Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam egy nárcisztikussal, ti utána hogyan vészeltétek át?
És erről orvosi papírja van, vagy Dr Google mondta?
Mi köze a szakítás utáni helyzetnek ahhoz, hogy "nárcisztikus" volt.
FÉl év nem olyan sok idő, pár hónapos kapcsolat volt.
Menj el bulizni, barátnőzni, foglald le magad, keress új élményeket.
Úgy, ahogy mindenki más. Nézz filmeket, olvass, tanulj, sportolj, foglald el magad.
Engem is érdekelne, hogy ki diagnosztizálta az exet, és ez miért releváns a kérdés szempontjából.
Végül az segített, hogy abbahagytam a másik egyoldalú hibáztatását és terápiás támogatással kibogoztam azt, hogy miért tartottam jó ötletnek egy potenciálisan személyiségzavaros emberrel kapcsolatot kiépíteni.
Szóval a másiké helyett a saját patológiámmal foglalkoztam, mondván, hogy arra van ráhatásom.
Ki fogsz röhögni... Amikor minden lement, és minden moslékot feltakarítottam, vettem egy ostoros marógépet, meg egy szalagcsiszolót, és elkezdtem dísztárgyakat készíteni. Vettem ásványokat, és azokat foglalom bele fába, meg díszdobozokba.
Node mit akartam ebből kihozni...? Azt, hogy mindenképpen vágj bele valami kreatívba! Amíg alkotsz, addig nem azon kattogsz, hogy elbántak veled, hanem konstruktívan töltöd az időt. :)))
Nagyon nehezen, egy év meg rengeteg csalódás kellett, mire tényleg nyitni tudtam valaki felé.
A kapcsolatot teljesen a mai napig nem sikerült megszakítani.
De nagyon okos itt mindenki. Látszik, hogy fogalmuk sincs, hogy ez mivel jár, de nagy arccal megy az oltogatás.
Én közel 3 évet éltem ilyen kapcsolatban, teljesen tönkre tett. Örülök, hogy neked fél év után sikerült ebből kijönni. Én beszélgettem szakemberrel, és mindenhonnan leriltottam. Nem volt egyszerű a fenyegetései miatt, de bebiztosítottam magam, és ki tudtam zárni teljesen. Utáltam egyedül lenni, szóval igyekeztem sokat eljárni barátokkal, edzeni, élveztem, hogy szabad vagyok, és senki se faggat ki, ha épp nem 5kor, hanem 7kor megyek edzeni. Hidd el, te ezzel nem veszítettél semmit, csak nyertél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!