Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nincs kedvem találkozni a barátommal sosem, de mikor együtt vagyunk meg nagyon jól érzem magam vele, feltöltődök?
En voltam, valószínűleg (legalábbis en ugy hondolom) akkor mar kezdtem belőle kiabrandulni. Kb fel evbe telt mire ravettem magam a szakításra, de akkor mar hozzaerni se volt kedvem.
Egyébként ezzel nem ezt mondom, hogy ez baj, de szerintem nem is jo dolog. :( Mindenesetre szurkolok, hogy minden jol működjön meg sokáig, hatha egy idő utan ez is megjavul! :)
Köszi!
Én az elejétől így vagyok vele ( nem is régi kapcsolat), de amikor találkozunk nagyon hamar egy hullámhosszra kerülünk, jól elbeszélgetünk mindenről, egyszóval jó vele. Nem mellesleg nagyon értékes ember, pont olyan, amilyenre vágyom. De valami hiányzik, talán a kémia, vagyis nincs meg az, hogy fú, én most le akarjam tépni róla a ruhát.:( Sajnos a sztorihoz hozzátartozik, hogy van egy srác, akihez iszonyatosan vonzódom, de a dolog plátói, túl sokat is vártam rá és úgy éreztem elpazarlom a legszebb éveimet, ha tovább várok.
3-as vagyok.
Esetleg nem lehet,hogy sokat vagytok együtt,ezért nagyon megszokott a dolog? Van az a pont amikor betelsz az együtt töltött idővel,esetleg ha túl tapadós vagy gyakori a találka. Talán ezt tudnám elképzelni még.
8: Sajnos A személynél semmi esélyem.:( Elég sokat vártam rá, nem várhatok egész életemben a semmire a szobámban gunnyadozva.
Szorongani nem szorongok, megnyíltam neki, ilyen téren minden rendben. Találkozni sem találkozunk minden nap, hogy sok legyen belőle.
Talán nem vagyok szerelmes, de reménykedem, hátha leszek. Tényleg minden olyan jó vele, csak a szikra nincs meg, azonkívül ő az, akire szt mondanán, hogy le tudnám élni vele az életemet.
Én is épp hasonlóan vagyok, bár nem mondanám h a kémia nincs meg, az nagyon is megvan, de szerelmes nem vagyok. Én amiatt vagyok tanácstalan h ilyenkor érdemes-e várni, hogy ez változik.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!