Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs kedvem sosem sexelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs kedvem sosem sexelni?

Figyelt kérdés

Már kb. 1 hónapja nincs kedvem sexelni. Párom minden nap csinálná, ha lehetne, ezért sexelünk, csak nekem sosincs hozzá kedvem. Amióta nyári szünet van, rossz a kedvem, egyre rosszabb. Nem nagyon van kivel együtt lógnom, unatkozom, melót nem találtam, és már emberek közé sincs kedvem menni, egyre jobban távolodom el a való világtól és kedvem lenne mindig egyedül lenni. :( Befásultam, hiányzik a napi rutin. Most csak a fogyókúrámra koncentrálok, meg a gép előtt ülök. Na de a lényeg az, hogy mivel hozzam magam vissza a való életbe? Nem segített a nyaralás sem. :S

Ja, és a legfontosabb: mitől lehetne nagyobb sexuális vágyam? (régen naponta többször is volt kedvem)

19/L

2009. aug. 3. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Hmm... Szóval egyfolytában a gép előtt ülsz. Cinikusnak tűnhet, de próbálj meg felállni előle, kezdésnek talán az a legjobb. Borzasztóan rá tud telepedni az ember mindennapjaira. Ha rájössz, hogy a képernyőn kívül mennyi mindenből áll a világ, a végén még érdeklődni fogsz a barátod irányába is :-)

(a szex szót pedig légy oly' kedves, magyaros írásmóddal írd, mert már beépült a nyelvünkbe, nem idegen szó...)

2009. aug. 3. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
sztem azért nincsen kedved a szexhez sem, mert befásultál. elment kicsit az életkedved és ez kihatással van mindenre. nincs kivel lógnod, nincs meló, nemtudsz magaddal mit kezdeni, ez rombolja az önképedet is...sztem elpbb magadat hozd egyenesbe, és utána magától vissza fog jönni a szexuális vágyad is.
2009. aug. 3. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Kb. hasonló idős voltam, amikor én is ilyen cipőben jártam. Most 24/L vagyok.

Az én problémám az volt, hogy már nem szerettem úgy a barátomat, és azért is fásultam bele minden másba. El sem tudtam képzelni, hogy mások hogy tudnak többet szexelni.

Aztán szétmentünk, eltelt 2-3 hónap, és szinte bármikor hajlandó lettem volna...

Elégedett vagy a kapcsolatoddal?

2009. aug. 4. 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Nos, tényleg nem vagyok elégedett a kapcsolatommal, dehát vannak hullámvölgyek, nem? Azt hiszem tényleg befásultam, de ha valamit változtatok vagy szóváteszem, hogy változtassunk, párom rögtön pattog, hogy nem akar változást. Nem nagy változásra gondolok, csak mondjuk annyi, hogy ne állandóan kocsival menjünk mindenhova, mert már beleragadt a popója a verdájába, néha használhatná a BKV-t, legalább tudná, milyen nekem minden nap BKV-zni, nyomorogni a HÉV-en, metrón, de még csak nyomorognia sem kell, ha hétvégén megyünk, de nem, 1 éve nem jár BKV-val, csak kocsival. És ilyen apró változásokra képtelen. Ezért is vagyok befásulva, nem az életbe, hanem a kapcsolatunkba :S
2009. aug. 5. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez a szitu nálam is 21L
2016. ápr. 3. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!