Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető illetve más is...

Árokpart kérdése:

Elképzelhető illetve más is látja úgy a helyzetet, hogy a Miniszterelnök úr már nem foglalkozik annyira azzal, hogy ő népszerű e vagy sem?

Figyelt kérdés
Legalábbis ahogyan látom teljesen semleges a politikai nézeteken, vitákon kívül állóként csakis magát mint politikus személyét vizsgálva, hogy csakis az ország érdekét tartja teljesen szem előtt és gőzerővel ha kell azonnal meghoz olyan népszerűtlen döntéseket is amik pont őrá nem voltak jellemzőek (nemcsak, sőt nem elsősorban a járványügyi döntésekre gondolok) viszont az országnak hosszútávon érdeke. Ezáltal szerintem már az is elképzelhető, hogy az sem érdekli, hogy nyer e 2022-ben. Tehát teljesen csakis a hivatástudata mozgatná és egyáltalán nem érdekli már a népszerűség. Lehet ebben valami szerintetek?
2020. szept. 14. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Nem látom így. A járványkezelést totál populista módon csinálja, már rég szigorítani kellene, de mivel látja, hogy jelenleg járványszkeptikus hangulat uralkodik a nép körében, ezért nincs szigorítás, kivárja míg elég eset lesz ahhoz, hogy újra féljenek az emberek, hogy ismét "megmentőként" tetszeleghessen. 2010 óta egyetlen népszerűtlen döntést sem mert bevállalni.
2020. szept. 14. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező

Nincs választási kampány, már 10 éve miniszterelnök, 1,5 éve van még a következő választásig, munka van - ő meg dolgozik. Teszi azt amit egy miniszterelnöknek tennie kell.

Ahogy eddig is tette.

Várj fél percet és mindjárt jönnek a ballibek és megmagyarázzák miért is nem úgy van ahogy leírtad.

Ja, nem is kell. Már itt is volt az első előttem.

2020. szept. 14. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem, de folyamatban van a dolog mihamarabbi pótlása.
2020. szept. 14. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
4%
Törődik is ő a nyugdijasokkal, a munkanélküliekkel, a nyomorgókkal, azok neki nem keresztény, jobboldali, nemzethy érzelmű magyarok. Hogy ő sem magyar, mint ahogy a Mészáros se az, nem számit. NEKI csak a neresek magyarok, a felső tízezret szolgálja, a többi csak jobbágy, pénzt tejeljen, más nem számít. Én is jobboldali vagyok, de nem keresztvetős. És elegem van a 3000 templomból, amit felújittattot, de közben hányan haltak éhen. A templomok szépek, hívő kevés van (határontúliak azok) és nincs pap se. De templom az van. Közben pedig református...
2020. szept. 14. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!