Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek bosszút álljak rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bosszút álljak rajta?

Figyelt kérdés

Szeretője voltam egy házas férfinak. Azzal álltatott, hogy nem jó a házassága, "gondolkodik a külön utakon" "mással összeköltözni" stb... soha nem kimondott módon, de utalásokkal.

Menetrend szerint évekig járt hozzám baszni egy-egy órára az otthonban fogadtam, ételt-italt várt el tőlem közben minden alkalommal panaszkodott, hogy az nem elég jó..

A szomszédjától a munkatársáig át mindenkivel ment ide-oda nyaralni, velem soha, mert "nincs ideje".

Küldött egy képet magáról és a gyerekéről (évente egyszer) rögtön törölte is, - gondolom, azért hogy "óvja" tőlem a magánéletét.

Természetesen soha 500 forintot nem adott - a saját (!) üdítőjére/ételére, amit elvárt tőlem.

És még számtalan ilyen dolga volt.. .

A mai napig küldi a zaklató üzeneteit (én így hívom, mert másnak nem tudom) "Hogy vagy?" "Jól vagy?" "Hiányzol :3" "Megsimogathatlak kedden délben?" (= ez annyit jelent, hogy jöhetek baszni kedden délben egy órára)

Elküldjem a feleségének a közös képeinket (2 db van, de az legalább van) és az üzeneteit?

Szeretnék elégtételt venni, de nem tudom hogyan. Hogyan?

2022. febr. 13. 19:32
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartozik szorosan a témához csak megjegyzem, sok házasságban az asszony kezeli a pénzt. Itt alapnak veszik sokan ha a pasi gazdag akkor nyilván nem smucig. Nem így van! Lehet otthon a fizetési papirjaval a kezében az utolsó ft-ig el kell számolnia az asszonynak. Akkor ha beszall az etkezesbe nálad mar bukás veszély. En dolgoztam férfiak között -azóta sem terek magamhoz- sokszor a legmacsobb otthon a legnagyobb papucs akit otthon kb. 10 éves gyerek szintjén kezel az asszony.
2022. febr. 14. 00:37
 42/49 A kérdező kommentje:

:3 ki használ ilyen emojit?

Ez a szív akart lenni, laptopon nincsennek emojik.

Nem szegény, éppen ellenkezőleg.

Egyszer mikor a kocsija a márkaszervizben volt, a felesége autójával érkezett. Enyhén szólva ledöbbentem. Egy 300e VS 15M felállást képzelj el. Ebből gondolom ő kezeli a családi kasszát, nagyon is.

2022. febr. 14. 01:15
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Mondom én, megspórolják nálad a kaján.
2022. febr. 14. 01:44
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Vagy éppen após tolja a lóvét, szívszerelem sosem válik. Mi lenne vele?
2022. febr. 14. 01:45
 45/49 Noren1989 ***** válasza:
100%

Te, ezzel a mentalitàssal hozzàm is simàn jöhetsz bàszni.

A macskàkat ugye szereted?

Amúgy: simàn àtvert az ürge, ennyi az egész. Elégtétel szerintem az lehetne, ha elhagyod őt a gondolataidból és tovàbblépsz.

2022. febr. 14. 07:36
 46/49 anonim ***** válasza:
89%

És mit érnél el vele, ha elküldenéd a feleségének? Lehet, hogy elválnának, lehet, hogy nem. Lehet, hogy pont az ellenkezőjét érnéd el, és hozzásegítenéd őket, hogy egy veszekedés folyamán kialakuljon egy nyílt házasság.

Az pedig - ne haragudj - téged minősít, hogy ennyi ideig hagytad magad kihasználni. Szerintem inkább fogd fel tanulópénzként, vond le a következtetést és legközelebb óvatosabb / körültekintőbb leszel.

Azt, hogy esetleg szakítanak és a pasi belássa, hogy igen, milyen szemét volt veled, nem fogod elérni. Sokkal hamarabb leszel te a szemét ebben a felállásban, hiába ígért ő fűt-fát. Sajnos ilyen az emberi gondolkodás...

2022. febr. 14. 11:48
 47/49 A kérdező kommentje:

a pasi belássa, hogy igen, milyen szemét volt veled, nem fogod elérni. Sokkal hamarabb leszel te a szemét ebben a felállásban, hiába ígért ő fűt-fát

Ebben valahogy igazad van.

Érthetetlen módon, de igaz.

Érdekesek a férfiak. Nem csoda az annyi boldogtalan házasságban panaszkodó.

2022. febr. 14. 18:03
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy te itt vagy nekik. Mindegyiknek. Akármelyiknek.
2022. febr. 14. 18:57
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Hogy voltál képes évekig kiszolgálni az igényeit? Mi volt ebben neked a jó?

Az a pár szó hazugság?-hiszen csak ennyit értél neki! Zárd le magadban, és lépj tovább.

2022. febr. 16. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!