Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek bosszút álljak rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bosszút álljak rajta?

Figyelt kérdés

Szeretője voltam egy házas férfinak. Azzal álltatott, hogy nem jó a házassága, "gondolkodik a külön utakon" "mással összeköltözni" stb... soha nem kimondott módon, de utalásokkal.

Menetrend szerint évekig járt hozzám baszni egy-egy órára az otthonban fogadtam, ételt-italt várt el tőlem közben minden alkalommal panaszkodott, hogy az nem elég jó..

A szomszédjától a munkatársáig át mindenkivel ment ide-oda nyaralni, velem soha, mert "nincs ideje".

Küldött egy képet magáról és a gyerekéről (évente egyszer) rögtön törölte is, - gondolom, azért hogy "óvja" tőlem a magánéletét.

Természetesen soha 500 forintot nem adott - a saját (!) üdítőjére/ételére, amit elvárt tőlem.

És még számtalan ilyen dolga volt.. .

A mai napig küldi a zaklató üzeneteit (én így hívom, mert másnak nem tudom) "Hogy vagy?" "Jól vagy?" "Hiányzol :3" "Megsimogathatlak kedden délben?" (= ez annyit jelent, hogy jöhetek baszni kedden délben egy órára)

Elküldjem a feleségének a közös képeinket (2 db van, de az legalább van) és az üzeneteit?

Szeretnék elégtételt venni, de nem tudom hogyan. Hogyan?

2022. febr. 13. 19:32
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Nincs hátországom, nagyon vágytam-vágyok rá, hogy valaki szeressen.. Ő tudta ezt, felismerte (nem volt nehéz) és maximálisan kihasználta.

Szerintem ebben nem vagyok hibás.

2022. febr. 13. 21:02
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 2 fajta csaló létezik. Akinek tényleg rossz otthon, és amelyik előadja, hogy rossz otthon. Úgy különbözteted meg őket, hogy az egyik tenyleg lelép otthonról, a másik hiteget. Nem téged szeretett, magát szerette, amilyennek előadhatta magát neked. Te az otthoni énjéből semmit nem láttál. Konkrétan nem is ismered ezt az embert, hazudott, kihasznált. Ha nem lettél volna ilyen kis naiv, rögtön azzal indítottál volna, hogy hagyja ott az asszonyt, utána lehet valami kettőtök közt. Rögtön leszűrhetted volna a valós szándékait
2022. febr. 13. 21:06
 23/49 anonim ***** válasza:
93%
De. Máséra vágytál. Semmit nem érdekelt, mit kezd a feleség ha ez a főnyeremény téged választ. Most meg bosszút állnál. Szerinted attól jobban fog valaki szeretni? Tényleg rendbe kellene rakatnod magad.
2022. febr. 13. 21:06
 24/49 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen alapon minden prosti zsarolhatná,a kliensét.Nem csak te.
2022. febr. 13. 21:07
 25/49 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem akkor sem éreznéd jobban magad, ha így "állnál bosszút".

A legjobb amit tehetsz, hogy magaddal foglalkozol, őt pedig kizárod az életedből és belátod a SAJÁT hibáid. Ne azzal törődj hogy ez a pasas mekkora s*ggfej veled vagy akárki mással, az az ő keresztje. Nem kell vele semmit csinálnod, a karma dolgozik helyetted is.

Az a fontos, hogy belásd, hiba volt hagynod hogy hülyítsen, és ezentúl értékeled magad annyira, hogy többet nem állsz vele szóba. Csak magaddal törődj, hogy jobban érezd magad. Valószínű lehetnek önértékelési gondjaid, emiatt ragadhattál le ennél a viszonynál.

Gondold át, hogy mit szeretnél elérni az életben, szereted-e saját magad, és kezdj dolgozni ezen. Amíg nem magaddal foglalkozol sose leszel boldog, sose fog elégtételt adni semmi, pláne nem a bosszú. Le akarsz alacsonyodni ennek a férfinek a szintjére? Gondolkozz el.

2022. febr. 13. 21:08
 26/49 anonim ***** válasza:
81%
21-es Szeretetre mindenki vágyik! Ha évekig csináltad, akkor tudtad, hogy nem szeret, legkésőbb 1-2 hónap után tisztáznod kellett volna vele, hogy mit akartok. Ő nyilván csak szexet, hiszen még csak fel sem merült, hogy elválik, neked erre nemet kellett volna mondani.
2022. febr. 13. 21:16
 27/49 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem, a szűrőn hogy nem akad fenn az, hogy: baszni.
2022. febr. 13. 21:26
 28/49 anonim ***** válasza:
87%

Meta, mert az nem egy szitokszó, hanem édes, ékes anyanyelvünk tömör és lényegre törő kifejezése.

(Amúgy újabban mintha tényleg több minden felett hunyna szemet a cenzúra🤔)

2022. febr. 13. 21:30
 29/49 anonim ***** válasza:
86%
Mert jön a Valentin-nap és az olyan szerelmetes szó. Megcsalók szerelmére kifejezetten jellemző.
2022. febr. 13. 21:35
 30/49 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen az bántott, hogy csak szexet akart.

Inkább az, hogy szerelmet hazudott.

És a kérdésben részletezett viselkedése, amit hiába tettem szóvá újra meg újra, még neki állt feljebb. Ha szeretőt tartok, csak szexre is akár, viszek neki ebédet, nem elvárom, hogy ő ettesen-ittason és utána még panaszkodom is, hogy "legközelebb csak szerezd be az alapanyagokat, majd én megcsinálom mert én jobban tudom"

2022. febr. 13. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!