Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Még ilyen szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még ilyen szakítás?

Figyelt kérdés
Szakított velem a párom, és 2 napja még azt beszéltük, mikor fogunk találkozni, semmi jele nem volt ennek. Ma szakított olyan szöveggel, hogy már nem érzi azt amit, és ő ezt be akarja fejezni. Egy éve voltunk együtt. Ösztönösen azt kérdeztem: van valakid? Őszintén megmondta igen. Kérdeztem mióta? Egy kis ideje. Majd azt taglalta, köztünk már férfi női viszonylatban semmi sem lehet, majd azt, hogy nem tudja jól döntött-e ezzel a szakítással. Kérdeztem szereti-e a másikat? Erre elhallgatott, majd mondta hogy ő nem akar már velem lenni, és hogy meg akar változni. Kerdeztem miben? Abban hogy egyszerre több nője volt nagyon gyakran. Aztán szépen taglalta azt, hogy mennyire sajnál engem, mert rendkivüli vagyok, és hogy tudja szeretem meg hogy ez fáj nekem, és hogy rossz érzés lehet az nekem, hogy elhagy engem. Mondtam engem ne sajnáljon. Csak fogtam a fejem, hogy ilyen szinten hangsúlyozza is hogy én vagyok elhagyva, meg hogy sajnál... az egész nagyon megalázó volt. Most padlón vagyok, és ki vagyok készülve. Mit javasoltok hogy próbáljam feldolgozni ezt?
2022. márc. 24. 10:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Auuu, sajnálom, ez tényleg csúnya. Közhely, de majd az idő segíteni fog rajta. Próbáld meg elfoglalni magad és ne gondolj a pasira, ne keresd, ne reagálj ha ő keresne.
2022. márc. 24. 10:34
 2/29 A kérdező kommentje:
Csak ülök és bambulok, hogy mi van? Mi történt?
2022. márc. 24. 10:38
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez a duma, hogy "téged sajnál" meg stb... lófszt sajnál téged, akkor nem tette volna ezt csak jön a mellékvizes duma, hogy netán, majd a jövőben, ha rájön nem döntött jól, akkor majd visszakönyörgi magát hozzád, mert leadta ezeket a dumákat. Felejtsd el , soha nem is szeretett ez az ember téged, így fogd fel, különben nem tette volna ezt. Már ne állj vele szóba se, töröld a számát, töröld mindenhonnan, hogy még véletlen se tudjon veled kontaktba lépni, hidd el így lesz jó. Ha nem teszed ezt, majd rájössz hibát követsz el, hogy hagyod, hogy ezeket a semmilyen dumáit nyomja neked...
2022. márc. 24. 10:45
 4/29 A kérdező kommentje:
3-as maximálisan igazad van, ugyanezt éreztem már akkor is, amikor ezeket mondta. Mondtam is hogy nagyon nem értem én ezt az egészet, de ahogy mondta hangsúlyozva hogy én lettem elhagyva... ráadásul ezek szerint valamilyen könnyűvérű nő miatt. Váltig állította ha velem esetleg baráti kapcsolatban is marad,(ha majd én úgy döntök)akkor is soha többet nem lesz köztünk semmi, és fogadjam el a döntését hogy ő másképp érez irántam. Azt hitte ki fogok kelni magamból, tombolni fogok, de helyette azt mondtam rendben, csak aki most van neki, azt becsülje meg jobban mint engem. Na erre viszont ideges lett.
2022. márc. 24. 10:59
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Jól reagáltál. Már jó ideje nincs veled. Ne is legyen.
2022. márc. 24. 11:20
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy nőm aki ugyanígy tett. Szakításkor direkt hangsúlyozta, hogy én mennyire nem érdeklem és hogy az utódom mennyivel jobb nálam. A bukta ott van hogy én egy hónap alatt továbbléptem, és összejöttem egy lánnyal akivel kölcsönösen megőrülünk egymásért. Ő meg az új pasinak dugócimbinek kell csak. Ismerem a személyiségét. Ennél nagyobb szenvedést a világon semmi nem tudna neki okozni...
2022. márc. 24. 11:24
 7/29 A kérdező kommentje:
De milyen ideges lett, amikor mondtam arra kérem akivel van azt szeresse és vigyázzon rá. Baromira ideges lett erre, és ezt sem értettem.
2022. márc. 24. 11:24
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ennek a pasinak is sérültek gyerekkorban a kötődési mintái.

Elutasító, elkerülő a kötődési mintája, azért is tartott fenn párhuzamosan több nővel kapcsolatot. Nem tud biztonságosan kötődni, vagy ezt szorongva éli meg.

Gondolom beijedt hogy szintet kellene lépni a kapcsolatotokban, ha már egy éve voltatok együtt. Ilyen szintlépés általában az összeköltözés, eljegyzés, házasság stb., kinél éppen mi. Ő már érezte hogy veled ezt meg kellett volna lépnie, ezért inkább kihátrált a kapcsolatból. Nem akar felelősséget vállalni, komolyabban elköteleződni egy kapcsolatban.

A baráti kapcsolatot meg nem javasolom, mert csak lelki szemetesládának fog használni, közben talonban tart, ha nem válik be az új nője, akkor vissza tudjon hozzád jönni. Amelyik pasi meg képes több vasat tartani a tűzben, az meg nem érdemli meg, hogy komolyabban foglalkozz vele, hiszen egy ilyen emberre nem lehet hosszabb távon építeni.

Jobban jársz ha megszakítasz vele minden kapcsolatot. Az jobban fog fájni neki is, ha nem tud csak úgy bármikor előkapni téged.

Hány éves ez a férfi? Nem lehet hogy elvált, és azok után képtelen megállapodni?

2022. márc. 24. 11:39
 9/29 A kérdező kommentje:
Nem nem volt nős. 50-hez közeli. Kb úgy adta elő hogy én legyek hálás azért hogy tisztességes velem és kidob.
2022. márc. 24. 11:43
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
7/9 Passz. De igazából nem is szàmìt nem??
2022. márc. 24. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!