Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nincs kedvem élni, hát sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pckokoka kérdése:

Nincs kedvem élni, hát sosem múlik már el?

Figyelt kérdés
Mindig nehezen ment számomra az elengedés. Nagyon ragaszkodó típus vagyok. A leghosszabb kapcsolatom 5 év volt, az akkori menyasszonyom úgy döntött tovább lép, nyilván össze omlottam, de olyan 5 hónapon belül össze szedtem magam és tovább léptem én is. Viszont 29 évesen úgy éreztem megtaláltam az igazit, hogy azért alakultak így a dolgok hogy őt megismerhessem, 29 év alatt voltak kapcsolataim, hosszabb, rövidebb, de senkihez nem vonzódtam így soha lelkileg és külsőleg. Fél évet voltunk együtt ami nagyon intenzív volt sok mindenen átmentünk, megnehezítették az életünket külső tényezők, de igazából a ragaszkodásommal, tehettem mindent tönkre. 4 hónap telt el. 3 hónapja semmi kommunikáció. Pár hete töröltem közösségi oldalról, nem haragból, de fájt látnom hogy ott van, beszélhetnénk de már sosem fogunk, illetve mindig csekkoltam mikro oszt meg valami újat. Járok pszichológushoz egy ideje ,hogy legközelebb ne kövessem el újra ezt a hibát, a szeretetéhséget, mindenáron kötődést. Egy ideig úgy tűnt jól haladok. Mellete sportolok, tanulok, dolgozom, próbálom lekötni magam, de egyik sem ér semmit. A sport is csak amíg csinálom, de van hogy ott is gyatra a teljesítményem mert ő van a fejemben. Minden nap vele kelek vele fekszem, komolyan a gondolataim megölnek, állandóan hozzá vezet minden, milliószor lejátszom az utolsó napokat hogy mit kellett volna tennem. Gyűlölöm magam, bűntudatom van.. Úgy érzem senkit nem fogok már igy szeretni. 4 hónap után most ott tartok hogy ahelyett hogy jobban lennék, random elbőgöm magam, ami számomra is tiszta gáz. Az elején még elfogadtam, de már hónapok múlva.. Nem tudok ismerkedni, mindenkiben őt keresem.Nincs kedvem élni, ha nem lenne családom akinek fájdalmat okoznék, lehet nem is húznám ezt tovább. Úgy érzem mindent megtettem, kerestem szakembert is de mégsem megy.

2022. márc. 23. 12:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10, köszönöm jól esett amit írtál. Csak tudom hogy nehéz mamár találni értékes embereket, ezzel szerintem mind egyet értünk. Meg abban a korban vagyok hogy bevallom nagyon szeretnék saját családot, ott van tesóm kisfia, nagyon szeretem jó vele, de érzem hogy szeretnék már én is megállapodni.. Szerintem ez ütött ki úgy mint még soha semmi, hogy itt a kislányt is nagyon megszerettem. Sokat játszottam vele munka után, vagy előtt mindig beugrottam hozzájuk, néha tényleg azért hogy kicsit bohóckodjak a gyerkőcnek, volt a fejemben egy álom kép velük, és nem tudom elengedni. De igazatok van, okkal történt ez. Lehet ha mindent jól csinálok sem lett volna happy end, mert a volt férj nagyon durván tolja.. Amikor megtudta hogy vagyok, bántotta volt párom. Majd rá párnapra elkaptam és össze mentünk rendesen. A leírtak alapján gondolhatjátok hogy ez a stílus tőlem aztán nagyon messze van, de mindenképp közbe kellett lépnem, mai napig aggódok mi lehet úgy hogy én már nem tudok mellette lenni. Ahh szar az egész. De össze kapom magam. Köszönöm a válaszokat, rendes volt mindenkitől, hogy nem mocskolodas ment itt. Kellemesen csalódtam.
2022. márc. 23. 16:14
 12/13 anonim ***** válasza:
2022. márc. 25. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Mikor eljön az ideje,lesz saját családod,megtalálod a társad,csak

ne add fel.

2022. ápr. 14. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!