Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bosszút álljak rajta?
Szeretője voltam egy házas férfinak. Azzal álltatott, hogy nem jó a házassága, "gondolkodik a külön utakon" "mással összeköltözni" stb... soha nem kimondott módon, de utalásokkal.
Menetrend szerint évekig járt hozzám baszni egy-egy órára az otthonban fogadtam, ételt-italt várt el tőlem közben minden alkalommal panaszkodott, hogy az nem elég jó..
A szomszédjától a munkatársáig át mindenkivel ment ide-oda nyaralni, velem soha, mert "nincs ideje".
Küldött egy képet magáról és a gyerekéről (évente egyszer) rögtön törölte is, - gondolom, azért hogy "óvja" tőlem a magánéletét.
Természetesen soha 500 forintot nem adott - a saját (!) üdítőjére/ételére, amit elvárt tőlem.
És még számtalan ilyen dolga volt.. .
A mai napig küldi a zaklató üzeneteit (én így hívom, mert másnak nem tudom) "Hogy vagy?" "Jól vagy?" "Hiányzol :3" "Megsimogathatlak kedden délben?" (= ez annyit jelent, hogy jöhetek baszni kedden délben egy órára)
Elküldjem a feleségének a közös képeinket (2 db van, de az legalább van) és az üzeneteit?
Szeretnék elégtételt venni, de nem tudom hogyan. Hogyan?
Tehát szarul választottál, ezért rajta állsz bosszút?
TE választottad, ez nem az ő hibája.
Ha jobban érzed magad tőle, tedd meg.
Lehet a feleség is tudja, csak sz.....rá.
A leírtak alapján itt nem csak egy bűnös van.
Te tudtál róla, hogy házas, de mégis keffentettél vele.
Ő meg semmi bevette a saját házasságát, hogy keffentsen veled.
Itt csak gratulálni lehet... :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!