Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs kedvem sosem sexelni?
Már kb. 1 hónapja nincs kedvem sexelni. Párom minden nap csinálná, ha lehetne, ezért sexelünk, csak nekem sosincs hozzá kedvem. Amióta nyári szünet van, rossz a kedvem, egyre rosszabb. Nem nagyon van kivel együtt lógnom, unatkozom, melót nem találtam, és már emberek közé sincs kedvem menni, egyre jobban távolodom el a való világtól és kedvem lenne mindig egyedül lenni. :( Befásultam, hiányzik a napi rutin. Most csak a fogyókúrámra koncentrálok, meg a gép előtt ülök. Na de a lényeg az, hogy mivel hozzam magam vissza a való életbe? Nem segített a nyaralás sem. :S
Ja, és a legfontosabb: mitől lehetne nagyobb sexuális vágyam? (régen naponta többször is volt kedvem)
19/L
Hmm... Szóval egyfolytában a gép előtt ülsz. Cinikusnak tűnhet, de próbálj meg felállni előle, kezdésnek talán az a legjobb. Borzasztóan rá tud telepedni az ember mindennapjaira. Ha rájössz, hogy a képernyőn kívül mennyi mindenből áll a világ, a végén még érdeklődni fogsz a barátod irányába is :-)
(a szex szót pedig légy oly' kedves, magyaros írásmóddal írd, mert már beépült a nyelvünkbe, nem idegen szó...)
Kb. hasonló idős voltam, amikor én is ilyen cipőben jártam. Most 24/L vagyok.
Az én problémám az volt, hogy már nem szerettem úgy a barátomat, és azért is fásultam bele minden másba. El sem tudtam képzelni, hogy mások hogy tudnak többet szexelni.
Aztán szétmentünk, eltelt 2-3 hónap, és szinte bármikor hajlandó lettem volna...
Elégedett vagy a kapcsolatoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!