Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még ilyen szakítás?
Mivel sz*rul érzi magát, és tudja, hogy g*ciség amit tett, ezért a saját maga megnyugtatása miatt adja elő, hogy ő milyen jó ember, hogy szakít. Csak a saját egoját fényezi.
És mi van az elmúlt 1 évvel? Az nem jelentett neki semmit?
Szerintem később vissza fogja könyörögni magát. Az ilyen emberek egy-két hét leforgása alatt többször is meggondolják magukat.
Na, olyankor nem szabad visszafogadni, mert már nem lehet benne megbízni!
Ez nem megalázás volt hanem empátia es furdalja a lelkiismeret is.
Ritka korrekt.
12-es.
Milyen k*rvára korrekt dolog az ha van egy férfinek egy 1 éves kapcsolata és közben megcsalja a barátnőjét egy másik nővel? A kapcsolat alatt!
Értelmezd már hogy mi van a kérdésben!
"Ösztönösen azt kérdeztem: van valakid?
Őszintén megmondta igen.
Kérdeztem mióta? Egy kis ideje."
K*rvára korrekt!
Nekem még az is eszembe jutott, hogy lehet hogy nincs is másik nője, csak beijedt attól hogy 1 év után illene már összeköltözni vagy esetleg házasodni. Lehet hogy annyira bepánikolt, hogy inkább szakított.
Nem beszéltetek a jövőbeli terveitekről?
Nem mondogattad neki hogy te előre akarsz lépni a kapcsolatban?
Az ilyen nem esik pofára, mivel nem tud rendesen kötődni, csak hozzácsapódik egy nőhöz. Az meg mindegy neki hogy melyikhez, ezek szerint. Csak a szex alapján kötődik, azt meg megkaphatja mástól is. Van egy hasonló ismerősöm, ő azt mondja, hogy őt ne korlátozza le egy nő sem. Meg sem próbál egy rendes kapcsolatban lenni, mert a saját érzéseitől fél. Ő is úgy gondolja, hogy nem tudna hűséges lenni, inkább egyik nőtől vándorol a másikig. Bár ő már idősebb, 50+. Majd ha öreg lesz, észreveszi magát, ha betegen egyedül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!