Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még ilyen szakítás?
Figyelt kérdés
Szakított velem a párom, és 2 napja még azt beszéltük, mikor fogunk találkozni, semmi jele nem volt ennek. Ma szakított olyan szöveggel, hogy már nem érzi azt amit, és ő ezt be akarja fejezni. Egy éve voltunk együtt. Ösztönösen azt kérdeztem: van valakid? Őszintén megmondta igen. Kérdeztem mióta? Egy kis ideje. Majd azt taglalta, köztünk már férfi női viszonylatban semmi sem lehet, majd azt, hogy nem tudja jól döntött-e ezzel a szakítással. Kérdeztem szereti-e a másikat? Erre elhallgatott, majd mondta hogy ő nem akar már velem lenni, és hogy meg akar változni. Kerdeztem miben? Abban hogy egyszerre több nője volt nagyon gyakran. Aztán szépen taglalta azt, hogy mennyire sajnál engem, mert rendkivüli vagyok, és hogy tudja szeretem meg hogy ez fáj nekem, és hogy rossz érzés lehet az nekem, hogy elhagy engem. Mondtam engem ne sajnáljon. Csak fogtam a fejem, hogy ilyen szinten hangsúlyozza is hogy én vagyok elhagyva, meg hogy sajnál... az egész nagyon megalázó volt. Most padlón vagyok, és ki vagyok készülve. Mit javasoltok hogy próbáljam feldolgozni ezt?
19-es úgy értettem a pofára esést, hogy mondtam neki, a nők nagy része nem olyan mint én, hogy nem áll bosszút, nem húzza le anyagilag, pláne ha az adott nő is tudja hogy csak egy szextárgy. Az ilyen nők cserébe kérnek vmit, amiért ő előbb utóbb nagy árat fog fizetni.
2022. márc. 24. 14:08
22/29 anonim válasza:
21-es
Én is jártam úgy, hogy NEM húztam le a pasit egy fillérrel sem, még virágot sem kaptam tőle soha (több év alatt), igazodtam hozzá mindenben (nem esett nehezemre), megadtam neki mindent amit akart, mégsem kellettem neki annyira, hogy elvegyen feleségül. Beijedt a felelősségvállalástól. És mivel irtó smucig az illető (van jó sok pénze), arra azért odafigyel, hogy ne húzza le egy nő sem. De mindig van akit be tud palizni egy időre.
Remélem nem ugyanarról a pasiról van szó. :D
2022. márc. 24. 14:17
23/29 A kérdező kommentje:
Nalunk szóba sem került a házasság, egy év ismerettség kevés nekem is egy házassághoz, és kiderült jól gondolkodom.
Valami hihetetlen megszállott módon mondogatta hogy ő már többet nem fog tőlem akarni semmit sem férfiként és ne akarjam visszacsinálni. Meg kb 20-szor elmondta hogy fogadjam el a döntését. Elsőre is felfogtam, elfogadtam mert mást úgysem tehet az ember, de vhol kicsit vicces is volt kínomban ahogy ezeket hajtogatta.
2022. márc. 24. 14:20
24/29 anonim válasza:
Lehet hogy véletlenül teherbe ejtette a másik nőt. Vagy a másik verzió, hogy valami baj van a férfiasságával. Elég sok minden okozhat ekkora pálfordulást nála.
2022. márc. 24. 14:26
25/29 A kérdező kommentje:
Én is meglepődtem ezen az egészen, hiszen 2 napja vígan azt beszéltük, mikor találkozunk? Azt hiszem neki valaki buta, megvezethető nő kell, aki szexuálisan mindenre kapható, vagy legalábbis jól manipulálható, szófogadó, és leginkább aki soha semmin nem problémázik. Nekem minden esetre fáj hogy még hangsúlyozta is, én vagyok elhagyva, velem lett szakítva. Mintha nem tudnám... azt hiszem vmilyen jelenetre számított, vagy nem is tudom minek hangsúlyozta ezeket is.
2022. márc. 24. 14:38
26/29 A kérdező kommentje:
Oh mondta nekem hogy ne legyek ideges. Rá néztem: szerinted az vagyok? Azt mondja nem. Mint aki vmi vérmes kikelésre vagy ilyesmire számitott. Ő ideges volt, én nem, mivel kb idő kellett mire felfogtam hogy mi is van? Ő volt ideges és feszült de nagyon.
2022. márc. 24. 14:44
27/29 anonim válasza:
Ezzel az egésszel csak az a baj, ha két hét múlva meggondolja magát, te szépen visszafogadod. És ezt ő nagyon is jól tudja.
2022. márc. 24. 14:55
28/29 A kérdező kommentje:
Pont az van bennem, ha ez bekövetkezne, megmondanám neki hogy meghoztál egy döntést, tartsd ahhoz magad.
Akik itt válaszoltok nekem, nagyon hálás vagyok nektek, most szükségem van minden segítségre, támogatásra. Szóval köszönöm szépen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!