Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik egyáltalán olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán olyan, hogy valaki igazságtalanul szakít?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottam a párommal.

7 éve voltunk együtt, és szimplán azért szakítottam, mert nem szeretem már. Soha nem is voltam belé igazán bizsergősen szerelmes, csak pont egy komoly csalódás után talált meg, és akkor elvakított az, hogy milyen figyelmes, meg biztos hűséges típus, jókat tudunk beszélgetni. De szimpla barátoknak jobbak lettünk volna.

Tényleg nem csalt meg, és jól elvoltunk, de nekem már régóta hiányzott valami, az utóbbi időben meg szexnél úgy éreztem magam, mint egy prosti vagy guminő, kb. csak azt vártam, hogy legyen már vége.

Nem szeretnék 28 évesen így élni, és azt is tudom, hogy részemről már menthetetlen, ezért dolgozni sem szeretnék már rajta (túl is vagyunk már ezen).

Amióta szakítottam, a párom (exem) teljesen megőrült, egy hajszálnyira van attól, hogy szó szerint lek.urvázzon. Folyton azzal jön, hogy a lakásában ingyen lakhattam, meg elviselte, hogy az ő fizetésén élősködtem (nettó 40 ezerrel keresett többet...), meg, hogy ő mindent feltett erre a lapra, ő tökéletes pár, egy rossz szava nem volt rám, rá se nézett más nőre, én meg hálátlan és lelketlen vagyok, mert ok nélkül elhagyom. Olyat is mondott, hogy tenni fog érte, hogy legalább kicsit visszakapjam, viszonozza majd a "kedvességem".

1-2 közös barátunk és apám is finoman kioktattak, hogy ennyi év után "nem illik" csak így kilépni, hogy "Józsi, nemszeretlek már, szia", kicsit gerinctelen húzás volt tőlem, de majd az élet megtanít.

Nektek mi a véleményetek?

2022. márc. 14. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Maga a szakítás szerintem nem lehet igazságtalan. A módja már igen.
2022. márc. 14. 19:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem könnyű helyzet, én a barátnőm miatt vagyok hasonlóban szakítás közelben
2022. márc. 14. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:

""nem illik" csak így kilépni"

Ez nem illem kérdése.

Ha szakítottál, az úgy volt jó. Megvolt rá az okod.

2022. márc. 14. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

Te sajnos többször is át lettél verve.

Először azzal, hogy amit "bizsergős szerelemnek" hívsz, az értéktelen, és elég, ha csak "rendes" egy srác és értékesebb a barátság féleség, ami volt köztetek. Egy jó kapcsolathoz egyszerre kell a fizikai vonzalom, rózsaszín köd és a mély lelki kapcsolat, bizalom.

Keserű, fogalmatlan emberekre nem kell hallgatni.

Másodszor pedig, most is át vagy verve. Még te magad is elhitted, hogy ez egy "Józsi, nemszeretlek már, szia" féle szakítás, holott világosan látszik, hogy a párod egy tapló volt, aki semmibe vette az érzéseid, megéléseid, vágyaid. Ezért szakítottál.

2022. márc. 15. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!