Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadod a búcsúölelést?
Figyelt kérdés
Ha a párod rossz fát tett a tűzre, megsértett, de nem annyira durván, hogy többet szóba se állj vele, csak annyira, ami már elég a szakításhoz. Valamit nem csinált jól és ezt megbánta, de elfogadja a döntésed, hogy szakítani akarsz, az ő hibájából.
És ekkor búcsúként még odamegy hozzád megölelni a sok jóért, ami köztetek történt. Visszaölelsz, vagy hagyjon békén? Elfogadod-e?
2022. márc. 23. 12:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Még búcsúszexbe is belemegyek
45 szavazat
1/26 anonim válasza:
Én szembe röhögtem, azok után amit velem leművelt.
2/26 anonim válasza:
Ha nem akarok vele kapcsolatban lenni többet, megsértett, stb, akkor mi a fenének ölelgessük egymást?
Ha szeretne segíteni csomagolni, akkor azt elfogadom.
3/26 A kérdező kommentje:
Pl hogy pozitívabb hangulatban váljatok el, nem haragban?
2022. márc. 23. 12:28
4/26 anonim válasza:
Nem szoktam haragot tartani. Ettől még ölelgetni se akarok bárkit.
(#2)
5/26 A kérdező kommentje:
Esetleg annak szimbólumaként, hogy még mindig szeretitek egymást, attól függetlenül, hogy külön utakon folytatjátok
2022. márc. 23. 12:30
6/26 anonim válasza:
Ha még mindig szeretnénk egymást, akkor nem folytatnánk külön utakon.
7/26 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy, hogy mit csinált. Nem jut eszembe semmi, ami elég komoly ahhoz, hogy szakítsak érte, de annyira nem, hogy még szívesen megöleljem búcsúzóul. Ha olyat tett, ami miatt haragban válnánk el, akkor azon semmit nem változtatna egy ölelés, ez nem ezen múlik. Csak olyan esetben fogadnám el a búcsúölelést, ha enélkül se haragban válnánk el.
8/26 A kérdező kommentje:
De igen, van olyan helyzet, amikor valakit még szeretsz, vannak érzéseid felé, csak nem akarsz megbocsájtani valamit, vagy valami miatt elhatároztad, hogy nem akarsz vele lenni.
2022. márc. 23. 12:35
9/26 anonim válasza:
Ha olyat tett, amivel kiérdemelt egy szakítást, akkor hozzá se fogok érni, nemhogy megölelni. Semmibe vette a szerelmemet, ezáltal nem szeretnék jó viszonyban elválni, ölelkezni, se semmit. Tűnjön el a lehető leghamarabb.
10/26 anonim válasza:
Én elfogadom. Jobb így elköszönni egymástól, mint kígyó békát kiabálni egymásra. De ez az én véleményem. Másnak meg más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!