Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állják bosszút?
Figyelt kérdés
Bosszút állnátok egy olyan valakin aki több hónapig hülyített és csak utána mondta el hogy ő együtt él valakivel. Aztán tovább szédített és próbált gerincre vágni? Otthagytam de zavar hogy ő éli tovább az életét boldogan a barátnőjével mintha mi sem történt volna.
Üzenetekről vannak screenshotok,a nőnek szeretném elküldeni.
2022. márc. 6. 13:53
11/15 anonim válasza:
Nalunk pl hiaba tudnam meg ,maradnank egyutt,mert jol megvagyunk. Beleferne,h noket hulyitsen vagy dugjon. Sot meg etetne az onbizalmam,h en 10 ev utan is tobb vagyok ,mint egy uj no.
Tok felesleges foglalkoznod ezzel. Forditad az energiad magadra vagy sportra es uj pasikkal ismerkedesre.
12/15 anonim válasza:
Tudod, mi a helyzet? Neked rossz. Valami szemetseget kovetsz el, esetleg sikerul tobb ember eletebe ronditani, neked ugyanolyan rossz lesz, es esellyel meg vissza is ut a sors. A bosszuallas egy alantas dolog.
13/15 anonim válasza:
nem álnèk bosszut egy az hogy nem tudod hogy a bnöjèvel mijen a kapcsolata lehet hogy sejti de szeretik egymast ès nem hagynà ott a palit .Te meg jòszándèkkal elmodanad neki lehet ö meg legyintene vagy kiakadna szakitanansk de mivel a pali mestere a hazudozasnak igy kibèkülnènek .Ennui!Foglalkozz a sajat èleteddel tüz ki cèlokat amiket el szeretnèl èrni ès egy nap arra èbredsz hogy nem egèsznap rà gondolsz hanem arra hogy egy normalis pasit szeretnèl aki meg is becsül .Hidd el ez az èrzès is elfog mulni nem akarsz majd bosszut álni. Mist a haragod a dub tàplàlja a bosszud de majd lehiggadsz elmulnak az èrzèsek .
15/15 anonim válasza:
Hát egyértelmű, hogy nem kéne ilyet csinálni, legalább te maradj ember. Viszont ha nagyon akarod, akkor szeirntem elég lenne csak pár célzás rá hogy "jobban is oda figyelhetnél a pasidra stb" de ilyen nagyobb provokatívabb és esetleges etikátlan szövegeket nem küldenék át neki mert az sztem gáz. Gondold el a nő nem is tud róla, ha ezt megtudja mennyire fog fájni neki, viszont nyilván tudatni kéne vele ,hogy ne éljen illuzióban valahogy hiszen az se jó ha nem tud róla hogy a palija ilyeneket csinál... Nem a nővel van a bajod hanem a a palival.. szóval szerintem gondold át inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!