Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szokott lenni lelkiism...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szokott lenni lelkiismeret furdalásotok vagy bűntudatotok, ha egy nektek nem tetsző fiúnak belegázoltok a lelkivilágába, ha megpróbál járni veletek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 18:32
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagyis ti egyből kiadjátok az útját, hogy nálatok semmi esélye sincs párkapcsolatra.
2016. jan. 4. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Rosszul érzem magam, mert kellemetlen visszautasítani bárkit is, de lelkiismeret-furdalásom nincs, mert a visszautasítás normális esetben nem egyenlő a bunkósággal.
2016. jan. 4. 18:36
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:
97%
Nem. Most járjak valakivel, akivel nem akarok, csak meg ne sértsem a kis érzéseit? Én ennél magam többre tartom, az illető meg próbáljon meg felnőni a feladathoz.
2016. jan. 4. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Én sem szeretek senkit se visszautasítani, de igyekszem mindig úgy csinálni, hogy ne gázoljak a férfi lelkébe. Engem is utasítottak már vissza, ilyen az élet.

Egyébként szerintem egy visszautasítás jobb mint ha valaki elkezdené hitegetni az udvarlóját, és közben mondjuk még ismerkedne is másokkal.

2016. jan. 4. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossz érzésem mindig volt miatta, bűntudatom egyszer volt (tudtam, hogy mekkora fájdalmat okozok vele), de mindig tudtam, hogy ettől még felesleges lenne próbálkozni, és igen, legfeljebb 1-2 találkozás után megmondtam, ha már éreztem, ez nem fog menni. Szerintem mindkét féllel szemben így volt tisztességes, velük szemben is, jobb volt, mint hamis illúziókban ringatni őket.
2016. jan. 4. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem ,hogy ezért rosszul kéne magam éreznem.
2016. jan. 4. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pár pillanatig kellemetlenül érzem magam, mert ez azért nem egy örömteli dolog, aztán el is felejtem. Az ilyesmiről senki se tehet. 24/N
2016. jan. 4. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokott, nem dolgom összejönni bárkivel aki próbálkozik nálam.
2016. jan. 4. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!