Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázva érzem magam, mert megcsaltak engem. Álljak bosszút rajta? Ti mit tennétek?
Jártam a cipődben. Férjem csalt meg egy férjes nővel.
Nem bosszultam meg csak tervezgettem magamban hónapokig. Hogy jól megverem, megveretem, kirakom fbra h mekkora rib.anc...aztán nem tettem ezekből meg semmit.
Viszont egy hirtelen ötlettől vezérelve jó fél évre rá megkerültem őt és elmondtam a férjének minden mocskot amit tettek. Már hónapok óta rajtuk szórakozom mekkora gondok lehetnek ott 😀 elég megviseltek szegénykék..de együtt vannak. 2 gyerek+lakáshitel...
Mert ugye azért szemmel tartom hogy tudjam mi van a tündérrel. Igy utólag, őszintén megmondom, akár ciki akár nem, de bánom hogy frissiben nem vágtam vissza, nagy nyomoromban jót tett volna nekem! Lealacsonyító, de ugyanakkor szörnyű úgy szenvedni, hogy a másik vígan éli tovább világát pedig szenvednie kéne! Igy én azt mondom hogy törj egy kus borsotaz orra alá; jó lesz az! De meg ne verjed azt nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!