Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bosszút álljak rajta?
Szeretője voltam egy házas férfinak. Azzal álltatott, hogy nem jó a házassága, "gondolkodik a külön utakon" "mással összeköltözni" stb... soha nem kimondott módon, de utalásokkal.
Menetrend szerint évekig járt hozzám baszni egy-egy órára az otthonban fogadtam, ételt-italt várt el tőlem közben minden alkalommal panaszkodott, hogy az nem elég jó..
A szomszédjától a munkatársáig át mindenkivel ment ide-oda nyaralni, velem soha, mert "nincs ideje".
Küldött egy képet magáról és a gyerekéről (évente egyszer) rögtön törölte is, - gondolom, azért hogy "óvja" tőlem a magánéletét.
Természetesen soha 500 forintot nem adott - a saját (!) üdítőjére/ételére, amit elvárt tőlem.
És még számtalan ilyen dolga volt.. .
A mai napig küldi a zaklató üzeneteit (én így hívom, mert másnak nem tudom) "Hogy vagy?" "Jól vagy?" "Hiányzol :3" "Megsimogathatlak kedden délben?" (= ez annyit jelent, hogy jöhetek baszni kedden délben egy órára)
Elküldjem a feleségének a közös képeinket (2 db van, de az legalább van) és az üzeneteit?
Szeretnék elégtételt venni, de nem tudom hogyan. Hogyan?
"Ilyen alapon minden prosti zsarolhatná,a kliensét.Nem csak te.
ma 21:07"
A prosti PÉNZT kap érte az a különbség, nem is keveset,
és általában hamar túl vannak rajta :-D A prosti PÉNZÉRT csinálja érzelmek nélkül. Nincsen hülyítve, becsapva, pontosan tudja mit ad a pénzért cserébe nem ám linkre :-D
Kérdező, ha nem tudja a felesége igen, számolj be neki mindenképpen de részletesen és higgadtan fogalmazd meg mi történt valójában. Hagy legyen néhány álmatlan éjszakája az ilyen hazug disznónak ;-)
Csak nyugodtan:-)
Attól függ milyen felesége van. Ha tud róla akkor két pszichopata, és felejtős.
Ha viszont nem tud róla a felesége, bármi megtörténhet még az is hogy a férfi az utcán találja magát másnap mint hajléktalan ;-)
Gondolom nem egy pénzes, ha a kaját is veled fizette ki.
Már csak azért is szólj a feleségének hogy a többi mit sem sejtő nőt megvédd ettől a hazug embertől aki valószínűleg utánad ugyanott folytatja ahol abbahagyta...
#28:
Haha.😄 Valóban. Kib*szott gyönyörű anyanyelvünk van.
Lehetőleg ne így add elő a feleségének ahogy itt leírtad "átjött bszni és enni 1 órára".
Ezt így ne. Mond azt amit írtál is hogy szerelmet valott neked, stb... stb...
Lehet a nő otthon nem is sejti hogy válófélben vannak 😂😂😂
Engem jobban bántana az, hogy milyen hülye voltam, hogy bevettem a hazugságait.
Tudod kérdező, csak azt tudják kihasználni aki elég hülye ahhoz, hogy hagyja nekik.
Bosszú helyett inkább vond le a tanulságot, hogy nős pasik mint párkapcsolati opciók zsákutcák. És azt is jegyezd meg, hogyha a feleségével simán megtette, akkor idővel téged is átbaszott volna. A félrekefélő foglalt pasi az egy személyiség jegy, ami élete végéig megmarad, de addig mindenképpen, amíg feláll a farka.
Tanulj belőle és lépj tovább. Egy kis szeretetért nem kell lábtörlőnek lenni. Ez nagyon nem vonzó dolog. Keress fel szakembert, ha egyedül képtelen vagy önbecsülést növeszteni. Talán tud benne segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!