Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy nem kellene azonos korú férfival foglalkoznom? (35n)
Párommal jól elvagyunk, minden móka kacagás stb.
Együtt élünk.
De valahogy nem haladunk közös ingatlan vagy gyerekvállalás felé, mert ő nem akar amit meg is értek mert az már nem lenne móka kacagás.(nekem sem, igy nem is erőltetem, de most nem ez a lényeg)
Hanem csak attol tartok, ha 40 leszek ő még simán felszedhet huszasokat is mert jo pasinak számít de én meg kivénhedtnek fogok 40 évesen számítani.
Es most attol tartok így mivel gyakorta le is öregez poénosan a párom, hogy csak pocsékolom az időmet. Habár a kaocsolatunk rendkívül jó szerelmes és boldog. Azaz lehet nem kellene kihagynom.
Aggodalmamra annyit mond hogy de együtt akar velem megöregedni, dehát ez csak vmi vigasztalás féle hogy ne aggodjak, nem tervezi azt hogy elhagy.
Mindent összevetve csak azért vagyok bizonytalan a kapcsolatomban mert egyidősek vagyunk.
Annak ellenére hogy pedig látok jó házasságokat még ott is ahol a nő 35 koruli a párja meg huszonéves. Megis házasság gyerek lett. Mégsem tudom ezt mintának venni hogy nem számít a kor mert a páromnak ez elég velem mint ami most van(habár nekem se kéne gyerek.., de mégsem jó ez így hogy ugy erzem öregen meg le leszek cserélve)
"a kapcsolatod nem olyan rózsaszín és szerelmes, mint ahogy leírtad"
A kaocsolatom olyan, ami felhőtlen.
Es egy gyerek en ugy érzem csak tönkretenné ezt.
Rengeteg munka és felelősség. A párom ráadásul felelősségháríto is azaz ha en akarok gyereket csinál ő, csak képbe tesz, hogy ez az én döntésem, es akkor egy szavam se legyen panaszkodni vagy bármi, ha nekem sok lesz.
Nem arrol biztosít hogy segit vagy tamogatna vagy kivenné a részét, hanem szem elott tartja velem, hogy te akartad magadnak.
Es ha azt nézzuk minden férdivel szem elott is kell ezt tartanom. Senkire nincs garancia hogy majd nem egyedul nevelném.
28 egyedulállo anyaként szerintem csak rontanám az esélyeimet a párkapcsolatra. Hiába az anyai szeretet, egy gyerek nem pótol egy férfit, egy társat. En képtelen lennék így élni hogy csak egy gyerekem van es senki másom.
Tényleg ez a fő problémám. Hogy semmilyen jövőképem nincs.
Mert akkor ahhoz keresnék társat ha lenne jövőképem.de nincs.
De most ha valaki nem is tolná rám a felelősséget.
Tegyük fel, valami über tökéletessel járok.
Itt ugye az is kérdés, én mit akarnék abból kihozni.
De hogy egyedülállo anyaságot nem, az a legbiztosabb.
Es akkor még örülhetek is annak tulajdonképpen ha olyannal vagyok aki nem mószerol gyerekvállalással, hanem anélkül is szeret. Habár nem tudom mennyire szeretik az apukák a kedves feleségüket mikor sorra mennek a válások, meg az asszony lejáratása stb.
De nagyon nehezen élem meg a célnélkuli kaocsolatokat is, az tény. Az ilyen éljünk a mának tipusúakat.
Na kérlek szépen. Vannak tévedéseid, pl. hogy a férfiak csak megcsinálják a gyerekeket, utána leszrják, mi van velük.
Még az elvált férfiak nagyobbik része is részt vesz a maga lehetőségei szerint a gyerekek nevelésében. Nemrég beszéltem egy ügyvéddel, sok bontópere van. Az is előfordul, hogy annyira a gyerek körül pörögnek a szülők, hogy hol egyikhez költözik hónapokra, hol a másikhoz. Van olyan, amit te mondasz, hogy nem látogatja az apa a gyerekeket, de ez a ritkább.
A másik a gyerektartás, amit vonnak a munkahelyen a fizetésből. Ez jelenleg átlag 20%-a a fizunak. Ha két csemete van, akkor 40. Minden legális munkabérből leveszik, tartási kötelezettség a neve. Azért aki ezzel nem számolva bevállal egy szr kapcsolatba gyereket, az elég hülye férfi.
Ami a te problémádat illeti: leírtad, hogy nem akarsz gyereket, de nem csak a válás miatt, hanem alapból. Ok.
Leírtad, hogy stabil kapcsolatban szeretnél megöregedni olyasvalaki mellett, aki nem hagy el akkor sem, ha már nem leszel ilyen szépséges, esetleg bánatod, nyomorod lesz. Ok.
A probléma ott van, hogy a jelenlegi párod mellett nem érzed ezt biztosnak. Bár szerintem az is lehet, hogy egyáltalán nem érzed, hogy kitartana melletted.
Innentől nincs kérdés, vagy keresel olyan férfit, aki 30-as ,nem szeretne gyereket, de téged szeret annyira, hogy sose hagyna el.
De más mellett miert érezném azt hogy nem fog elhagyni?
Ugyanott lennék valszeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!