Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy nem kellene azonos korú férfival foglalkoznom? (35n)
Párommal jól elvagyunk, minden móka kacagás stb.
Együtt élünk.
De valahogy nem haladunk közös ingatlan vagy gyerekvállalás felé, mert ő nem akar amit meg is értek mert az már nem lenne móka kacagás.(nekem sem, igy nem is erőltetem, de most nem ez a lényeg)
Hanem csak attol tartok, ha 40 leszek ő még simán felszedhet huszasokat is mert jo pasinak számít de én meg kivénhedtnek fogok 40 évesen számítani.
Es most attol tartok így mivel gyakorta le is öregez poénosan a párom, hogy csak pocsékolom az időmet. Habár a kaocsolatunk rendkívül jó szerelmes és boldog. Azaz lehet nem kellene kihagynom.
Aggodalmamra annyit mond hogy de együtt akar velem megöregedni, dehát ez csak vmi vigasztalás féle hogy ne aggodjak, nem tervezi azt hogy elhagy.
Mindent összevetve csak azért vagyok bizonytalan a kapcsolatomban mert egyidősek vagyunk.
Annak ellenére hogy pedig látok jó házasságokat még ott is ahol a nő 35 koruli a párja meg huszonéves. Megis házasság gyerek lett. Mégsem tudom ezt mintának venni hogy nem számít a kor mert a páromnak ez elég velem mint ami most van(habár nekem se kéne gyerek.., de mégsem jó ez így hogy ugy erzem öregen meg le leszek cserélve)
"ell”…. Ilyen alakkal vagy együtt? Egy ilyen - szerinted- 35 éves létére is megbízhatatlan, lúzer emberrel vállalnál egy min. 20 éves közös “projectet”? "
En mindegyik férfit lúzernek látom, egyikben sem látok olyat hogy kitartana 20 éveken át.
Aki kerdezte mit csinaltam eddig, jelzem, ha gyereket csinaltam volna, most itt lennék "mozaikcsaladban". Eddig is csak magamat mentettem meg attol, hogy egyedulallo anya legyek.
Az hogy mit akarok csak annyi hogy nem akarok 40 en tul maskasneni lenni de egyedulallo anya sem.
Amiben ma vagyok nekem az teljesen jo lenne halálomig is.
De sajnos ez 2 emberes döntés, mindegy kivel járok, nem tolem fugg egyedul
Egyik férfire sincs 20 év garancia.
Igy voltaképp értelmét vesztené egy szakítás is. Mert a kovetkezo is simán elhagyhat meg bárki. Magyarán legalabb akkor már jobb ha azzal vagyok akivel jo is lenni addig mig el nem hagy
..a hosszú válaszolód vagyok.
Ha minden férfit lúzernek látsz, akkor gondold át a boldog párkapcsolatokról szőtt álmaidat.
Nem bízol a jelenlegi partneredben sem (hogy nem cserél le, nem hagy el)- magadban sem… de minden jó így halálodig… háááát.
Valami mégsem tökéletes, ha foglalkoztat ez az egész. Legalább csak ennyit kellene magadnak (NEM nekünk!) beismerni.
A bizalmon meg kölcsönösen dolgozni kellene.
Azt meg nem is minősítem, hogy mennyire nem OK a hozzáállásod a férfiakhoz. Igenis vannak megbízható, hűséges, normális férfiak is (…és mielőtt jönnél azzal, hogy “azok biztos rondák”- hát nem… ellenben nemcsak a külseje az egyetlen vonzereje egyetlen embernek sem szerintem).
35 évesen nem “járni” kellene, amennyiben be akarod magad “biztosítani”- ebben az egyik előző válaszolónak azért van igazsága (aki azt kérdezte, hogy mégis mit csináltál 15 évig…)
Ezzel a férfivel, a jelenlegi élettársaddal egyébként mióta vagytok együtt? Mióta éltek együtt? Ő mit mond a családdal, tervekkel, jövővel kapcsolatos beszélgetéseiteken? (Mert azért csak téma ez… ugye? Értelmesnek tűnsz az írásképed alapján, ezért feltételezem, hogy nemcsak költségmegosztásos alapon cuccoltatok össze…)
Legszivesebben kinyírnám magam 40 felett amiert akkor már nem számitok nőnek se. Nézzek ki bárhogy.
Marylin Monroe is magányosan halt meg a hatalmas bálvány.
…na ez a kommented a non plus ultra.
40 felett vagyok, vagyunk így egy páran ezzel….de ne is haragudj, mentálisan nem vagy OK, ha komolyan gondolsz ilyeneket.
Igenis nőnek számítok (te is annak számítanál, ha nem ilyen tini szinten gondolkodnál, de hagyjuk is).
Én itt elbúcsúzom, nagyon zavaros dolgaid vannak, pedig először azt gondoltam, hogy egy értelmes nő vagy.
"
Ezzel a férfivel, a jelenlegi élettársaddal egyébként mióta vagytok együtt? Mióta éltek együtt? Ő mit mond a családdal, tervekkel, jövővel kapcsolatos beszélgetéseiteken? (Mert azért csak téma ez… ugye? "
1.5 éve egyutt.a kaocsolatunk fő mozgatorugója az hogy jo egyutt lenni. Nem kell más, ez a legjobb.
Vigasztalgat hogy nem hagy el öregen mindig velem lesz. De ez olyan szánalmasnak hangzik hogy szegény öregedő nő, akit bíztatni kell. Az egész szitu olyan mintha en szánalom lennék benne hogy csak csökken az értékem.
Mindenféle felelősséget rám hagy. Nem kell neki plusz gyerek ház de ha lovagolok a témán, akkor nesze nekem, de ugy alakitja hogy neki a legkisebb legyen benne a felelőssége. Pl segít házhoz jutni önerővel de legyen az enyém fizessem en 20 évig egyedul a havi torlesztőt ő meg csak elvan benne mig egyutt vagyunk es ha szétmennénk csak önerőt bukott de azt szívesen tette értem akkoris.
Gyerek ugyanez.
Ha nagyon akarnék csinálna nekem, de attol még ő nem lenne elkotelezodve azaz ha válás van neki az is jo lenne, csurgat majd párezer gyt t es ennyi.
Azaz mindenbe fejest ugrana ha en akarom, de akkor mindent köszönjek is magamnak. Meg ha sok lenne a gyerek nekem mint teher az lenne az első, hogy de te akartad!
Sehová se tart az életed 35 évesen.
A jelenlegi helyzetben, ezekkel a feltételekkel nem is fog.
El kell dönteni, hogy ez így jó-e és ugyanezt érzed 1-2-5- év múlva is vagy nem jó és változtatsz.
NEKED kell változtatni, ha téged zavar a helyzet.
Nem rinyálni parttalanul, hanem tenni valamit.
A többi felesleges szájtépés
De a változtatás.
Mondjuk lecserélem a párom? Vagy min változtassak?
De nem tökmindegy ki hagy el x év mulva? Akkormár legalább x évig legyek boldog es olyannal töltsem el akivel jó is. Ne olyannal akivel mondjuk megalkuvo vagyok csak azért mert nagyobb eséllyel nem hagy el mint a jelenlegi.
(Hamis)remenyek miatt legyek mással és legyek megalkuvo? Hogy csak mert a masik jóembernek tűnik, talán csak nem szívom meg vele?
Most pont olyan állapotomban vagyok hogy mégcsak racionalisan logikusan sem tudok gondolkozni. Segitség kell.
jézusom! keress fel egy pszichológust!
egyébként 26 éves férfiként mondom hogy egy igényes, csinos 40-es nőnek nem mondanék nemet egy éjszakára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!