A John Wicknek miért van a premiere napján is kevesebb mint fele annyi vetítése, mint a Bosszúállóknak 3 hét után is? Min múlik egyáltalán hogy melyik film mennyi vetítést kap?
Eleve kezdjük ott hogy a Bosszúállóknak volt 50 db premier előtti vetítése már előző nap, a John Wicknek egy se lesz. De az még érdekesebb, hogy holnap mutatják be a filmet, és első nap 11 vetítése lesz az Arénában összesen, miközben a Bosszúállók már 3 hete fut, és még mindig több mint kétszer annyi, 23(!) vetítése lesz holnap.
Ez min múlik, miért van ilyen igazságtalanul kitalálva? Így persze érti az ember hogy miért dönt rekordokat a Bosszúállók minden epizódja, ha 30-szor annyi vetítést kap mint a többi film.
És most itt nem csak a John Wickről van szó (csak azért azt emeltem ki mert az az a mostani felhozatalból ami érdekel így annak néztem utána), de amúgy nagy átlagban a többi filmnél is ez van, ahogy nézem a friss premierfilmek is átlagosan 10-20 vetítés között kapnak (emlékeim szerint a bosszúállóknak volt vagy 60 napi vetítése a premier napjaiban), 2-3 hét után pedig a legtöbb film 3-4 vetítést kap naponta. A Bosszúállók még mindig 23-at.
Ez a stúdió lobbija miatt van így, vagy más miatt? Mert azt nekem senki ne mondja hogy minden filmről már a premier előtt tudják hogy biztosan mennyien lesznek rá kíváncsiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!