Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadod a búcsúölelést?
Figyelt kérdés
Ha a párod rossz fát tett a tűzre, megsértett, de nem annyira durván, hogy többet szóba se állj vele, csak annyira, ami már elég a szakításhoz. Valamit nem csinált jól és ezt megbánta, de elfogadja a döntésed, hogy szakítani akarsz, az ő hibájából.
És ekkor búcsúként még odamegy hozzád megölelni a sok jóért, ami köztetek történt. Visszaölelsz, vagy hagyjon békén? Elfogadod-e?
Nem azt írtam, hogy nem létezhet ilyen, csak hogy nekem most egy se jut eszembe. De írhatsz példát, akkor könnyebb eldönteni, hogy olyan esetben ki hogy reagálna. Általánosságban viszont azt tudom mondani, hogy hiába nem múltak el azonnal az érzéseim, ha épp nagyon haragszom rá, mert olyat tett, akkor nem akarom, hogy megöleljen. Ha sikerül előtte valamennyire tisztázni, akkor esetleg.
2022. márc. 23. 12:42
12/26 anonim válasza:
Hát, számomra ilyen nincs. Ha megbántott de még szeretjük egymást, akkor nem szakítok hanem javítjuk a hibákat. Ha már menthetetlen a helyzet, akkor meg valószínűleg akkora sz.rságot csinált, hogy nem szeretem már.
2022. márc. 23. 12:42
13/26 anonim válasza:
NEM
2022. márc. 23. 12:48
14/26 A kérdező kommentje:
Szituáció: fél éves kapcsolatban (még nem laktok együtt) a párod kapott egy nagyon jó állásajánlatot egy másik városban. A munka is jó és a többszörösét keresi pénzben. Kérted hogy ne menjen el, mert alig fogtok találkozni, de szerinte nem lehetett nemet mondani erre a lehetőségre. Azt mondta majd megoldjátok, nincs annyira messze. Aztán sajnos mégsem találkoztok annyit, mert munka után sokszor már fáradt és kevesebb ideje és energiája van még menni találkozni veled, mint ahogy ígérte. Ennek ellenére nem akarja otthagyni a munkát és visszajönni, pedig szeret, de elmondása szerint ez élete munkája. Neked viszont kevés az az idő és figyelem, amit így rád tud szánni. Ő nem akarna szakítani.
2022. márc. 23. 12:58
15/26 A kérdező kommentje:
(Hozzáteszem jelen esetben nem ez történt, csak elképzeltem egy szituációt, amiben szerintem a legsimábban elfogadható egy búcsúölelés)
2022. márc. 23. 13:05
16/26 anonim válasza:
Ebben az esetben részemről nem lenne akadálya, mert itt max bánt, hogy emiatt ment tönkre a kapcsolatunk, de nem haragszom rá és itt nem is tett rossz fát a tűzre, ahogy a kérdésedben írtad.
2022. márc. 23. 13:16
17/26 FoxtrotLidérc válasza:
Neeeem... Ölelgesse az ilyen a <ide jön a tetszőleges, egyénenként változó kinekmi>-t! Csak nekem visszás a helyzet? Megcsinálja az elérhető legnagyobb sz*rt, és akkor még köszönget, meg olyan jó ember voltam? Fúj! Hát álljon már meg a menet, és kapjon a fejéhez! És akkor a részemről meg is állt itt gondolatmenet, mielőtt kiverem a biztosítékot.
2022. márc. 23. 13:21
18/26 anonim válasza:
"De igen, van olyan helyzet, amikor valakit még szeretsz, vannak érzéseid felé, csak nem akarsz megbocsájtani valamit"
Nálam nincs. Nálam ez olyan, mintha azonnal eltörne, megszakadna valami.
2022. márc. 23. 13:33
19/26 anonim válasza:
Miért fontos neked, hogy megöleljen? Rágót akarsz köpni a hajába, vagy miért vagy erre ráizgulva?
2022. márc. 23. 13:35
20/26 anonim válasza:
Ez tipikusan a kifogáskeresős történet. Ha szeretnénk egymást, egy hü lye költözést meg tudnánk oldani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!