Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nincs kedvem élni, hát sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pckokoka kérdése:

Nincs kedvem élni, hát sosem múlik már el?

Figyelt kérdés
Mindig nehezen ment számomra az elengedés. Nagyon ragaszkodó típus vagyok. A leghosszabb kapcsolatom 5 év volt, az akkori menyasszonyom úgy döntött tovább lép, nyilván össze omlottam, de olyan 5 hónapon belül össze szedtem magam és tovább léptem én is. Viszont 29 évesen úgy éreztem megtaláltam az igazit, hogy azért alakultak így a dolgok hogy őt megismerhessem, 29 év alatt voltak kapcsolataim, hosszabb, rövidebb, de senkihez nem vonzódtam így soha lelkileg és külsőleg. Fél évet voltunk együtt ami nagyon intenzív volt sok mindenen átmentünk, megnehezítették az életünket külső tényezők, de igazából a ragaszkodásommal, tehettem mindent tönkre. 4 hónap telt el. 3 hónapja semmi kommunikáció. Pár hete töröltem közösségi oldalról, nem haragból, de fájt látnom hogy ott van, beszélhetnénk de már sosem fogunk, illetve mindig csekkoltam mikro oszt meg valami újat. Járok pszichológushoz egy ideje ,hogy legközelebb ne kövessem el újra ezt a hibát, a szeretetéhséget, mindenáron kötődést. Egy ideig úgy tűnt jól haladok. Mellete sportolok, tanulok, dolgozom, próbálom lekötni magam, de egyik sem ér semmit. A sport is csak amíg csinálom, de van hogy ott is gyatra a teljesítményem mert ő van a fejemben. Minden nap vele kelek vele fekszem, komolyan a gondolataim megölnek, állandóan hozzá vezet minden, milliószor lejátszom az utolsó napokat hogy mit kellett volna tennem. Gyűlölöm magam, bűntudatom van.. Úgy érzem senkit nem fogok már igy szeretni. 4 hónap után most ott tartok hogy ahelyett hogy jobban lennék, random elbőgöm magam, ami számomra is tiszta gáz. Az elején még elfogadtam, de már hónapok múlva.. Nem tudok ismerkedni, mindenkiben őt keresem.Nincs kedvem élni, ha nem lenne családom akinek fájdalmat okoznék, lehet nem is húznám ezt tovább. Úgy érzem mindent megtettem, kerestem szakembert is de mégsem megy.

2022. márc. 23. 12:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Ne legyél buta, még csak 29 éves vagy! Annyi minden vár rád, nehogy ezért eldobd... Sajnos te ez a típus vagy, aki nagyon kötődik. Adj magadnak időt, 4 hónap telt még csak el. Nem is kell még ismerkedni, mert sose fogsz így túl lendülni, ezt el kell gyászolnod. Jó úton haladsz, ott a családod, elfoglalod magad, jársz szakemberhez. Persze, hogy nehéz, de túl kell ezen is lenni.
2022. márc. 23. 12:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"a gondolataim megölnek"

Ha elfogadod, hogy nem mindenkivel illünk össze, és hogy kettőn áll, és mindig oka van a szakításnak, akkor könnyebb lesz megnyugodnod.

2022. márc. 23. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először azt kellene belátnod, hogy a kapcsolat, ami köztetek volt, közel sem volt tökéletes, hiszen véget ért. Butaság arra gondolni mit kellett volna tenned másképp, hiszen akkor pontosan meg volt az okod rá mit miért is csinálsz, ezért történt az ami.

Miért szeretnél együtt lenni olyasvalakivel, aki nem téged akar és nem tudjátok megbeszélni, megoldani a problémákat? Nem érzed úgy, hogy szakítás után elkezdted őt idealizálni, és valójában nem ő hiányzik neked, hanem egy tökéletes kapcsolat? Mi alapján választasz párt, mi az amit megadott neked és mi hiányzott a kapcsolatból?

2022. márc. 23. 12:55
 4/13 A kérdező kommentje:
3#, Sajnos vagy nem, de elég gyorsan beleszerettem, pedig ez nem szokásom. Mit fogott meg benne? Kedvesség, jóindulat mindenki felé, pozitív kisugárzása, az egyszerű értékrendje amely az enyémmel azonos, hogy szerette a természetet, a kirándulásokat, kávé mellett beszélgetni, összebújós film nézések, barátokkal össze ülni kártyázni, játszani. A hosszú szeretkezések.. Az az érzés hogy nem tudtam nem vigyorogni a közelében. Ő volt az első aki azt mondta jól áll a mosolyom, reméli sokat szoktam, igazából mellette jött ez elő.. Ő egy elvált anyuka 4 éves kislánnyal, akit szintén nagyon szeretek. Ami nekem hiányzott az az hogy nagyon sok időt akartam vele, velük lenni, de neki érthető okokból kevés ideje volt rám. A volt férj is folyamatosan zaklatta, megtett mindent hogy neki ne legyen jó, ment a procedúra a közös ház miatt, sok stressz érte, én meg csak mert egy szerencsétlen szeretetéhes.. Vagyok, rá vetítettem ki az érzéseim. Ő ezzel nem tudott mit kezdeni,jogosan. Sajnos akkor én sem ismertem fel a működésem, mit miért teszek, erre az egyre jó volt a doktor.
2022. márc. 23. 13:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szépen meg is válaszoltad, miért nem illetek össze. Egyszerűen nem volt elég ideje/kedve veled lenni, neked ennél mélyebb, szorosabb kapcsolatra van szükséged, egyszerűen kevés volt az a mennyiség, amit nyújtani tudott, így jött a konfliktus, amit képtelenek voltatok megoldani.

Szerinted megoldás lett volna, ha kevesebb időt akarsz vele lenni? Nem, ugyanúgy szenvedtél volna, talán évekig és esélyed nem lenne olyan nőt találni, aki mellett boldog vagy, aki számodra is megfelelő.

Azért, mert valaki képes neked egy-két szép szót mondani, attól még nem lesz tökéletes pár, ez alap dolog egy kapcsolatban.

Olyan a mentalitásod, mintha ő lett volna az első szerelmed, nem nagyon van szociális életed, ezért teljesen rá voltál utalva, ő volt az egyetlen "lehetőséged". Szerintem ezen érdemes változtatnod! Ne ragaszkodj görcsösen valakibe, akivel nem illetek össze, ugyanakkor találd meg a lehetőséget, hogy minél több új embert ismerj meg, megtaláld a számodra megfelelő partnert!

2022. márc. 23. 13:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen úgy érezhette, hogy még egy gyereke van, és ez sok lett. Nézd, nem minden nő bírja, ha nagyon rátelepedsz, neki pláne elég baja volt. Tudom, hogy az érzéseid nem tudod megváltoztatni, de ezért nem szabad összezuhanni. Te érezted tökéletesnek, annak akartad látni, de vége van, okkal, nem működött. Jó úton haladsz, hogy össze kapd magad, muszáj ezt tenni. És ne kezdj addig senkivel, amíg ezt nem rendezted magadban.
2022. márc. 23. 13:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Értem hogy mi vonzott benne, egy anyuka egészen más mint egy fiatal lány,

sokkal lágyabb,szeretetteljesebb. De azért a korodbeli lányoknál

is biztosan van ilyen,csak meg kell találnod.

Amúgy meg még ne mvagy túl rajta, ezt ki kell heverni, és ha

már ne mfáj ennyire,akkor nyitni újra,más nő felé.

2022. márc. 23. 15:19
 8/13 A kérdező kommentje:

5#, Nem ő volt az első szerelmem, az első és közte eltelt 9 év, és a köztük lévő kapcsolatokban szeretet, tiszteletet, vonzalom megvolt, de ennyi. Valaki azt mondta ne várjam a rózsaszín ködöt mert az nem biztos hogy még egyszer eljön, meg nem az a fontos, hisz az úgy is elmúlik. Igen nála én lepődtem meg a legjobban hogy bizony jött ez a nagyon rég érzett dolog, amitől nagyon boldog voltam. Nem vagyok antiszoc, de 29 évesen a baráti köröm már nagyon szűk réteg lett, ahol pár havonta találkozunk 1x. Nekik komoly kapcsolat, család, nem olyan már, ami nyilván érthető. Vidéken az ismerkedés pedig nem egyszerű, kicsit tényleg úgy érzem hogy ő volt az utolsó lehetőségem.

6#, igen ezt mástól vissza is halottam, hogy nincs szüksége még egy gyerekre. Nyilván ez iszonyat szarul esett akkor, mert ezt leszámítva komoly embernek tartom magam, és nagyon sok mindenbe mellettük voltam, koltozkodes, ha beteg volt, kaját, gyógyszert vinni, segíteni vásárlásban bármiben.. Nyilván ez alap dolog egy kapcsolatban nem is azért írtam, csak fáj hogy ez a tulajdonságom felül írt minden mást. Meg nyilván ezért gyűlölöm magam.

2022. márc. 23. 15:27
 9/13 A kérdező kommentje:
De igyekszem megfogadni amiket írtatok. Köszönöm.
2022. márc. 23. 15:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy te gyerek, csak inkább szeretetéhes, csak ő pont nem jó

életszakaszában járt ehhez a tulajdonságodhoz.Ennyi.

Sokszor tűnhet úgy valamiről, hogy ilyen már többé nem lesz,

de az élet nagyon sokszínű és meglepő fordulatokkal teli,

ilyen fiatalon még előtted áll.Sokkal szimpatikusabb szerintem bárki,

legyen az nő vagy férfi,aki komolyan el tud köteleződni,

és ragaszkodni a pertneréhez, mint ami manapság megy.

Csak meg kell találnod azt,aki ugyanerre vágyik.

2022. márc. 23. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!