Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bosszút álljak rajta?
Szeretője voltam egy házas férfinak. Azzal álltatott, hogy nem jó a házassága, "gondolkodik a külön utakon" "mással összeköltözni" stb... soha nem kimondott módon, de utalásokkal.
Menetrend szerint évekig járt hozzám baszni egy-egy órára az otthonban fogadtam, ételt-italt várt el tőlem közben minden alkalommal panaszkodott, hogy az nem elég jó..
A szomszédjától a munkatársáig át mindenkivel ment ide-oda nyaralni, velem soha, mert "nincs ideje".
Küldött egy képet magáról és a gyerekéről (évente egyszer) rögtön törölte is, - gondolom, azért hogy "óvja" tőlem a magánéletét.
Természetesen soha 500 forintot nem adott - a saját (!) üdítőjére/ételére, amit elvárt tőlem.
És még számtalan ilyen dolga volt.. .
A mai napig küldi a zaklató üzeneteit (én így hívom, mert másnak nem tudom) "Hogy vagy?" "Jól vagy?" "Hiányzol :3" "Megsimogathatlak kedden délben?" (= ez annyit jelent, hogy jöhetek baszni kedden délben egy órára)
Elküldjem a feleségének a közös képeinket (2 db van, de az legalább van) és az üzeneteit?
Szeretnék elégtételt venni, de nem tudom hogyan. Hogyan?
:3 ki használ ilyen emojit?
Ez a szív akart lenni, laptopon nincsennek emojik.
Nem szegény, éppen ellenkezőleg.
Egyszer mikor a kocsija a márkaszervizben volt, a felesége autójával érkezett. Enyhén szólva ledöbbentem. Egy 300e VS 15M felállást képzelj el. Ebből gondolom ő kezeli a családi kasszát, nagyon is.
Te, ezzel a mentalitàssal hozzàm is simàn jöhetsz bàszni.
A macskàkat ugye szereted?
Amúgy: simàn àtvert az ürge, ennyi az egész. Elégtétel szerintem az lehetne, ha elhagyod őt a gondolataidból és tovàbblépsz.
És mit érnél el vele, ha elküldenéd a feleségének? Lehet, hogy elválnának, lehet, hogy nem. Lehet, hogy pont az ellenkezőjét érnéd el, és hozzásegítenéd őket, hogy egy veszekedés folyamán kialakuljon egy nyílt házasság.
Az pedig - ne haragudj - téged minősít, hogy ennyi ideig hagytad magad kihasználni. Szerintem inkább fogd fel tanulópénzként, vond le a következtetést és legközelebb óvatosabb / körültekintőbb leszel.
Azt, hogy esetleg szakítanak és a pasi belássa, hogy igen, milyen szemét volt veled, nem fogod elérni. Sokkal hamarabb leszel te a szemét ebben a felállásban, hiába ígért ő fűt-fát. Sajnos ilyen az emberi gondolkodás...
a pasi belássa, hogy igen, milyen szemét volt veled, nem fogod elérni. Sokkal hamarabb leszel te a szemét ebben a felállásban, hiába ígért ő fűt-fát
Ebben valahogy igazad van.
Érthetetlen módon, de igaz.
Érdekesek a férfiak. Nem csoda az annyi boldogtalan házasságban panaszkodó.
Hogy voltál képes évekig kiszolgálni az igényeit? Mi volt ebben neked a jó?
Az a pár szó hazugság?-hiszen csak ennyit értél neki! Zárd le magadban, és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!