Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek bosszút álljak rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bosszút álljak rajta?

Figyelt kérdés

Szeretője voltam egy házas férfinak. Azzal álltatott, hogy nem jó a házassága, "gondolkodik a külön utakon" "mással összeköltözni" stb... soha nem kimondott módon, de utalásokkal.

Menetrend szerint évekig járt hozzám baszni egy-egy órára az otthonban fogadtam, ételt-italt várt el tőlem közben minden alkalommal panaszkodott, hogy az nem elég jó..

A szomszédjától a munkatársáig át mindenkivel ment ide-oda nyaralni, velem soha, mert "nincs ideje".

Küldött egy képet magáról és a gyerekéről (évente egyszer) rögtön törölte is, - gondolom, azért hogy "óvja" tőlem a magánéletét.

Természetesen soha 500 forintot nem adott - a saját (!) üdítőjére/ételére, amit elvárt tőlem.

És még számtalan ilyen dolga volt.. .

A mai napig küldi a zaklató üzeneteit (én így hívom, mert másnak nem tudom) "Hogy vagy?" "Jól vagy?" "Hiányzol :3" "Megsimogathatlak kedden délben?" (= ez annyit jelent, hogy jöhetek baszni kedden délben egy órára)

Elküldjem a feleségének a közös képeinket (2 db van, de az legalább van) és az üzeneteit?

Szeretnék elégtételt venni, de nem tudom hogyan. Hogyan?

2022. febr. 13. 19:32
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
86%

Miért akarnál elégtételt? Hogy segítettél alázgatni egy másik nőt? Még azt is jobban meg tudnám érteni, ha a feleség akarna rajtad bosszút állni.

De te? Elégtételt? Van baj.

2022. febr. 13. 19:55
 12/49 anonim ***** válasza:
85%

Nincs miért bosszút állni, elégtételt venni! Leírtad, még csak nem is hitegetett. Az, hogy évekig csináltad egyedül a te hibád!

Most sem zaklat, ha elmondtad volna neki, hogy nem érdekel már rég nem próbálkozna. Azzal állj ki magadért, hogy elküldöd a francba.

2022. febr. 13. 19:58
 13/49 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem állj bosszút. Te nem csaltál meg senkit, a pasi lépett félre és ámította a szeretőjét, hazudott a feleségének. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Csak okosan.
2022. febr. 13. 19:59
 14/49 anonim ***** válasza:
36%
Okosan eddig kellett volna. Attól a pillanattól, hogy megtudtad, házas, minden vagy, de áldozat semmiképp. Röppenj rá a következő ugyanilyenre, hidd el, hogy annál a feleségnél is sokkal, de sokkal különb vagy.
2022. febr. 13. 20:02
 15/49 anonim ***** válasza:
88%
Keveset kertel, keveset kaptál. Hagytad hogy feljarjon. Zard le és legközelebb ne menj ilyen szituba
2022. febr. 13. 20:03
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Tudod...

Aki szeretőnek áll, ne csodálkozzon, hogy (nem "megb.sszák", mert azon senki nem csodálkozna, hanem hogy) semmibe veszik.

Hisz otthon az asszonyt is semmibe veszi. Te is csak egy lyuk vagy neki.

2022. febr. 13. 20:06
 17/49 A kérdező kommentje:

Igen, csak azt hazudta, hogy szeret, szerelmes belém.

Ezt kimondva, nem utalva.

2022. febr. 13. 20:21
 18/49 anonim ***** válasza:
94%

Persze, hogy szeret. Csak a sört egy kicsit jobban.

Hidd el, nem rosszat akarunk, ne szúrd el az életedet! Aki kicsit tapasztaltabb nálad, láthatott már sok ilyen történetet.

2022. febr. 13. 20:23
 19/49 anonim ***** válasza:
91%
Hopp, a sörös nem ide ment. De végülis ide is jó, csak a sört cseréld le kihasználásra. Használ téged, használja az asszonyt, meg ki tudja kit még.
2022. febr. 13. 20:25
 20/49 anonim ***** válasza:
87%
Inkább keress fel egy pszichologust. Láttad hogy szr helyzetben vagy és szrul bánnak veled, mégis évekig bennevoltal..
2022. febr. 13. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!