Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázva érzem magam, mert megcsaltak engem. Álljak bosszút rajta? Ti mit tennétek?
A bosszúval csak magadat alacsonyítod le.
Szakíts vele és határolódj el tőle, ez az én tanácsom.
(Csaltak már meg, ráadásul nagyon rosszkor, nagyon undorító módon, de nem álltam bosszút.)
inkább lépj ezen túl,nézz át rajta
neked fog csak fájni,ha bosszút állsz
Bosszú????? Akkor te sem leszel különb, mint aki megcsalt.
Legyen annyi méltóságod, hogy túl lépsz rajta.
Akkor fog szenvedni a legjobban, ha zokszó nélkül lépsz tovább és azt látja rajtad, hogy nem érdekel.
Ha bosszút állsz, csak legyezgeted a hiúságát, hogy őt milyen nehéz elfelejteni.
Hát a nagy lófaxt!
Húzd ki magad, mosolyogj ha lát, és tegyél úgy, mintha annyit jelentett volna mint egy használt zsepi amit kidobsz a kukába.
A fene meg fogja enni, hogy miért nem búslakodsz utána.
Olyan bosszut allj, amirol nem derul ki, hogy te vagy mogotte. Es te csak szepen mosolyogj, huzd ki magad. De elotte gondold meg, mert ha szereted meg es csak az elso duh miatt allsz bosszut, akkor banni fogod.
En bosszut alltam es jol esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!