Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megalázva érzem magam, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázva érzem magam, mert megcsaltak engem. Álljak bosszút rajta? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Annyira megalázva érzem magam,hogy düh van bennem és képes lennék bosszút állni rajta csak,hogy tönkre tegyem,hogy ő is szenvedjen ugyanúgy ahogy én.
2016. júl. 21. 21:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jártam a cipődben. Férjem csalt meg egy férjes nővel.

Nem bosszultam meg csak tervezgettem magamban hónapokig. Hogy jól megverem, megveretem, kirakom fbra h mekkora rib.anc...aztán nem tettem ezekből meg semmit.

Viszont egy hirtelen ötlettől vezérelve jó fél évre rá megkerültem őt és elmondtam a férjének minden mocskot amit tettek. Már hónapok óta rajtuk szórakozom mekkora gondok lehetnek ott 😀 elég megviseltek szegénykék..de együtt vannak. 2 gyerek+lakáshitel...

Mert ugye azért szemmel tartom hogy tudjam mi van a tündérrel. Igy utólag, őszintén megmondom, akár ciki akár nem, de bánom hogy frissiben nem vágtam vissza, nagy nyomoromban jót tett volna nekem! Lealacsonyító, de ugyanakkor szörnyű úgy szenvedni, hogy a másik vígan éli tovább világát pedig szenvednie kéne! Igy én azt mondom hogy törj egy kus borsotaz orra alá; jó lesz az! De meg ne verjed azt nem szabad!

2016. júl. 24. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!