Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne abban az esetben ha a nárcisztikus szakít veled és te meg utána megpróbálnád visszakönyörögni magad hozzá?
Milyen kérdés ez már?-,-
Senkinek sem kellene könyörögni, pláne nem egy nárcisztikusnak.
Röhögne egy jót, majd részletekbe menően ecsetelné, miben jobb az új nője/pasija, mint te voltál.
Az exemet én dobtam ki, de amikor ezt elmondtam neki, akkor úgy forgatta a dolgokat, hogy igazából most ő szakít velem, nem fordítva, sőt ő már tegnap szakított velem, csak tapintatos, és nem akarta közölni, megvárta, még én teszem meg, és lám, nem is kellett soká várni. Tehát mindig úgy tesz, mintha két lépéssel már előtted járna, akármit mondasz, ő azt előre látta/tudta/gondolta, ő ültette beléd a gondolatot és hasonlók.
Ne akarj visszamenni hozzá, örülj, hogy megszabadultál tőle.
Tovább használna ideig-óráig, ahogy eddig, majd újra eldobna.
Felesleges visszakönyörögni magad egy ilyenhez, kivéve, ha mazochista, öngyűlölő, beteglelkű ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!