Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha találtok egy nektek tetsző lányt Tinderen, hogyan szoktatok ráírni?
Figyelt kérdés
Kicsit új dolog még ez nekem, nincs nagy tapasztalatom ebben a virtuális ismerkedésben:D Nem tudom ilyenkor mit érdemes kérdezni miről 'szokás' beszélgetni. Nektek mi a 'taktikátok'?2015. ápr. 21. 12:48
1/5 anonim válasza:
Sehogy, várom a sült galambot. De eddig nem jártam sikerrel, szóval annyira nem hatékony.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen ez valóban nem a legjobb taktika. :/
2015. ápr. 21. 23:33
3/5 anonim válasza:
Ez most komoly?
A "helyszín" teljesen mindegy szerintem.
Ugyan úgy mint bárhol máshol.
4/5 anonim válasza:
A Tinderen is ki lehet tölteni szöveges adatlapot, a legjobb arra reagálni valamit, és akkor megindul a beszélgetés. (Ha nincs kitöltve a lány adatlapja, akkor így jártál...)
5/5 Fingkirály válasza:
Alapból tinderen nem is írhatsz egy kukkot sem, amíg nem matchel össze. Utána meg pont ugyanúgy, mintha csetelnél valakivel, azzal a plusszal, hogy a tinder párosítórendszere miatt (ugye akkor "köti össze" a két embert, ha mindketten jobbra húztak) igazából mindketten tudjátok, hogy külsőre tetszetek egymásnak. Innentől már csak ügyesen kell forgatni a szavakat, aztán mehet a kufirc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!