért, hasra ne essünk már tőle… ellenben te totál önbizalomhiányosnak tűnsz és valamiért egy-két polccal lejjebb teszed magad őnála. Ez végtelenül szomorú és az egész gyerekes így 35évesen.
Nincs gond azzal, ha a tökéletes külsejű Gigolód húszas csajokat is hajtana/megkaphatna (miből gondolod, hogy te nem tudnál 25-30 évesekkel kezdeni? Csak mert ő “leöregez”?), de annyi minimális TISZTELET legyen már benne, hogy akkor ezt így felvállalja és beszéljétek meg, hogy ez így 35 körül ilyen laissez fair, laissez passé (ahogy esik, úgy puffan) sehová se tartó “kapcsicska”.
Te családot, gyereket szeretnél, miközben a társadat te magad is degradálod, hogy úgysem képes teljes értékű apaként ebben részt vállalni, meg minden rád marad (lehet, hogy igazad van és tényleg egy lúzer a szépfiúd, de akkor meg a “jááááájjjj úúúúgy szereteeem”-en kívül miért vagy vele? :D Tudom, jó a teste, szuper… ezen kívül?)
Eleve te magad is paráztatod magad egy helyzettől, amit ezek szerint vágysz és várnál is, de már vannak ilyen megjegyzéseid, hogy “neki csak megcsinálni kell”…. Ilyen alakkal vagy együtt? Egy ilyen - szerinted- 35 éves létére is megbízhatatlan, lúzer emberrel vállalnál egy min. 20 éves közös “projectet”? Kicsit sem érzed, hogy süt a mondandódból az elégedetlenség?
Biztos vagy abban, hogy emberileg, értékrendben, célok tekintetében a megfelelő emberrel vagy?
Hát ebből az írásodból nem ez jön le.
Tudjuk, csinos, szexis, miegyéb… de ezen kívül? Egy jó szó nem sok, annyi nem hangzott el…
Meg ezek az elvakult feminista szövegek, hogy”akár egyedül is vállalni”… 35 évesen ennél érettebben kellene neked is a céljaidhoz hozzáállni… nagy kiszúrás a gyerekkel, ha eleve így mennél neki… nem tudod, de nem rózsaszín habos-babos tüncike leányálom az sem, hanem két egymást tisztelő és szerető ember közös elhatározása és közös munkája, felelőssége, megosztott teherviselése kellene, hogy legyen, főleg az első időkben. Egy normális, erős, elkötelezett párkapcsolatnak is nagy próbatétele… egy ilyenbe valóban “holtbiztos”-ozhatsz, hogy borítékolható a kudarc…
…mondjuk 35 vagy. Szeretnél boldog párkapcsolatot, esetleg családot, de most holtbiztos, hogy nem (halkan jegyzem meg: ha mindez igaz, amit írsz róla, akkor nem is kellene…) de 35 vagy… mégis mikor szeretnél VALÓBAN elköteleződni és szülni, ha most megy még nálad is az ingadozás meg a nemtudomozás?
(Nem, nem normális 40 felett kitalálni, hogy gyerek kell…. )
Tegyél rendet a fejedben: hogyan szeretnéd magad látni mondjuk 5 év múlva? Ha kisgyerekes anyaként, feleségként, akkor az a minimum, hogy ha már együtt élsz valakivel, akkor ezt leültök és köntörfalazás nélkül, nagyon őszintén átbeszélitek. Akkor is, ha ebben ott a kockázat, hogy
- szembesülsz azzal, hogy a szexis jóemberednek “jóvanazúgy”, ahogy most van. Ebben az esetben eldöntöd, hogy húzod az időt tovább, feladod az álmaid miatta vagy lépsz. Sok időd nincsen azért
- szembesülsz azzal, hogy valamelyiktek vagy mindketten már nem akarjátok úgy ezt a kapcsolatot, hogy nem ugyanazok a célok
- varázsütésre úgy lesz minden, ahogy megálmodtad (nekem picit erős a hozzáállásod, hogy “felcsináltathatnád” magad, de ha neked ez kell, akkor OK…. Azért felhívnám a figyelmedet a közös gyerek anyagi és érzelmi biztonságára, nem 1-2 évre kellene azért biztosítani és igenis kettőtöknek, akkor is, ha lenézed a “pááááárod” jövőbeni apai képességeit)- hát azért ennek a lehetőségnek a legcsekélyebb az esélye.
0. Lépés: tükör és kitalálni, TE PONTOSAN MIT AKARSZ.
- ha ilyen móka és kacagás élj a mának stílust, akkor nincs teendő, ne szekáld, viszont ásd el a kérdéseid, kétségeid is
- ha bármi változást, akkor legalább magadban találd ki, merre akarsz tartani és tartsd is magad ehhez…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!