Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsalták a párjukat, hogy magyarázzák ki és nem félnek a következményektől, van-e bűntudatotok?
Az első ami eszembe jut a kérdésedről az az, hogy a megcsalás NEM kimagyarázható dolog, nincs rá magyarázat! Gondolj csak bele mégis mi lenne a magyarázat?
Részeg voltam - Ez szánalmas.
Nem törődtél velem. - Ez is szánalmas. (nagy törődés ha valakivel összefekszik valaki egy órára)
stb..
Persze még számos oka lehet, de igazából egyiket se lehet elfogadni mint magyarázat, és bólogatni rá, hogy persze nincsen semmi gond, én is ezt tettem volna a helyedben. Ha valaki megteszi és megcsalja a párját az elég alja dolog és megalázó is a párjával szemben, viszont becsülendő ha egyenes és bevallja, és bocsánatot kér majd elfogadja, hogyha a párja kiteszi a szűrét és szakít.
Bűntudat egy érdekes kérdés, sok embernek szerintem nincs bűntudata, gondolj csak bele sokan mit megtesznek és mégis vígan élnek.
Viszont erre nézve a véleményem az, hogy aki szereti a párját és tiszteli mint ember az nem tesz ilyet vele, hanem ha gondok vannak akkor tesz annak érdekében, hogy megoldódjanak ha meg már nem akarja megoldani akkor szakítson és utána azzal fekszik le akivel csak akar, sokkal jobb mint a másik háta mögött.
Azt még hozzátenném, hogy 16 éves koromban megcsaltak elég durván akkor megfogadtam, hogy én senkit nem fogok, és azóta tartom is ezt.
Ez egy nagyon jó kérdés, sajnálom, hogy a férjem nem válaszol rá, ő nem nagy netező.
Ahogy én kihámoztam,
1.
Nem gondolt arra, hogy megtudom...(ha a szerető,vagy a élettársa nem buktatja le nem is tudom meg)
2.
ha megtudom se fáj, mert úgy gondolta már nem szeretem...és nem érdekelne..(23 év házassá után, már eléggé eltávolodtunk)
3.
Bűntudata akkor lett sztem, mikor rájöttem, és balhét csaptam,mert ugye kiderült,mégiscsak fáj,és szretem még..
Na meg a volt szerető kavarásai után,aki rajtam töltötte ki a boszúvágyát,mert szakított vele a férjem, holott ő már közös jövőről gyerekről stb. álmodozott...
a férjem pedig állítja,nem ígért neki semmit,csak sokat beszélgettek, és pár alkalom szex volt...
Biztos, hogy megtudta más is, de különösebb szégyenkezést nem mutatott, amúgy se egy nyitott, érzelmes ember...de azért a nőt és családját kerülte gondosan ezután.
Sőt, felajánlottak neki egy állást, de pont ott ahol a nő párja is dolgozik, és nem fogadta el, pedig 6 év telt el azóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!