Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán olyan, hogy valaki igazságtalanul szakít?
Nemrég szakítottam a párommal.
7 éve voltunk együtt, és szimplán azért szakítottam, mert nem szeretem már. Soha nem is voltam belé igazán bizsergősen szerelmes, csak pont egy komoly csalódás után talált meg, és akkor elvakított az, hogy milyen figyelmes, meg biztos hűséges típus, jókat tudunk beszélgetni. De szimpla barátoknak jobbak lettünk volna.
Tényleg nem csalt meg, és jól elvoltunk, de nekem már régóta hiányzott valami, az utóbbi időben meg szexnél úgy éreztem magam, mint egy prosti vagy guminő, kb. csak azt vártam, hogy legyen már vége.
Nem szeretnék 28 évesen így élni, és azt is tudom, hogy részemről már menthetetlen, ezért dolgozni sem szeretnék már rajta (túl is vagyunk már ezen).
Amióta szakítottam, a párom (exem) teljesen megőrült, egy hajszálnyira van attól, hogy szó szerint lek.urvázzon. Folyton azzal jön, hogy a lakásában ingyen lakhattam, meg elviselte, hogy az ő fizetésén élősködtem (nettó 40 ezerrel keresett többet...), meg, hogy ő mindent feltett erre a lapra, ő tökéletes pár, egy rossz szava nem volt rám, rá se nézett más nőre, én meg hálátlan és lelketlen vagyok, mert ok nélkül elhagyom. Olyat is mondott, hogy tenni fog érte, hogy legalább kicsit visszakapjam, viszonozza majd a "kedvességem".
1-2 közös barátunk és apám is finoman kioktattak, hogy ennyi év után "nem illik" csak így kilépni, hogy "Józsi, nemszeretlek már, szia", kicsit gerinctelen húzás volt tőlem, de majd az élet megtanít.
Nektek mi a véleményetek?
Nincs ilyen.
A kedves exed pedig minden, csak nem főnyeremény. Vissza ne menj hozzá soha!
"figyelmes, meg biztos hűséges típus, jókat tudunk beszélgetni. De szimpla barátoknak jobbak lettünk volna."
Ezt csak ugy kiemelem, hátha olvassa néhány kedves-rendes srác is és tanulnak belőle, esetleg megértik mi a gond velük.
""Józsi, nemszeretlek már, szia", kicsit gerinctelen húzás volt tőlem"
Ezt pedig azért emelem ki mert férfiak a mai napig készpénznek veszik a nőjük jelenlétét. Soha nem szabad ilyet tenni. Egy nő csak a te köröd, de nem a tied. Nem véletlenül nem szabad utolsó helynél előrébb helyezni őket, mondjuk karrier, vagy akár én-idő elé. Egy nő az volt-nincs, jön-megy, nem érdemes és nem is szabad komolyan venni egyiket sem.
Ő nagyot hibázott ebben, rá is fázott. Jöhet a 0%, ugy is gyüjtöm.
Mindenki azzal tartja a kapcsolatot, akivel akarja. Ha nem lett volna okod szakítani, akkor is megtehetnéd, senki nem gátol meg benne. Ez a saját döntésed, hogy nem akarsz már vele együtt lenni.
A gerinctelenség itt az volt, hogy búfelejtő f-sznak használtad a figurát, akibe 7 éven át törölgetted a lábad. Kicsit elhúzódott a szamár szerepe valakinek, nyilván nem örül hogy rájött, hogy milyen kapcsolatban volt.
Először is, nem "használtam", szerettem őt, csak nem azzal a rózsaszínködös hatalmas szerelemmel, de mindenki azt mondta, hogy az ilyen tündérmesékből illik kinőni, a való élet nem ilyen, itt van az orrom előtt egy rendes pasi, adjak neki esélyt.
Hát adtam, meg is szerettem, pár évig működött is, és én is sokat adtam neki, nem a lábam töröltem belé.
Másrészt pedig szólni is sokszor próbáltam, konkrétumokat is mondtam, mivel lehetne felrázni a kapcsolatot, de minden javaslatomon megsértődött, kifogásokat hozott és megvádolt, hogy ezek nem is a saját gondolataim, hanem a buta barátnőktől és a felszínes sorozatokból, filmekből szedem mindezt.
Ezért is lett részemről javíthatatlan.
Több közös program, vadabb ötletek a szexben, közös főzés, sokkal több beszélgetés, folyton mondtam, hogy a munkahelyi dolgai is érdekelnek, meséljen többet, stb.
Volt egyszer olyan, hogy nyaraláson borozgattunk kicsit és eszembe jutott egy ilyen jópofa játék, amit régebben egy házibuliban játszottunk, az a lényege hogy egymásról kell kitalálni több állítás közül, hogy melyik nem igaz. Még egy gyerekkori barátnőmről is képes voltam új dolgokat megtudni, csomót nevettünk. Ő azonnal hárított, leszólt, és tönkre is ment az este.
Azok alapján, amiket leírsz, valójában ti sosem illetettek össze, csak ezt még magad előtt is tagadod. Rég szakítanod kellett volna, csak mindkettőtök idejét pazaroltad. Ez a hiba az, amit valójában elkövettél. De hát most remélhetőleg egy életre megtanultad.
Mindenesetre nincs olyan, hogy egy szakítás nem jogos. Egy kapcsolathoz két ember kell. De láthatólag ő nem igazán tette oda magát - legalábbis a te szemszögedből nem.
Amúgy én nem hiszek abban, hogy a rózsaszín ködös szerelemből illik kinőni. De ha azt fel is akarod adni, azzal nem is akarsz foglalkozni, sose adj alább annál, hogy 1. vonzódj hozzá, 2. passzoljatok. 3. mind a ketten tegyetek a kapcsolatért, egymás boldogságáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!