Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Még ilyen szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még ilyen szakítás?

Figyelt kérdés
Szakított velem a párom, és 2 napja még azt beszéltük, mikor fogunk találkozni, semmi jele nem volt ennek. Ma szakított olyan szöveggel, hogy már nem érzi azt amit, és ő ezt be akarja fejezni. Egy éve voltunk együtt. Ösztönösen azt kérdeztem: van valakid? Őszintén megmondta igen. Kérdeztem mióta? Egy kis ideje. Majd azt taglalta, köztünk már férfi női viszonylatban semmi sem lehet, majd azt, hogy nem tudja jól döntött-e ezzel a szakítással. Kérdeztem szereti-e a másikat? Erre elhallgatott, majd mondta hogy ő nem akar már velem lenni, és hogy meg akar változni. Kerdeztem miben? Abban hogy egyszerre több nője volt nagyon gyakran. Aztán szépen taglalta azt, hogy mennyire sajnál engem, mert rendkivüli vagyok, és hogy tudja szeretem meg hogy ez fáj nekem, és hogy rossz érzés lehet az nekem, hogy elhagy engem. Mondtam engem ne sajnáljon. Csak fogtam a fejem, hogy ilyen szinten hangsúlyozza is hogy én vagyok elhagyva, meg hogy sajnál... az egész nagyon megalázó volt. Most padlón vagyok, és ki vagyok készülve. Mit javasoltok hogy próbáljam feldolgozni ezt?
2022. márc. 24. 10:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Mivel sz*rul érzi magát, és tudja, hogy g*ciség amit tett, ezért a saját maga megnyugtatása miatt adja elő, hogy ő milyen jó ember, hogy szakít. Csak a saját egoját fényezi.

És mi van az elmúlt 1 évvel? Az nem jelentett neki semmit?

Szerintem később vissza fogja könyörögni magát. Az ilyen emberek egy-két hét leforgása alatt többször is meggondolják magukat.

Na, olyankor nem szabad visszafogadni, mert már nem lehet benne megbízni!

2022. márc. 24. 11:49
 12/29 anonim ***** válasza:
41%

Ez nem megalázás volt hanem empátia es furdalja a lelkiismeret is.

Ritka korrekt.

2022. márc. 24. 12:06
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

12-es.

Milyen k*rvára korrekt dolog az ha van egy férfinek egy 1 éves kapcsolata és közben megcsalja a barátnőjét egy másik nővel? A kapcsolat alatt!

Értelmezd már hogy mi van a kérdésben!

"Ösztönösen azt kérdeztem: van valakid?

Őszintén megmondta igen.

Kérdeztem mióta? Egy kis ideje."

K*rvára korrekt!

2022. márc. 24. 12:21
 14/29 anonim ***** válasza:
16%
A szakitásra irtam hogy korrekt volt.
2022. márc. 24. 12:52
 15/29 anonim ***** válasza:
Mivel a kerdesben is az áll "ilyen szakitás"????
2022. márc. 24. 12:52
 16/29 A kérdező kommentje:
11-es nem hiszed el, de vmi miatt én is 2 hetet érzek, sőt Édesanyám is, de az egyik barátnőm szintén 2 hetet mondott. Egymástól teljesen függetlenül érezzük ezt.
2022. márc. 24. 13:32
 17/29 A kérdező kommentje:
14-es hát a szakítás sem volt korrekt, ugyanis 2 napja még vidáman boldogan azt terveztük, mikor fogunk találkozni.
2022. márc. 24. 13:33
 18/29 anonim ***** válasza:

Nekem még az is eszembe jutott, hogy lehet hogy nincs is másik nője, csak beijedt attól hogy 1 év után illene már összeköltözni vagy esetleg házasodni. Lehet hogy annyira bepánikolt, hogy inkább szakított.

Nem beszéltetek a jövőbeli terveitekről?

Nem mondogattad neki hogy te előre akarsz lépni a kapcsolatban?

2022. márc. 24. 13:43
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyenről szó. Ő az a Casanova típus, legalábbis annak hiszi magát, és még azt is megemlítette hogy ne féltsem őt a nőktől. Kb az volt bennem egyrészt aki ennyire elszállt magától az hatalmasat fog koppanni, másrészt inkább a nőket féltem tőle, de az ő egoista hozzáállásával hogy vele nő nem tud kib..i (nem rám gondolt, rólam tudta hogy megbízható vagyok minden téren) emiatt hatalmas pofára esése lesz, de meg is érdemli.
2022. márc. 24. 13:51
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nem esik pofára, mivel nem tud rendesen kötődni, csak hozzácsapódik egy nőhöz. Az meg mindegy neki hogy melyikhez, ezek szerint. Csak a szex alapján kötődik, azt meg megkaphatja mástól is. Van egy hasonló ismerősöm, ő azt mondja, hogy őt ne korlátozza le egy nő sem. Meg sem próbál egy rendes kapcsolatban lenni, mert a saját érzéseitől fél. Ő is úgy gondolja, hogy nem tudna hűséges lenni, inkább egyik nőtől vándorol a másikig. Bár ő már idősebb, 50+. Majd ha öreg lesz, észreveszi magát, ha betegen egyedül marad.

2022. márc. 24. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.