Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti hozzászoktatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hozzászoktatok, hogy elutasítotok embereket vagy néha van bűntudatotok?

Figyelt kérdés

Fiatal pasi vagyok.Elég sokat fejlődtem és elegáns lettem.Így az utóbbi időben 5 nő is odajött beszélgetni és ismerkedést kezdeményezni.

De visszautasítottam mert nem volt az esetem egyik se.Csak utána rossz érzés,hogy esélyt se adtam nekik,hogy megismerjem őket.És ez rossz.

2013. dec. 11. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:

hát nekem minden egyes ilyen után lelkiismeret-furdalásom van :/

pedig van párom egy jó ideje, és nagyon szeretem, tehát nem bunkóságból vagyok ilyen, de olyan rossz érzés

2013. dec. 11. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is rossz érzés, nem akarok megbántani ezzel senkit, hogy tényleg még csak esélyt sem adok. De ha egyszer nem akkor nem, sajnálom. :/
2013. dec. 11. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért tartoznál eséllyel, ha nem akarsz ismerkedni? Gondolj bele, hogy neki is ugyanannyi ideje volt "megismerni" téged és dönteni, mint neked.
2013. dec. 11. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Sosincs bűntudatom. Főleg mivel nem úgy küldöm el h menj el any@dba, hanem normálisan. Habár a "műfajtól" függ. Mert ha megérdemli lehet h tovább fogom küldeni, mint az anyja....
2013. dec. 11. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Ha nem akarok ismerkedni, akkor nem akarok, minek szenvedjek ezen.
2013. dec. 11. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem jó érzés, de azért bűntudatom nincs. Visszautasítani valakit ugyanis nem bán :)
2013. dec. 12. 08:13
 7/7 anonim ***** válasza:
*bűn :D
2013. dec. 12. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!