Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek bosszút álljak rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bosszút álljak rajta?

Figyelt kérdés

Szeretője voltam egy házas férfinak. Azzal álltatott, hogy nem jó a házassága, "gondolkodik a külön utakon" "mással összeköltözni" stb... soha nem kimondott módon, de utalásokkal.

Menetrend szerint évekig járt hozzám baszni egy-egy órára az otthonban fogadtam, ételt-italt várt el tőlem közben minden alkalommal panaszkodott, hogy az nem elég jó..

A szomszédjától a munkatársáig át mindenkivel ment ide-oda nyaralni, velem soha, mert "nincs ideje".

Küldött egy képet magáról és a gyerekéről (évente egyszer) rögtön törölte is, - gondolom, azért hogy "óvja" tőlem a magánéletét.

Természetesen soha 500 forintot nem adott - a saját (!) üdítőjére/ételére, amit elvárt tőlem.

És még számtalan ilyen dolga volt.. .

A mai napig küldi a zaklató üzeneteit (én így hívom, mert másnak nem tudom) "Hogy vagy?" "Jól vagy?" "Hiányzol :3" "Megsimogathatlak kedden délben?" (= ez annyit jelent, hogy jöhetek baszni kedden délben egy órára)

Elküldjem a feleségének a közös képeinket (2 db van, de az legalább van) és az üzeneteit?

Szeretnék elégtételt venni, de nem tudom hogyan. Hogyan?

2022. febr. 13. 19:32
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
78%

Tehát szarul választottál, ezért rajta állsz bosszút?

TE választottad, ez nem az ő hibája.

2022. febr. 13. 19:34
 2/49 anonim ***** válasza:
72%

Ha jobban érzed magad tőle, tedd meg.

Lehet a feleség is tudja, csak sz.....rá.

2022. febr. 13. 19:38
 3/49 anonim ***** válasza:
72%
Miért? Hamar találsz ugyanilyet, ne pörögj ezen.
2022. febr. 13. 19:38
 4/49 anonim ***** válasza:
92%

A leírtak alapján itt nem csak egy bűnös van.

Te tudtál róla, hogy házas, de mégis keffentettél vele.

Ő meg semmi bevette a saját házasságát, hogy keffentsen veled.

Itt csak gratulálni lehet... :,D

2022. febr. 13. 19:40
 5/49 anonim ***** válasza:
80%
Én nem reklámoznám, hogy ilyen hülye vagyok, de te tudod
2022. febr. 13. 19:43
 6/49 A kérdező kommentje:
Szerintem is tudja a felesége, lehetetlen, hogy nem hiszen én a sokadik vagyok neki. Csak ez tart vissza. Magamból csinálnék újra hülyét.
2022. febr. 13. 19:44
 7/49 A kérdező kommentje:
De akkor hogyan vegyek elég tételt? !
2022. febr. 13. 19:45
 8/49 anonim ***** válasza:
63%
KÜLD
2022. febr. 13. 19:45
 9/49 anonim ***** válasza:
65%
Kamu Fb fiókról küld el a képet egy olyan dátummal, amikor tuti nem volt otthon. Aztán soha többet ne kersd és csak szinglikkek kezdj!
2022. febr. 13. 19:46
 10/49 anonim ***** válasza:
90%
Sz.rd le, aztán annyi. Neked sem lett volna ez kötelező, de csak te is akartad
2022. febr. 13. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!