Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megalázva érzem magam, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázva érzem magam, mert megcsaltak engem. Álljak bosszút rajta? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Annyira megalázva érzem magam,hogy düh van bennem és képes lennék bosszút állni rajta csak,hogy tönkre tegyem,hogy ő is szenvedjen ugyanúgy ahogy én.
2016. júl. 21. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A bosszúval csak magadat alacsonyítod le.

Szakíts vele és határolódj el tőle, ez az én tanácsom.

(Csaltak már meg, ráadásul nagyon rosszkor, nagyon undorító módon, de nem álltam bosszút.)

2016. júl. 21. 21:44
 2/11 RRR ***** válasza:
100%

inkább lépj ezen túl,nézz át rajta

neked fog csak fájni,ha bosszút állsz

2016. júl. 21. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel a kérdést magadnak: Jobban éreznéd magad tőle? Boldogabb lennél? Nem. Azt hiszed talán, hogy igen, de nem. Az ilyen óvodai belharcok amúgy is kínosak a második X után.
2016. júl. 21. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed megéri, hagyd ott. Ha pedig meg tudsz neki bocsájtani, és szereted, felejtsd el. DE akkor tényleg felejtsd el!!
2016. júl. 21. 21:47
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
"felejtsd el=bocsájtsd meg"
2016. júl. 21. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Bosszú????? Akkor te sem leszel különb, mint aki megcsalt.

Legyen annyi méltóságod, hogy túl lépsz rajta.

2016. júl. 21. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor fog szenvedni a legjobban, ha zokszó nélkül lépsz tovább és azt látja rajtad, hogy nem érdekel.

Ha bosszút állsz, csak legyezgeted a hiúságát, hogy őt milyen nehéz elfelejteni.

Hát a nagy lófaxt!

Húzd ki magad, mosolyogj ha lát, és tegyél úgy, mintha annyit jelentett volna mint egy használt zsepi amit kidobsz a kukába.

A fene meg fogja enni, hogy miért nem búslakodsz utána.

2016. júl. 21. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha csinos lány vagy akkor irj és megbosszuljuk:
2016. júl. 22. 00:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Olyan bosszut allj, amirol nem derul ki, hogy te vagy mogotte. Es te csak szepen mosolyogj, huzd ki magad. De elotte gondold meg, mert ha szereted meg es csak az elso duh miatt allsz bosszut, akkor banni fogod.

En bosszut alltam es jol esett.

2016. júl. 22. 17:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne! Gondolom még friss a történet,és kavarognak benned az indulatok. Ne tégy olyat,amit később megbánnál! Ráadásul ezzel magad is az ő szintjére tennéd. Megértelek,én is voltam hasonló helyzetben,az idő majd megoldja
2016. júl. 24. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!